ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Βίντεο: Ανεφοδιασμοί ελληνικών μαχητικών F-16 από αεροσκάφη τάνκερ της USAF στο Αιγαίο Air Refueling Mission Over Greek Skies

Βίντεο: Ανεφοδιασμοί ελληνικών μαχητικών F-16 από αεροσκάφη τάνκερ της USAF στο Αιγαίο
Δείτε τις ασκήσεις εναέριων ανεφοδιασμών στον ελληνικό ουρανό από αεροσκάφη της αμερικανικής Αεροπορίας σε μαχητικά F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ε.Β.Ε.Π.: ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΠΑ ΣΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

29/03/2018
Με επιστολές του προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ε. Τσακαλώτο, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Π. Κουρουμπλή και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Ν. Σαντορινιό, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., κ. Β. Κορκίδης, ζητά να δοθεί έγκαιρα λύση, ώστε να καθορισθεί το ύψος του Φ.Π.Α., που επιβλήθηκε στις εγχώριες θαλάσσιες μεταφορές (Ν. 4514, Φ.Ε.Κ. 14/30.01.2018, «Αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων και άλλες διατάξεις» και Άρθρο 111, για την τροποποίηση των Νόμων 2859/2000 και 4211/2013), εν αναμονή και της έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που θα καθορίζει τις σχετικές προϋποθέσεις.

Έρευνα δείχνει πώς ο χορός αντιστρέφει τα σημάδια της γήρανσης στον εγκέφαλο


Έρευνα δείχνει πώς ο χορός αντιστρέφει τα σημάδια της γήρανσης στον εγκέφαλο
Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό (ανοιχτής πρόσβασης) Frontiers in Human Neuroscience, ο χορός μπορεί να αντιστρέψει τα σημάδια της γήρανσης στον εγκέφαλο. Η έρευνα αυτή συμπέρανε επίσης ότι ο χορός είχε στατιστικά σημαντικότερα αποτελέσματα σε σύγκριση με άλλα είδη σωματικής δραστηριότητας.