ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΥΠΛΙΟ Εικόνες ΑΠΟ ΤΟ " F 16 " Προετοιμασίας










ΝΑΥΠΛΙΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΔΕΙΞΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ F-16 ΖΕΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ

12:58
 
0
Πιλότοι της ομάδας Ζευς καθοδηγούν τον χειριστή του F-16 στη πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014. Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζεύς" πραγματοποίησε πρόβα  εν όψει της επιδείξεις που θα πραγματοποιήσει κατά τους εορτασμούς της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τους Τούρκους την Κυριακή  30 Νοεμβρίου 2014 . Ολόκληρο το team της ομάδας βρίσκεται στο Ναύπλιο, ενώ η απογείωση του F-16C Block 52+ θα γίνει από το αεροδρόμιο της Τρίπολης την Κυριακή.


ΝΑΥΠΛΙΟ. " Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων F-16 "Ζεύς" στους εορτασμούς της απελευθέρωσης του Ναυπλίου (βίντεο) "

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr/     " 





















 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Αργολικών Ειδήσεων η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζεύς" θα εκτελέσει πρόγραμμα επίδειξης κατά τους εορτασμούς της απελευθέρωσης του Ναυπλίου στις 30 Νοεμβρίου 2014 και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα επισκεπτών και ντόπιων που θα βρεθούν στην πόλη, ενώ θα υπάρχει και ηχητική εγκατάσταση στο έδαφος όπου οι θεατές θα ακούνε τον πιλότο κατά την διάρκεια της επίδειξης.

ΝΑΥΠΛΙΟ.Βυζαντινοί ύμνοι, τραγούδια για την Άλωση του Παλαμηδιού

afisa routoula
  
Μουσική εορταστική εκδήλωση για την Άλωση του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό συνδιοργανώνουν την Κυριακή 30η Νοεμβρίου 2014 στις 7:00μ.μ. στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. (Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Αθλητισμού Τουρισμού).
  

ΝΑΥΠΛΙΟ. 192η επέτειος εορτασμού της απελευθέρωσης του Ναυπλίου

palamidi 4
  
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορταστεί από την Παρασκευή 28 έως και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου η επέτειος της Άλωσης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό. Κατά την διάρκεια του εορτασμού F16 θα ίπτανται του αργολικού ουρανού ενώ την Κυριακή θα τιμηθεί με το χρυσό κλειδί της πόλης ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την προσφορά του στην πόλη του Ναυπλίου.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

ΝΑΥΠΛΙΟ : Την Κυριακή η τελετή ανακήρυξης του Πρωθυπουργού σε επίτιμο δημότη Ναυπλίου

samaras-660 117
  Σε μια σεμνή τελετή, ο Δήμος Ναυπλιέων θα ανακηρύξει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, επίτιμο δημότη Ναυπλιέων για την προσφορά του στο να αναδειχθεί το Ναύπλιο σε πρότυπο κέντρο τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης.  

ΝΑΥΠΛΙΟ. Video. Το F16 που έκοψε την ανάσα στο Ναύπλιο. Διαβάστε το - ενημερωθείτε για το πρόγραμμα.

blogger : ΦΙΛΟΙ επισκέπτες του blog επισκεφθείτε την πόλη μας την Κυριακή 30-11-2014.

Σήμερα, η πρώτη μου ανάρτηση  το μεσημέρι ήταν για την πόλη μου με την αφορμή το F-16.

Επίσης  για την ημέρα αυτή στην ετικέτα  " ΝΑΥΠΛΙΟ " υπάρχει η αναφερόμενη ανάρτηση  που γίνετε  γνωστό  γιατί υπάρχει ιδιαιτερότητα σε αυτόν τον εορτασμό. 

Posted: by anagnostis November 28, 2014 17:44:20


Η τρομακτική αλήθεια για τα αβοκάντο..

ΠΗΓΗ : " pentapostagma    " 

Posted: Νοεμβρίου 28, 2014 at 10:13 πμ, Last Updated: 
η-τρομακτική-αλήθεια-για-τα-αβοκάντο
Τα αβοκάντο είναι μία συναρπαστική τροφή, εξαιρετικά θρεπτική και ωφέλιμη για την υγεία μας. Είναι γεμάτο με καλά λιπαρά, καροτενοειδή, φολικό οξύ ακόμη και θρεπτικά στοιχεία που καταπολεμούν τον καρκίνο – ορισμένοι ισχυρίζονται πολύ απλά ότι είναι η πιο τέλεια τροφή του κόσμου..

Έχεις δίπλωμα οδήγησης; Δες αν ανήκεις στην κατηγορία με τα διπλώματα που λήγουν σε λίγες μέρες!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Νοεμβρίου 28, 2014 at 7:13 πμ, Last Updated: 
Υποχρεωμένοι να αλλάξουν το δίπλωμα οδήγησης είναι…
οι κάτοχοι άδειας μοτοποδηλάτου, οι οποίες έχουν χορηγηθεί από τις υπηρεσίας Τροχαίας της αστυνομίας.

Ο Πύργος του Άιφελ γέμισε πρόβατα! (photo)

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Νοεμβρίου 28, 2014 at 12:24 πμ, Last Updated: 
Eiffel_Tower_1
Εκατοντάδες πρόβατα κατέκλυσαν σήμερα το χώρο γύρω από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι στο πλαίσιο διαμαρτυρίας που οργάνωσαν βοσκοί κατά των ολοένα και αυξανόμενων επιθέσεων λύκων εναντίον των κοπαδιών τους στη Γαλλία, ζητώντας από την κυβέρνηση «να τα κρατήσει» προκειμένου να τα προστατεύσει.

Οικογένεια στον Πύργο ταΐζει εδώ και μήνες τα παιδιά της ψωμί και λάδι

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Νοεμβρίου 27, 2014 at 6:18 μμ, Last Updated: 
Οικογένεια στον Πύργο ταΐζει εδώ και μήνες τα παιδιά της ψωμί και λάδι

Απόγνωση είναι η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την κατάσταση που βιώνει μια τετραμελής οικογένεια ανέργων από το Σκουροχώρι στον Πύργο, η οποία ζει κάτω από άθλιες συνθήκες, χωρίς τρόφιμα και συμπαράσταση. Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας εδώ και μήνες δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό για να τα βγάλουν πέρα και τα παιδιά τους να μην λυγίσουν από την πείνα. Η κατάσταση είναι απελπιστική ενώ οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα ανήλικα παιδιά, ραγίζουν και τις πιο σκληρές καρδιές.Όπως μεταδίδει το patrisnews.com , ένα κομμάτι ψωμί, με λίγο λάδι ή σε άλλες περιπτώσεις μια κουταλιά πάστα τομάτας, είναι το φαγητό που τρώνε, όταν κι αυτά υπάρχουν στο τραπέζι, τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας του Ανδρέα Παπαδάτου. Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια αναφέρει πως κάθε ημέρα που ξημερώνει, κάνει τον σταυρό του στο Θεό, να κρατήσει ζωντανά τα δύο του παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο και βιώνουν μια απελπιστική κατάσταση, σε αυτή την τρυφερή ηλικία.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΖΥΓΩΝ
Σκοπός κατάρτισης: Να γίνει ο καταρτιζόμενος έξυπνος όσο και μια γυναίκα Στόχος: Δραστηριοποίηση εκείνου του τμήματος του ανδρικού εγκεφάλου, για την ύπαρξη του οποίου οι άνδρες δεν έχουν πληροφορηθεί ακόμα.
Τα δίδακτρα του σεμιναρίου θα καθοριστούν μετά από την πιστοποίηση των πραγματικών αναγκών. Παρέχεται έκπτωση σε όσους συμμετέχουν σε όλα τα μαθήματα. 

