ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η Αρχαία Ελλάδα γίνεται μιούζικαλ από τον Billy Corgan


171
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Η Αρχαία Ελλάδα γίνεται μιούζικαλ από τον Billy Corgan
Ο τραγουδιστής των Smashing Pumpkins, Βilly Corgan αφού εγκατέλειψε την πάλη, ετοιμάζει μιούζικαλ για την Αρχαία Ελλάδα που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου.
«Αν ψάχνετε κάτι ανατρεπτικό και απρόοπτο, αυτό είναι το θέατρο». Αυτό πιστεύει ο ανήσυχος μουσικός, παραγωγός, στιχουργός, συγγραφέας και ποιητής Βilly Corgan, διάσημος ως ο τραγουδιστής των Smashing Pumpkins, ο οποίος ετοιμάζει ένα 20λεπτο μιούζικαλ με θέμα τα Ελευσίνια Μυστήρια, τη θρησκευτική τελετή της Αρχαίας Ελλάδας.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του έργου του Corgan θα είναι μέρος του ετήσιου "48ωρου Μιούζικαλ" της εταιρείας «The Music Theatre Company» στο Highland Park, θα γίνει τον Δεκέμβριο και θα αποτελείται από πολλά μικρά μιούζικαλ.

Αφησε την πάλη για το μιούζικαλ

Ο Billy Corgan, το τελευταίο διάστημα είχε ασχοληθεί με την πάλη. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε στους followers του στο twitter την αποχώρησή του από τον κόσμο της πάλης. Πλέον, ο Corgan μπαίνει στον λαμπερό κόσμο του μιούζικαλ με μια ιστορία εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Chicago Tribune, η παραγωγή του Corgan περιστρέφεται γύρω από «τα Ελευσίνια Μυστήρια, μια θρησκευτική τελετή στην Αρχαία Ελλάδα» που γιόρτασε "τη λατρεία της Δήμητρας και της Περσεφόνης."
Ο Corgan είχε βρεθεί στην Ελλάδα με τους «smashing pumpkins» για συναυλία το 1998, στο θέατρο του Λυκαβηττού. Πώς προέκυψε η προτίμησή του για την Αρχαία Ελλάδα, παραμένει άγνωστο.
Το μιούζικαλ του Corgan θα παιχτεί από τις 4 έως τις 14 Δεκεμβρίου. Βέβαια, σε περίπτωση που δεν πάει καλά, οι Smashing Pumpkins μόλις κυκλοφόρησαν νέο άλμπουμ.


ΠΗΓΗ :  Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=57010:i-arxaia-ellada-ginetai-mioyzikal-apo-ton-billy-corgan&catid=30:texnes&Itemid=207#ixzz3KNvYtjgu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου