ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN.

Androidlockscreen

13
Likes
7
Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN. Δεν είναι λίγοι οι...

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN.
Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ξεχνούν κατά καιρούς το PIN ή το Μοτίβο που έχουν βάλει στη συσκευή τους και κλειδώνονται απ” έξω. Σε πολλές συσκευές επίσης έχει παρατηρηθεί ότι ακόμη και αν επιλέξεις έναν από τους υπάρχοντες τρόπους ακύρωσης της ασφάλειας, αυτός δε λειτουργεί (μιλάμε για bug-άρα ολκής). Τι κάνουμε λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις; Σας έχουμε πέντε τρόπους για να καταφέρετε να την ξεκλειδώσετε και πάλι.

Έκπτωση 100 ευρώ στον λογαριασμό της ΔΕΗ- Δείτε αν είστε στους δικαιούχους

6
Likes
3
Στήριξη πολιτών από την Περιφέρεια και τη ΔΕΗ. Προγραμματική Σύμβαση για παροχή επιδότησης συνολικού κόστους 2.800.000 ευρώ, για...
ekptwseis
Στήριξη πολιτών από την Περιφέρεια και τη ΔΕΗ. Προγραμματική Σύμβαση για παροχή επιδότησης συνολικού κόστους 2.800.000 ευρώ, για το 2016, σε πολίτες που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ), στην Περιφέρεια Αττικής, συνυπέγραψε η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου με τον γενικό διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ, Λάζαρο Καραλάζο.

Ασθένειες που καταπολεμούνται από τα προϊόντα της μέλισσας

39
Likes
8
Αποφασίσαμε να γράψουμε για τις μοναδικές στη φύση θαυματουργές μέλισσες και για τα δώρα τους στον άνθρωπο. Πρόσφατα δοκιμάσαμε σε...
KHRHURA
Αποφασίσαμε να γράψουμε για τις μοναδικές στη φύση θαυματουργές μέλισσες και για τα δώρα τους στον άνθρωπο.
Πρόσφατα δοκιμάσαμε σε μία πληγή τη θεραπεία με το δηλητήριο από το τσίμπημα της μέλισσας και παρατηρήσαμε πως η πληγή εξαφανίστηκε.

Τέτοιες selfies σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί! Με την 5η θα μείνετε στήλη άλατος! [Εικόνες]

17
Likes
6
Άνετα αυτές είναι οι καλύτερες selfies που έχεις δει εδώ και καιρό. Τόσο καλές που σχεδόν θα τους συγχωρήσεις το...
selfies-1
Άνετα αυτές είναι οι καλύτερες selfies που έχεις δει εδώ και καιρό. Τόσο καλές που σχεδόν θα τους συγχωρήσεις το γεγονός ότι είναι selfies.

Έτσι θα φορτίζεις το κινητό σου… χωρίς φορτιστή!


17
Likes
6
  Και όμως γίνεται! PLAN V θα λέγεται το νέο μπρελόκ που θα μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας…. To...
iphone

Και όμως γίνεται!
PLAN V θα λέγεται το νέο μπρελόκ που θα μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας….
To μπρελόκ αυτό θα χρησιμεύει ως υποδοχή για μπαταρία 9V, που θα συνδέεται με τα τηλέφωνα μέσω της θύρας micro-USB, και ουσιαστικά θα αντικαθιστά την μπαταρία σας για μερικές ώρες.

Προσοχή: Κρέας και τυρί μικραίνουν τo προσδόκιμο ζωής

19
Likes
8
Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για όλους όσοι ακολουθούν μια δυτικού τύπου διατροφή πλούσια σε μπριζόλες, μπιφτέκια και άλλα τρόφιμα...
turia-kreata
Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για όλους όσοι ακολουθούν μια δυτικού τύπου διατροφή πλούσια σε μπριζόλες, μπιφτέκια και άλλα τρόφιμα ζωικής πρωτεΐνης.
Δυο νέες έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι μια διατροφή πλούσια σε κρέας και τυρί όταν καταναλώνεται στη μέση ηλικία μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης.
Ωστόσο η ίδια ερευνητική ομάδα διαπίστωσε ότι η κατανάλωση πολλών πρωτεϊνούχων τροφίμων σε μεγάλη ηλικία μπορεί να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα.

Ρίχνει βραστό νερό σε ένα μήλο του εμπορίου – Μόλις δείτε τι συμβαίνει στη φλούδα του θα εξοργιστείτε WARNING WAXED APPLE CAUSES CANCER

milo

184
Likes
62
Πριν φάτε ξανά μήλα, είναι σημαντικό να δείτε αυτό το βίντεο. Γνωρίζετε πως τα περισσότερα μήλα που υπάρχουν στην αγορά...Πριν φάτε ξανά μήλα, είναι σημαντικό να δείτε αυτό το βίντεο. Γνωρίζετε πως τα περισσότερα μήλα που υπάρχουν στην αγορά είναι ψεκασμένα με καρκινογόνο κερί; Αυτό γίνεται για να διατηρούνται περισσότερο, αλλά πολλοί ενοχλούνται από την ποσότητα του κεριού που χρησιμοποιούν.