Παπούτσια από κροκόδειλο


Είχε πάει μία ξανθιά διακοπές στον Αμαζόνιο και ήθελε να αγοράσει ένα ζευγάρι παπούτσια από αληθινό δέρμα κροκοδείλου.
Αφού γύρισε και το τελευταίο μαγαζί, και τα παπούτσια ήταν πανάκριβα και οι μαγαζάτορες δεν έριχναν καθόλου τις τιμές, η ξανθιά φώναξε:

Αυτό το φρούτο σκοτώνει τον καρκίνο και σταματάει το διαβήτη!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Νοεμβρίου 27, 2014 at 9:09 πμ, Last Updated: 
ιαπωνικό-φυτό-κατά-του-καρκίνου
 Σύμφωνα με τον Δρ. Frank Shallenberger, για την καταπολέμηση του καρκίνου, θα πρέπει να αναζητούμε φυσικές ουσίες που παρεμποδίζουν τον μεταβολισμό των καρκινικών κυττάρων.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΕΛΑΜΩΝΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: Νοεμβρίου 27, 2014 at 7:08 πμ, Last Updated: 
Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά, επέδωσε Τελαμώνα Πυροβολικού στους Ανθυπολοχαγούς και Μόνιμους Λοχίες Πυροβολικού Τάξεως 2014, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Η πόλη που βρήκε έναν μοναδικό τρόπο για να βοηθήσει τους άστεγους

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Νοεμβρίου 26, 2014 at 10:11 μμ, Last Updated: 
img20017_771d2d0d180d3ba68568ede73145d3f8_600_400-612x382
Στην πρωτεύουσα του Wisconsin, στο Madison, δημιουργήθηκε πρόσφατα μια ξεχωριστή γειτονιά…
Το “Χωριό των Μικροσκοπικών Σπιτιών”, όπως ονομάστηκε, προσφέρει την δυνατότητα στους άστεγους της περιοχής να ζήσουν αξιοπρεπώς σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, μακριά από το κρύο και τους κινδύνους.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΗΓΗ : "   http://www.pentapostagma.gr    " 

Posted: Νοεμβρίου 26, 2014 at 8:01 μμ, Last Updated: 
ANTE BRES AKRH !
Βρισκόμαστε υπό κατοχή, φανερή τα τελευταία χρόνια, η οποία προετοιμάσθηκε μεθοδικά με δεκαετίες υπονόμευσης του ελληνικού Κράτους και του ελληνισμού στην Ελλάδα.Οι κατοχικοί, τα “χτήνη” όπως λέει ο Καστοριάδης, που παριστάνουν τους “εκσυγχρονιστές” και τους “αριστερούς”, πέραν των άλλων λυσσωδώς αποδομούν τη γλώσσα και βρίζουν όσους το επισημαίνουν. Λογικα μου φαίνονται ολα αυτά.  Ολοι ξέρουν τον αγώνα της Ρεπούση, παρακολουθούν δελτία ειδήσεων και ακούνε ότι τα παιδιά μαρτυρούν στα σχολεία σε πλήρη ασυνενοησία.. Δείτε ποιοί προειδοποίησαν πως η γλώσσα μιας χώρας είναι και η ταυτότητά της.

Γάλλος επέστρεψε αγγείο που είχε στην κατοχή του 40 χρόνια

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: Νοεμβρίου 26, 2014 at 8:53 πμ, Last Updated: 
2194106
Τμήμα πήλινου αμφορέα, που είχε βρει κολυμπώντας σε ακρογιαλιά τηςΚρήτης επέστρεψε προ ημερών ένας Γάλλος πολίτης στο ελληνικό κράτους.

Την είδηση ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας, που ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας Γάλλο πολίτη.

Οι 30 ιστορικές φωτογραφίες, που πρέπει οπωσδήποτε να δεις… [photos]

ΠΗΓΗ : " pentapostagma    " 

Posted: Νοεμβρίου 26, 2014 at 1:57 πμ, Last Updated: 
Οι 30, παλαιότερες φωτογραφίες που αποτύπωσαν σημαντικές στιγμές της ανθρώπινης ύπαρξης και αξίζει να δεις… Κάθε φωτογραφία έχει και μια σημαντική ιστορία να διηγηθεί και επιβεβαιώνει το ρητό «μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις».
1. Ένας μόνο άνδρας αρνείται να χαιρετήσει Ναζιστικά, 1936.
 
2. Ο Νικολά Τέσλα κάθεται στο εργαστήριό του μετά την ανακάλυψή του Μεγεθυντικού Πομπού, 1899.