ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Σαν σήμερα το 1865 ο «Ύμνος εις την Ελευθερίαν» του Δ.Σολωμού καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας

125
Likes
55

4/8.

Σαν σήμερα το 1865 ο «Ύμνος εις την Ελευθερίαν» του Διονύσιου Σολωμού καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας. Οι δύο...
solomos
Σαν σήμερα το 1865 ο «Ύμνος εις την Ελευθερίαν» του Διονύσιου Σολωμού καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας.

Περικοπές παντού: Απανωτά τα χτυπήματα για φορολογούμενους και συνταξιούχους από Σεπτέμβρη

7
Likes
7
Αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα αναμένεται να έρθουν από τον Σεπτέμβριο μισθωτοί και συνταξιούχοι καθώς οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις...
psalidi_xrimata-620x3201-620x320

Αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα αναμένεται να έρθουν από τον Σεπτέμβριο μισθωτοί και συνταξιούχοι καθώς οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και τα μερίσματα που ξεκίνησαν τον Ιούλιο-Αύγουστο αναμένεται να κορυφωθούν ενώ παράλληλα, περικοπές προβλέπονται και στο μισθολογικό του Δημοσίου.

Προσοχή! Πόσο εύκολα μπορούν να σας κλέψουν στο ΑΤΜ

5
Likes
5
Η απλή … επίσκεψη στο ΑΤΜ μπορεί να αποδειχθεί πολύ επώδυνη για κάποιους, εάν έχουν την ατυχία να βγάλουν χρήματα...
ATM_507_355
Η απλή … επίσκεψη στο ΑΤΜ μπορεί να αποδειχθεί πολύ επώδυνη για κάποιους, εάν έχουν την ατυχία να βγάλουν χρήματα από “παγιδευμένο” μηχάνημα.

Αγάπη, Πόνος, Χρόνος, Θάνατος

Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 15:38 Πολιτισμοί

AddThis Sharing Buttons
1
447
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
tiempo pasa
Η Αλμήτρα είπε:
Μίλησέ μας για την Αγάπη.
Κι εκείνος, ύψωσε το κεφάλι του κι αντίκρυσε το λαό, κι απλώθηκε βαθιά ησυχία. Και με φωνή μεγάλη είπε:
>Όταν η αγάπη σε καλεί, ακολούθησέ την, Μ' όλο που τα μονοπάτια της είναι τραχιά κι απότομα. Κι όταν τα φτερά της σ' αγκαλιάσουν, παραδώσου, μ' όλο που το σπαθί που είναι κρυμμένο ανάμεσα στις φτερούγες της μπορεί να σε πληγώσει. Κι όταν σου μιλήσει, πίστεψέ την, μ' όλο που η φωνή της μπορεί να διασκορπίσει τα όνειρά σου σαν το βοριά που ερημώνει τον κήπο. Γιατί, όπως η αγάπη σε στεφανώνει, έτσι και θα σε σταυρώσει. Κι όπως είναι για το μεγάλωμά σου, είναι και για το κλάδεμά σου. Κι όπως ανεβαίνει ως την κορφή σου και χαϊδεύει τα πιο τρυφερά κλαδιά σου που τρεμοσαλεύουν στον ήλιο, Έτσι κατεβαίνει κι ως τις ρίζες σου και ταράζει την προσκόλλησή τους στο χώμα. Σα δεμάτια σταριού σε μαζεύει κοντά της. Σε αλωνίζει για να σε ξεσταχιάσει. Σε κοσκινίζει για να σε λευτερώσει από τα φλούδια σου. Σε αλέθει για να σε λευκάνει. Σε ζυμώνει ώσπου να γίνεις απαλός. Και μετά σε παραδίνει στην ιερή φωτιά της για να γίνεις ιερό ψωμί για του Θεού το  άγιο δείπνο.

Καμιά ανησυχία για την καθυστέρηση καταβολής των Β.Ο.Ε.Α.από το Μ.Τ.Σ...


Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι δεν δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για την καταβολή των Β.Ο.Ε.Α (τελευταία καταβολή 12ος 2015),καθότι η ρευστότητα του Μ.Τ.Σ. είναι δεδομένη και ο λόγος καθυστέρησης οφείλεται στο ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμη η Τιμή Μεριδίου για το 2016 από τον Αναπλ.Υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας.

ΥΠΕΘΑ: Δεν πρόκειται να γίνουν μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων...



Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, τόνισε μεταξύ των άλλων και τα εξής:

Μεταφορά Επικουρικών Τομέων Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. (ΤΕΑΕΧ, ΤΕΑΥΑΠ, ΤΕΑΥΠΣ)...




Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., οι Επικουρικοί Τομείς του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. (ΤΕΑΕΧ, ΤΕΑΥΑΠ, ΤΕΑΥΠΣ) μετεφέρθησαν στο Ε.Τ.Ε.Α. (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης). 

Συνάντηση μελών Δ.Σ.της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Σ.Α).με την Υπουργό Τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου...



Την 27-7-2016 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Σ.Α) κ.Χριστακόπουλου Ευάγγελου, που συνοδευόταν από τον Γ.Γ.Κουτοποδιώτη Οδυσσέα, τον Ειδικό Γραμματέα και Νομικό μας Σύμβουλο κ. Καλογιαννάκη Νικήτα και το μέλος μας κ. Ζωγράφο Νικόλαο, με την Υπουργό Τύπου κυρία 'Ολγα Γεροβασίλη και στη συνέχεια με τον Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Επικρατείας, κυρίου Νίκου Παππά.

Ολόκληρο το νέο Π.Δ. για τις μεταθέσεις και άδειες Αστυνομικών και Ειδικών Φρουρών...


Δημοσιεύθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο το νέο Προεδρικό Διάταγμα, που αφορά στις μεταθέσεις και άδειες των Αστυνομικών και Ειδικών Φρουρών της ΕΛ.ΑΣ.

Προσκυνημετική εκδρομή του Ορθόδοξου Ιεραποστολικού Συλλόγου Λάρισας "ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ" στα Ρουμάνικα Μοναστήρια...



Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας, ότι ο τοπικός Ιεραποστολικός Σύλλογος Λάρισας"ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ", διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια προσκυνηματική εκδρομή στα Ρουμάνικα Μοναστήρια,κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως 29 Σεπτεμβρίου 2016 (6ήμερη).

Έρχεται «κόφτης» έως και 22% στις Επικουρικές Συντάξεις...


Μειώσεις ως και 22% φέρνει το πρώτο κύμα περικοπών στις επικουρικές συντάξεις 6 Ταμείων, με τις περισσότερες απώλειες να καταγράφονται στους συνταξιούχους που λαμβάνουν Επικουρική σύνταξη λόγω Αναπηρίας!!

Το ψαλίδι ξεκινά από τις συντάξεις των τριών επικουρικών ταμείων του Δημοσίου (ΤΕΑΔΥ, ΤΑΔΚΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ), του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, του ΟΤΕ-ΕΛΤΑ και του Επικουρικού των Αστυνομικών ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ. 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ» ΔΑΝΕΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

04/08/2016
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β' 2376/2.8.2016) ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος, για τη ρύθμιση ή τον οριστικό διακανονισμό των «κόκκινων» δανείων.

Αναπροσαρμογή χορηγηθέντων εφάπαξ βοηθημάτων από το ΤΕΑΠΑΣΑ

Αρχική

Αναπροσαρμογή χορηγηθέντων εφάπαξ βοηθημάτων από το ΤΕΑΠΑΣΑ


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ Ν.4307/2014
Αναπροσαρμογή χορηγηθέντων εφάπαξ βοηθημάτων από το ΤΕΑΠΑΣΑ
1. Mε την υπ’ αριθ. 21/12 από 14-7-2016 Απόφαση (Α.Δ.Α.: 6Δ7ΡΟΡΡΞ-Θ6Φ), το Δ.Σ. του Ταμείου για το αντικείμενο του θέματος, ενέκρινε μεταξύ άλλων τα εξής:

Αναπροσαρμογή ΕΦΑΠΑΞ από το ΤΕΑΠΑΣΑ



Αναπροσαρμογή χορηγηθέντων εφάπαξ βοηθημάτων σε τ. μετόχους των Τομέων Πρόνοιας του 
Ταμείου Τ.Π.ΑΣ., Τ.Π.Υ.Α.Π. και Τ.Π.Υ.Π.Σ. που συνταξιοδοτήθηκαν από 01-08-2012 και εντεύθεν, 
μετά την ισχύ του Ν. 4307/2014

http://www.teapasa.gr/index.php/14-tameio/326-anaprosarmogi-efapax