ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΥΠΕΘΑ: Δεν πρόκειται να γίνουν μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων...



Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, τόνισε μεταξύ των άλλων και τα εξής:

Τα γεγονότα στην Τουρκία απασχολούν ιδιαίτερα την Ελλάδα, ενώ υπογραμμίζει πως η χώρα μας αποτελεί τον πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, γεγονός που της επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την ανάληψη πρωτοβουλιών στο επόμενο διάστημα για την επίλυση του προσφυγικού στην κατεύθυνση επιστροφής των προσφύγων στις εστίες τους.
  • Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για μειώσεις στα μισθολόγια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και υπογραμμίζει ότι υπάρχει προσωπική δέσμευση τόσο του ιδίου όσο και του πρωθυπουργού ότι ανεξαρτήτως των απαιτήσεων των πιστωτών, δεν πρόκειται να γίνουν μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις του προσωπικού.
  • Η σταθερότητα και η γεωπολιτική δύναμη της χώρας, φέρνουν επενδύσεις οι οποίες θα αναθερμάνουν την οικονομία και πρωτίστως θα μειώσουν την ανεργία, η οποία, θα ελαφρύνει την πίεση προς τον ελληνικό λαό, που έχει φθάσει στα όριά της.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ας ελπίσουμε να αληθεύουν οι δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ, για να λάβει τέλος το μαρτύριο της ...σταγόνας που υφίσταται όλοι απόστρατοι με την υφέρουσα φημολογία γίνονται μειώσεις ή όχι...

ΠΗΓΗ : "  http://saealarisas.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου