ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Tην χώρισε με την βούλα του νόμου γιατί ζητούσε συνεχώς σεξ. " ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ " Για μικρούς και μεγάλους "



Δικαιώθηκε από το δικαστήριο του Mumbai ένας σύζυγος που ζητούσε διαζύγιο από τη γυναίκα του επειδή είχε "ακόρεστη όρεξη για σεξ" και ασκούσε εναντίον του "επιθετική και αυταρχική συμπεριφορά"  με σκοπό αυτός να ικανοποιεί συνεχώς τις σεξουαλικές της ανάγκες.

Όλο το κράτος στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών: ΚΕΠ on-line!!


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι πιο «δημοφιλείς» υπηρεσίες στα ΚΕΠ το τελευταίο δωδεκάμηνο (μέχρι τον Αύγουστο του 2014) ήταν: 
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:
1.Χορήγηση πιστοπ/κού οικογενειακής κατάστασης  883.432 
2.Χορήγηση αντιγράφου πιστοποιητικού γέννησης 349.719 
3.Χορήγηση αντιγράφου ληξιαρχικής πράξης γέννησης 192.322 
4. Χορήγηση αντιγράφου ποινικού μητρώου γενικής χρήσης ή δικαστικής χρήσης 86.450 
5.Χορήγηση βεβαίωσης τόκων δανείου για φορολογική χρήση (Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων) 57.179 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΣ:ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ Ε.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ...

Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Σ. κ. Α. ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ προς Κεγκέρογλου (Υφυπουργό Εργασίας): κε Υπουργέ, τα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι επικουρικά. 
Με το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή και επειδή βρισκόμαστε στην περίοδο των ρητρών καθιερώθηκε, και επειδή μιλάμε για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η ρήτρα του αξιόμαχου. 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 05-09-2014...



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί), στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενόψει των εγκαινίων της Δ.Ε.Θ. 

ΙΧ από «δέρμα καρχαρία» και ανακυκλώσιμες εφημερίδες!

Περισσότερα στην πηγή ανάρτησης

Ανακυκλώσιμα υλικά στην υπηρεσία των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών. ΙΧ με εξωτερικό από «δέρμα καρχαρία» και ξύλινο ταμπλό από ανακυκλωμένες εφημερίδες...
SHARE THIS
Η Peugeot στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι (4-19 Οκτωβρίου) θα αποκαλύψει μια ακόμη προσπάθεια της για να εκμεταλλευθεί τα ανακυκλώσιμα υλικά στη κατασκευή καινούργιων μοντέλων.