ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 05-09-2014...



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί), στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενόψει των εγκαινίων της Δ.Ε.Θ. 

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Λευκό Πύργο και συμμετείχαν ε.ε. και ε.α στελέχη των Σ.Α και των Ε.Δ από διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ παρευρέθηκαν και τάχθηκαν στο πλευρό των διαδηλωτών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ.Γιάννης Μπουτάρης – απηύθυνε και χαιρετισμό στους συγκεντρωθέντες - βουλευτές της αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, κ.α. 

Στη συνέχεια κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, πραγματοποίησαν......>>
πορεία η οποία κατέληξε έξω από το κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, όπου εκπρόσωποί τους παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας. 

Στις ομιλίες τους οι συνδικαλιστές Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί ζήτησαν από την κυβέρνηση να εφαρμόσει τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε. για το θέμα του μισθολογικού, ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και επιστροφή των αποθεματικών των ασφαλιστικών τους ταμείων. 
“Απαιτούμε από την Πολιτεία σεβασμό και θωράκισή μας από κάθε πλευρά, ώστε να είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε στις αντιξοότητες και τους κινδύνους του λειτουργήματός μας”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κοινό ψήφισμα. 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ., Υποστράτηγος ε.α. Ροζής Βασίλειος και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.ΟΣ.) Ταξίαρχος ε.α. Νικολόπουλος Βασίλειος. 

Ο Σύνδεσμός μας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Βασίλειο Διβάνη και αρκετά μέλη μας.
 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου