ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μεγάλη προσοχή! – Και η στάχτη του τσιγάρου στα ρούχα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο

ΠΗΓΗ : "     " 

Posted: March 18, 2014 at 9:44 am
kapnisma-ygeiaΤα απομεινάρια από τον καπνό του τσιγάρου που έχουν προσκολληθεί στα ρούχα, στους τοίχους και στα έπιπλα δεν είναι απλώς ενοχλητικά λόγω μυρωδιάς, αλλά μπορούν να κάνουν και κακό στην υγεία και μάλιστα σοβαρό, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη προειδοποιεί ότι αυτού του είδους το παθητικό κάπνισμα από «τρίτο χέρι», όπου δεν….

Φινόκιο: Aποτοξίνωση τώρα με το πιο… μαγικό λαχανικό!

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr   " 

Posted: March 18, 2014 at 10:23 am, Last Updated: March 18, 2014 at 10:08 am
φινοκιοΓεύση, πλούσιο άρωμα και αποτοξίνωση σε 1 ρίζα
Με ελαφρώς γλυκιά γεύση και ήπιο άρωμα γλυκάνισου, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά συστατικά και φυτικές ίνες, το φινόκιο ή αλλιώς μαραθόριζα είναι το γευστικό και θρεπτικό λαχανικό που θα δώσει μία πιο ενδιαφέρουσα γεύση στην κουζίνα σας.

Η Αμερική με ενέργεια.. ,η Ευρώπη δίχως φυσ. αέριο.., η Ρωσία δίχως ρευστό.., τι θέατρο παίζει; ο Πόλεμος και Ειρήνη του Λέων Τολστόι;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    " 

Posted: March 18, 2014 at 10:31 am, Last Updated: March 18, 2014 at 10:32 am
αγωγοί
Εδώ και πολλές δεκαετίες «το μέλλον» της ανθρωπότητας σχεδιάσθηκε στις δεξαμενές σκέψης των επιδοτούμενων στρατηγικών ιδρυμάτων από τις πλανητικές(πολυεθνικές) εταιρίες του άπληστου κεφαλαίου.
Αποτέλεσμα αυτού του σχεδιασμού ήταν η χάραξη γεωπολιτικών και ενεργειακών διαδρόμων και η παράλληλη διαμόρφωση κυβερνητικών εθνικών, πολιτικών επιλογών κατά το μήκος της χάραξης αυτών.

ΗΡΩΕΣ του 1821 ΕΙΠΑΝ:

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     "

Posted: March 18, 2014 at 11:00 am, Last Updated: March 17, 2014 at 8:06 pm
ΗΡΩΕΣ του 1821 ΕΙΠΑΝ«Είναι θέλημα Θεού. Είναι κοντά μας και βοηθάει, γιατί πολεμάμε για την πίστι μας, για την πατρίδα μας, για τους γέρους γονιούς, για τα αδύνατα παιδιά μας, για την ζωή μας, την λευτεριά μας… Και όταν ο δίκαιος Θεός μας βοηθάει ποιος εχθρός ημπορεί να μας κάνει καλά…;». 
(Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)…..
αλεξ υψηλαντης

Από το πλεόνασμα των 500.000.000 € θα πάρουν μόνο οι ένστολοι κάτω των 1.500 €.




Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε από το υπουργείο Οικονομικών, παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ότι: «Πάνω από 500.000.000 € θα δοθούν αμέσως σε 1.000.000 Έλληνες, με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, δηλαδή στους φτωχότερους, που αδικήθηκαν περισσότερο και βρίσκονται στην μεγαλύτερη ανάγκη και βεβαίως στους ένστολους με αμοιβές κάτω των 1.500 €».....>>

Ο μάγος, Συμβουλή γιατρού σε ασθενή!, Τρία αραπάκια



  • Ο μάγος
    Μια μέρα ήταν ένας που ήθελε να γίνει μάγος. Πάει λοιπόν και βλέπει μια ταμπέλα έξω να γράφει, "πως ν...

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ;, ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ., ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΝΤΙΑ ΜΠΑΛΑ;


ΓΙΑΤΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ;

Διότι δεν βρήκε εισιτήριο στην 4...

Το καγκουρό

αρσενικό καγκουρό γκρι

Ένα καγκουρό δραπέτευε συνέχεια απ το ειδικά περιφραγμένο χώρο του στο ζωολογικό κήπο. Οι αρμόδιοι, ξέροντας ότι μπορεί να πηδάει πολύ ψηλά, βάζουνε έναν φράχτη 3 μέτρα ψηλό. Το επόμενο πρωί το καγκουρό έκανε τις βόλτες του στον ζωολογικό κήπο, έξω απ τον περιφραγμένο χώρο του.

Ο γαιδαρος

Παει ενας γαιδαρος στον φουρνο, και λεει στον φουρναρη
-1 κιλο ψωμι.
(ο φουρναρης εχει χαζεψει και δεν κανει τιποτα, γαιδαρος και να ζηταει ψωμι?) ο γαιδαρος του ξαναλει.
-1 κιλο ψωμι. 

Εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" της Κωνσταντινούπολης.


Διαβάστε τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" της Ομογένειας Κωνσταντινουπόλεως,για έγκυρη και ακομμάτιστη ενημέρωση.....>>
Για την ξεφυλλίσετε κάντε κλικ ΕΔΩ:

Με εφάπαξ εισφορά η διανομή του κοινωνικού μερίσματος σε Στρατιωτικούς - χαμηλοσυνταξιούχους!!



Δεν θα υπερβεί τελικά τα 400.000.000 € το τμήμα του πρωτογενούς πλεονάσματος που θα αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση για να στηριχθούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι ένστολοι, γεγονός που διαψεύδει τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει η κυβέρνηση, η οποία έλεγε ότι θα διανεμηθεί το 70% του πλεονάσματος, το οποίο οριοθετούσε μάλιστα σε ποσά που ξεπερνούσαν τα 2,1 δισ. ευρώ και έφταναν μέχρι και τα 3,9 δισ. ευρώ.

ΙΟΒΕ: ΔΗΜΙΟΥΡΙΑ 35.000 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

18/03/2014
Η αξιοποίηση της περιοχής του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού αναμένεται να συμβάλει στη σταδιακή δημιουργία 35.000 θέσεων εργασίας, σύμφωνα με μελέτη του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), που διενήργησε για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

18/03/2014
Επανακατατέθηκε, από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, η τροπολογία για την αλλαγή του νόμου του πόθεν έσχες της περιόδου 1974 - 2012 για όσους κατείχαν δημόσια ιδιότητα.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Ελλάδα χρειάζεται «Γαλάζια Ανάπτυξη»

«ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ»

18/03/2014
Στη δυναμική της «Γαλάζια Ανάπτυξη», η αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο ενημέρωσης της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για τα αποτελέσματα της Άτυπης Συνόδου των υπουργών Τουρισμού της ΕΕ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα.

Το Κυπριακό για την οικονομία

ΜΕΛΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

18/03/2014
Την επίδραση της λύσης του κυπριακού ζητήματος μελέτησαν τρεις οικονομολόγοι.
Ο Άλεξ Αποστολίδης, ο Μουσταφά Μπεσίμ και η Φιόνα Μάλεν ερεύνησαν την οικονομική προοπτική και των δύο κοινοτήτων της Κύπρου χωρίς διευθέτηση του Κυπριακού προβλήματος και μετά από μια συμφωνία με βάση το μοντέλο της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

Σε απόσταση αναπνοής από την τελική συμφωνία

Ρεαλιστική η επιστροφή στις αγορές

18/03/2014
Σε θρίλερ με πολλά κωμικοτραγικά στοιχεία εξελίχθηκε τελικά η τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών, καθώς η συζήτηση έχει περιοριστεί σε ζητήματα ήσσονος ουσιαστικά σημασία, την ώρα που η χώρα πρέπει να επικεντρωθεί σε θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων.

ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London  κ Στέφανος Χανδακάς.

                                                                                   Αθήνα 18 Μαρτίου 2014.




                            ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 Με πλήρη επιτυχία και την κατάλληλη ορμονική θεραπεία, αντιμετωπίζεται πλέον η πρόωρη εμμηνόπαυση , που πλήττει κάθε χρόνο εκατομμύρια πολύ νέες γυναίκες(30 με 40 χρόνων)  σε ολόκληρο τον κόσμο!