ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Τέλος τα διόδια! Ποιοι και από πότε δεν θα πληρώνουν

43
Likes
Facebook43TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Ευχάριστα νέα για τους κατοίκους των περιοχών που έχουν στα όρια του Δήμου τους διόδια και καθημερινά για μερικά μόνο...
diodia
Ευχάριστα νέα για τους κατοίκους των περιοχών που έχουν στα όρια του Δήμου τους διόδια και καθημερινά για μερικά μόνο χιλιόμετρα αναγκάζονται να πληρώνουν. Σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, οι κάτοικοι δεν θα πληρώνουν διόδια μέσα στα όρια των Καλλικρατικών Δήμων.

Δείτε πως θα πάρετε σύνταξη από τα 55 έως τα 60

8
Likes
Facebook8TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Πάνω από 40 κατηγορίες ασφαλισμένων σε Ταμεία μισθωτών, ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων έχουν την ευκαιρία να συνταξιοδοτηθούν από 55 έως...
syntakseis
Πάνω από 40 κατηγορίες ασφαλισμένων σε Ταμεία μισθωτών, ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων έχουν την ευκαιρία να συνταξιοδοτηθούν από 55 έως 60 ετών υποβάλλοντας αίτηση έως το τέλος του 2016 με τα νέα όρια ηλικίας.

H πρώτη δραπέτης με «βραχιολάκι» – Το έκοψε γιατί ένιωσε ότι αδικείται

10
Likes
Facebook10TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Για έξι μήνες είχε παραταθεί το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης στη 43χρονη που από το απόγευμα του Σαββάτου έγινε η...
vraxioli
Για έξι μήνες είχε παραταθεί το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης στη 43χρονη που από το απόγευμα του Σαββάτου έγινε η πρώτη δραπέτης με βραχιολάκι αφού έκοψε το μηχανισμό που φορούσε στο πόδι της.

Οι κομμένες συσκευασμένες σαλάτες αυξάνουν τον κίνδυνο για σαλμονέλα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ 

Οι κομμένες συσκευασμένες σαλάτες αυξάνουν τον κίνδυνο για σαλμονέλα
http://www.iefimerida.gr
ΑΠΕ-ΜΠΕ
    Οι σαλάτες και το σπανάκι, που πουλιούνται έτοιμα κομμένα μέσα σε πλαστική σακούλα, αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα μόλυνσης από το βακτήριο σαλμονέλα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη επιστημόνων στη Βρετανία, με τη συμμετοχή ενός νεαρού Έλληνα ερευνητή.
    Οι εργαστηριακές αναλύσεις έδειξαν ότι οι χυμοί που εκκρίνονται από τα κομμένα φύλλα, λόγω της υγρασίας και των θρεπτικών συστατικών τους, αποτελούν πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη του επικίνδυνου μικροοργανισμού, που μπορεί να αποβεί ακόμη και θανατηφόρος.

Η Περιφέρεια Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2016

Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΗΣ

21/11/2016

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, συμμετείχε στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2016, από 18-20 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, προβάλλοντας και φέτος την μοναδικότητα της Αττικής γης.

ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




                Αθήνα 21 Νοεμβρίου 2016


                        ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Κατακόρυφη αύξηση των αφροδίσιων νοσημάτων  έχουμε τα τελευταία χρόνια στην  Ελλάδα, με σοβαρές επιπτώσεις στην δημόσια υγεία.
Η έλλειψη ενημέρωσης  των πολιτών, κυρίως στους νέους και τα μεγάλα μεταναστευτικά ρεύματα που περνούν από την Ελλάδα, αποτελούν- σύμφωνα με τους αφροδισιολόγους-δερματολόγους- το βασικό παράγοντα  της κατακόρυφης αύξησης.
«Οι αρμόδιοι φορείς και η επιστημονική κοινότητα πρέπει να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου, πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη για τη δημόσια υγεία» τονίζει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS  ο διαπρεπής   Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος κ  Απόστολος  Καραλέξης , Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και Επιστημονικός Διευθυντής της DermahairClinic.

Σύμφωνα με τον κ Καραλέξη χρειάζεται  ιδιαίτερη προσοχή  και επαγρύπνηση, καθώς φαίνεται πως η πλειοψηφία των πολιτών  έχει ξεχάσει τα μέτρα προφύλαξης για  τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Ό,τι δεν δηλώνεται θα κατάσχεται!!! To Ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των φορολογουμένων...


Δείτε μία εικόνα από το κοντινό μέλλον: Ο τροχονόμος σάς σταματάει στον δρόμο. Σας ζητάει άδεια οδήγησης, ασφαλιστήριο και δίπλωμα. Πατάει το κουμπί της ταυτοποίησης και βγαίνει στο καντράν ότι χρωστάτε στον ΟΑΕΕ, τον ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος. 

Έρανος «μαϊμού» στο όνομα αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν είχε άδεια για την πώληση των ημερολογίων τα οποία κατασχέθηκαν - Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. 



Έρανος «μαϊμού» στο όνομα αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.
Παριστάνοντας τον συνταξιούχο αστυνομικό έκανε έρανο στο Βόλο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ένας 53χρονος Έλληνας, ο οποίος πωλούσε ημερολόγια με το λογότυπο ενός πιθανότατα ανύπαρκτου σωματείου με τίτλο «Σύλλογος Συνταξιούχων και Απόστρατων Ελλήνων Αστυνομικών».

Φάτε αυτό τον ξηρό καρπό και περιμένετε 4 ώρες -Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Κάντε το πείραμα και θα εκπλαγείτε απο το αποτέλεσμα. Δοκιμάστε να φάτε μια χούφτα καρύδια και δείτε τι θα συμβεί...


Κάντε το πείραμα και θα εκπλαγείτε απο το αποτέλεσμα. Δοκιμάστε να φάτε μια χούφτα καρύδια και δείτε τι θα συμβεί στον οργανισμό σας μετά ακριβώς απο 4 ώρες….
Έρευνα δείχνει ότι η κατανάλωση μιας χούφτας καρυδιών την ημέρα παρέχει άμεση προστασία από τις καρδιακές παθήσεις. Η τακτική κατανάλωση παρέχει μόνιμη προστασία.
xiroi-karpoi3
Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης σημαντική βελτίωση στα επίπεδα της χοληστερόλης και την ελαστικότητα των αγγείων, η οποία βοηθά στην καλή ροή του αίματος , μόλις 4 ώρες μετά αφού έτρωγαν ξηρούς καρπούς όπως καρύδια .