ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Τι έκανε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας στην Λαμία .

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Τι  έκανε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας στην Λαμία .
    Οι δυο δράστες εξαπάτησαν μια 90χρονη γριούλα και της πήραν 100€.
    Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αγριλιά Λαμίας, όπου δυο ρομά από τον Τύρναβο, πλησίασαν την γριούλα και με το πρόσχημα ότι είχαν να της πουλήσουν είδη προικός,κατάφεραν με τη μέθοδο της απασχόλησης να της πάρουν 100€ και να φύγουν.

    Μόλις η γιαγιά το αντιλήφθηκε τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, η οποία ενημέρωσε άμεσα τους σταθμούς που περιπολούσαν για ένα κόκκινο αυτοκίνητο με δυο ρόμα που κινουταν στη βόρεια πλευρά της πόλης.
    Λίγα λεπτά αργότερα εντόπισε το αυτοκίνητο, στο ύψος της διασταύρωσης της Λυγαριάς, ένας αστυνομικός του Α.Τ. Λαμίαςο οποίος είχε τελειώσει την υπηρεσία του και επέστρεφε στο σπίτι του.
    Ο αστυνομικός τους έκανε νόημα να σταματήσουν, αλλά οι δυο δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και έφυγαν με κατεύθυνση το δρόμο προς Δομοκό.
    Ο Λαμιώτης αστυνομικός τους καταδίωξε ενώ παράλληλα είχε ενημερώσει και το κέντρο για να έρθουν ενισχύσεις. Τελικά μετά από 20 χιλιόμετρα περίπου ο αστυνομικός του Α.Τ. κατάφερε να τους ακινητοποιήσει μαζί με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν φτάσει στο σημείο.
    Οι δυο δράστες ηλικίας 39 και 25 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας. Πάνω τους βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν πάρει από τη γιαγιά, η οποία τους αναγνώρισε χωρίς κανένα δισταγμό.

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου