ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Φωτό από τις εκδηλώσεις για την ημέρα των ΕΔ στην 88 ΣΔΙ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    " 

Posted: Νοεμβρίου 25, 2014 at 7:43 μμ, Last Updated: 
Οι εκδηλώσεις της 88 ΣΔΙ ξεκίνησαν το πρωί της 21 Νοεμβρίου με Δοξολογία και εκφώνηση πανηγυρικού στο Ι.Ν. Εισοδίων Θεοτόκου ,ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο μνημειο Ηρώου Πεσόντων στο Ρωμαιίκο γυαλό.
Στο κινηματοθέατρο Μαρούλα, στη Μύρινα της Λήμνου ολοκληρώθηκαν την Παρασκευη  21 Νοε, οι εκδηλώσεις για την γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων που οργάνωσε η 88 ΣΔΙ
Το παρόν στην εξαιρετική εκδήλωση έδωσαν, ο Ταξίαρχος Λάμπρος Τζούμης, ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ Ιερόθεος, ο Βουλευτής Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής,ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αδαμίδης, ο Έπαρχος Λήμνου Βαγγέλης Γιαρμαδούρος, ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης,  , ο Διευθυντής Θρησκευτικών ΓΕΕΘΑ Νικόλαος Γουρδούπης ο Υποδιοικητής Ταξιαρχίας,ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ζαχάρωφ, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Μοσχάκης και Σαράντης Πανταζής. Φυσικά στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στης Λήμνου.
Αμέσως μετά τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Ταξίαρχος, ξεκίνησε μια αφήγηση, με την συνοδεία μουσικών του στρατού, που συγκίνησε και μας ταξίδεψε στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων, στην ιστορία του Ελληνισμού.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διεθνολόγος, Διπλωματικός Αναλυτής κ. Δρούγος, του οποίου το βιογραφικό ειναι ιδιαίτερα μεγάλο και μίλησε για τις Ένοπλες Δυνάμεις σήμερα  το μέλλον τους και οι προοπτικές τους στο φως των περιφερειακών Διεθνών εξελίξεων .
Τέλος τον λόγο πήρε ο μουσικολόγος και λαογράφος κ.Παναγιώτης  Μυλωνάς, με το εξαίσιο του χιούμορ. Ο κ. Μυλωνάς τραγούδησε υπέροχα και δυο παραδοσιακά τραγούδια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου