ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝ.Υ.ΕΘ.Α.Για Σ.Α και Ε.Δ.: Δεν πρόκειται να πάρουν ούτε ένα ευρώ λιγότερο...





Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, συμμετέχοντας σε Τηλεοπτική συζήτηση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη, ανάμεσα στ΄ άλλα ανέφερε: 

Το τρενάκι του λούνα-παρκ μπορεί να θεραπεύσει τις πέτρες στα νεφρά

7
Likes
Facebook7TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Όποιος ανέβει στο γνωστό καταδυόμενο τρενάκι του ιλίγγου στο λούνα-παρκ, μπορεί να χάσει όχι μόνο τον τσαμπουκά του, αλλά και...
petres-nefra
Όποιος ανέβει στο γνωστό καταδυόμενο τρενάκι του ιλίγγου στο λούνα-παρκ, μπορεί να χάσει όχι μόνο τον τσαμπουκά του, αλλά και τις πέτρες στα νεφρά του. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά! Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μια νέα έρευνα από επιστήμονες στις ΗΠΑ (μόνο εκεί θα μπορούσε να γίνει τέτοια έρευνα…). Έτσι, οι ουρολόγοι ίσως βρήκαν μια νέα εναλλακτική θεραπεία: να συστήνουν στους ασθενείς τους, αν θέλουν να ξεφορτωθούν τις πέτρες στα νεφρά, να ανεβαίνουν στο «ρόλερ-κόστερ». Και όσο ψηλότερο και πιο τρομακτικό το τρενάκι, πιθανώς τόσο πιο αποτελεσματικό θα είναι για να «καθαρίσει» τα νεφρά από μικρές πέτρες.

Σαν σήμερα η δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια

205
Likes
Facebook205TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Ο Ιωάννης Καποδίστριας γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 11 Φεβρουαρίου 1776 την περίοδο της Ενετοκρατίας. Ο πατέρας του Αντώνιος – Μαρία...
dolo
Ο Ιωάννης Καποδίστριας γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 11 Φεβρουαρίου 1776 την περίοδο της Ενετοκρατίας. Ο πατέρας του Αντώνιος – Μαρία καταγόταν από οικογένεια ευγενών, καθώς ένας από τους πρόγονούς του είχε λάβει τον τίτλο του Κόμη από τον Δούκα της Σαβοΐας Κάρολο Εμμανουήλ τον Β”.

Μετεωρίτης έπεσε στην Αυστραλία! Τεράστια λάμψη και ισχυρή δόνηση τρομοκράτησαν τους κατοίκους (Βίντεο) 'Huge meteor' crashes to earth as flash of light is spotted in sky and h...

13
Likes
Facebook13TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Εκατοντάδες αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες που έκαναν λόγο για μια τεράστια εκτυφλωτική λάμψη και για μια δόνηση που ακολούθησε. Ένας...
meteoritis-6
Εκατοντάδες αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες που έκαναν λόγο για μια τεράστια εκτυφλωτική λάμψη και για μια δόνηση που ακολούθησε.
Ένας διαστημικός βράχος συνετρίβη ανάμεσα στις ακτές της Τουρκίας και της Έμεραλντ στο Κουΐνσλαντ της Αυστραλίας, όπως μετέδωσε η Daily Star.

Πετρέλαιο Θέρμανσης: Καπέλο 10% και τιμή τουλάχιστον 0,92 ευρώ

14
Likes
Facebook14TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης πέρυσι στις 15 Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησε η διάθεσή του, ήταν στα 0,83 ευρώ...

petrelaio-2
Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης πέρυσι στις 15 Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησε η διάθεσή του, ήταν στα 0,83 ευρώ το λίτρο. Φέτος η τιμή αναμένεται να έχει “καπέλο” καθώς αυξάνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης.

Πώς θα πω »όχι» στην καθιστική ζωή

4
Likes
Facebook4TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Η καθιστική ζωή είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σήμερα, και ίσως από τους κύριους υπαίτιους για την άνοδο της...
kathistiki-zwh-600x321
Η καθιστική ζωή είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σήμερα, και ίσως από τους κύριους υπαίτιους για την άνοδο της παχυσαρκίας. Ως καθιστική ζωή θεωρείται το να είμαστε καθισμένοι για περισσότερες από τέσσερις ώρες την ημέρα, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου – ίσως περισσότερο και από το κάπνισμα – και τον κίνδυνο διαβήτη. Και, σίγουρα, είναι δύσκολο να μην είναι απόλυτα καθιστική η ζωή μας, αν υπολογίσουμε τις ώρες που πρέπει να είμαστε καθισμένοι καθημερινά σε ένα γραφείο. Ωστόσο υπάρχουν τρόποι να αντιστρέψουμε τις κακές επιπτώσεις του καθισιού. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί.

Καφές το πρωί: Γιατί δεν πρέπει να τον πίνετε με άδειο στομάχι

7
Likes
Facebook7TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Ο καφές είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη σοβαρών παθήσεων υγείας, όπως ο καρκίνος του παχέος...
aetjitiy-666x399
Ο καφές είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη σοβαρών παθήσεων υγείας, όπως ο καρκίνος του παχέος εντέρου.