ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Έρανος «μαϊμού» στο όνομα αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν είχε άδεια για την πώληση των ημερολογίων τα οποία κατασχέθηκαν - Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. 



Έρανος «μαϊμού» στο όνομα αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.
Παριστάνοντας τον συνταξιούχο αστυνομικό έκανε έρανο στο Βόλο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ένας 53χρονος Έλληνας, ο οποίος πωλούσε ημερολόγια με το λογότυπο ενός πιθανότατα ανύπαρκτου σωματείου με τίτλο «Σύλλογος Συνταξιούχων και Απόστρατων Ελλήνων Αστυνομικών».

Ένας... πραγματικός πρώην αστυνομικός κινητοποίησε τους εν ενεργεία συναδέλφους του της Ασφάλειας, όταν είδε τον 53χρονο να διαθέτει τα ημερολόγια προς πώληση με αντίτιμο 20 ευρώ για ένα σύλλογο την ύπαρξη του οποίου δεν είχε ακούσει ποτέ! Εκείνοι ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν.

Ο 53χρονος συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια για την πώληση των ημερολογίων τα οποία κατασχέθηκαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για παράβαση του νόμου περί εράνων, ενώ ερευνάται αν όντως υπάρχει το σωματείο και αν ο ίδιος είναι απόστρατος, ώστε να μην του ασκηθεί δίωξη και για αντιποίηση.

ΠΗΓΗ :    sportfm       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου