ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Άρθρο για Συντάξεις Χηρείας από πληροφορίες της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ


  • -Καταργείται με καθαρή διατύπωση το όριο ηλικίας των 55 ετών. Όπως αναφέρεται στην επίµαχη διάταξη, «οι ηλικιακοί περιορισµοί καταργούνται και οι συντάξεις λόγω θανάτου συνταξιούχου ή ασφαλισµένου καταβάλλονται στους επιζώντες συζύγους ανεξάρτητα από την ηλικία τους, ακόµα και µετά την παρέλευση τριετίας».

Φοροσόκ: Μειώσεις σε μισθούς-συντάξεις από επερχόμενη εφαρμογή μείωσης αφορολόγητου (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ)


Φοροσόκ: Μειώσεις σε μισθούς-συντάξεις από επερχόμενη εφαρμογή μείωσης αφορολόγητου (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ)

Περισσότεροι από 6.000.000 πολίτες αναγκαστικά θα πληρώσουν επιπλέον ποσά με την εφαρμογή του από το 2020 - Επιβαρύνσεις έως 650 ευρώ από τη μείωση του αφορολογήτου ορίου

Ισχυρό φοροσόκ έρχεται σε περίπου 6.000.000 φορολογουμένους με τις μειώσεις στο αφορολόγητο από το 2020! Πρόκειται για το επαχθές μέτρο που έγινε νόμος τους κράτους με το 3ο Μνημόνιο και η κυβέρνηση, αμαχητί, αναγκάζεται να το εφαρμόσει υπό τις πιέσεις των δανειστών!

Ουσιαστικά το μέτρο αφορά μείωση από το 2020 της ετήσιας έκπτωσης φόρου εισοδήματος κατά 650 ευρώ για εκατομμύρια μισθωτούς, συνταξιούχους και κατ’ επάγγελμα αγρότες.

Χοληστερίνη: Οι Top-10 τροφές που καθαρίζουν τις αρτηρίες από την χοληστερόλη!!!


Χοληστερίνη: Οι Top-10 τροφές που καθαρίζουν τις αρτηρίες από την χοληστερόλη.

Η υψηλή χοληστερόλη (LDL), η οποία είναι γνωστή και ως “κακή χοληστερόλη”, είναι μία από τις πιο βασικές αιτίες της αθηροσκλήρωσης, δηλαδή της συσσώρευσης σκληρής πλάκας στις αρτηρίες σας, η οποία οδηγεί σε στένωσή τους, εμποδίζει την ομαλή ροή του αίματος και καταλήγει συνήθως σε έμφραγμα του μυοκαρδίου ή άλλη σοβαρή καρδιακή νόσο ή εγκεφαλικό επεισόδιο.
Χοληστερίνη – Γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε την διατροφή εκείνη, που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας από την χοληστερόλη και να προστατευθείτε από καρδιακές επιπλοκές.

Δείτε τι περιέχει η διατροφή ενάντια στην χοληστερίνη: