ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Οι πιο παράξενοι λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια



Οι πιο παράξενοι λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια


https://thessbomb.blogspot.com
    Ο άντρας μου δεν έχει αρκετές τρίχες στο στήθος του και δεν οδηγεί αρκετά γρήγορα» έγραψε ως αιτία του διαζυγίου της νεαρή γυναίκα «κουφαίνοντας» τον δικηγόρο της.
    Αυτός είναι μόνο ένας από τους πιο τρελούς λόγους για τους οποίους ζητούν διαζύγιο κάποιοι παντρεμένοι και αποκαλύφθηκαν στο Reddit από δικηγόρους διαζυγίων.
    Το θέμα με τα πιο «κουφά» διαζύγια που άνοιξε Αμερικανός χρήστης του Reddit δέχτηκε περισσότερα από 18.000 ανώνυμα σχόλια από δικηγόρους που ειδικεύονται στα διαζύγια. Από αυτά ξεχώρισαν η περίπτωση συζύγου ο οποίος ζήτησε διαζύγιο «
διότι η γυναίκα του δεν του άρεσε πια». Ποια είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Είχαν παντρευτεί πριν από μόλις δυο μέρες! Άλλος δικηγόρος αποκάλυψε ότι η δική του, πιο ενεργή περίπτωση ήταν όταν παντρεμένο ζευγάρι πήρε διαζύγιο διότι και οι δύο ανακάλυψαν ότι είναι ομοφυλόφιλοι.

Συντάξεις χηρείας: Οι αυξήσεις που φέρνει η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας




Συντάξεις χηρείας: Οι αυξήσεις που φέρνει η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας


Οι 5 βασικές αλλαγές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Στη δημοσιότητα δόθηκε το περιεχόμενο της νέας εγκυκλίου για τις συντάξεις χηρείας, που συνυπέγραψαν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Νότης Μηταράκης.
    Η εγκύκλιος περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες προς τον ΕΦΚΑ σχετικά με την καταβολή των συντάξεων χηρείας, καθώς και ένα νέο χρονοδιάγραμμα που εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε ταχύτερη απονομή των νέων συντάξεων -και των αυξήσεων- στους δικαιούχους.
    Το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι με τον τρόπο αυτό δίνεται «ένα τέλος στον εμπαιγμό και την πολιτική σκοπιμότητα της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας, η οποία απλά νομοθέτησε για προεκλογικούς λόγους και χωρίς την παραμικρή προετοιμασία, τις αλλαγές στις συντάξεις χηρείας. Το χειρότερο είναι ότι αδιαφόρησε πλήρως και αδικαιολόγητα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να εκδώσει την αναγκαία εγκύκλιο και χωρίς να δημιουργήσει το κατάλληλο λογισμικό για την εφαρμογή των ευεργετικών διατάξεων στις συντάξεις χηρείας» προσθέτει το υπουργείο Εργασίας.
    Υπενθυμίζεται ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης είχε επισημάνει τον κίνδυνο καθυστέρησης στην καταβολή των συντάξεων χηρείας και είχε δώσει εντολές για επιτάχυνση της διαδικασίας.
Η εγκύκλιος για τις συντάξεις χηρείας

Βρέθηκαν αστυνομικοί να λουφάρουν - Κάποιοι τοποθετήθηκαν στην μπάντα της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς να ξέρουν ούτε το... κλειδί του σολ

Βρέθηκαν αστυνομικοί να λουφάρουν - 
Κάποιοι τοποθετήθηκαν στην μπάντα της ΕΛ.ΑΣ.
 χωρίς να 
ξέρουν ούτε το... κλειδί του σολ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR











    Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει βρει εκατοντάδες αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.να λουφάρουν σε θέσεις μη
 επιχειρησιακές, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων
 Σταύρος Μπαλάσκας.

Αναδρομικά 620 ευρώ σε συνταξιούχους - Ποιοι θα τα πάρουν άμεσα.


Αναδρομικά 620 ευρώ σε συνταξιούχους -
 Ποιοι θα τα πάρουν άμεσα
aftodioikisi.gr










    Αναδρομικά που ισοδυναμούν με την επιστροφή 3 μηνιαίων επικουρικών συντάξεων και έως 
6 μηνιαίων κύριων συντάξεων φέρνει για 1,5 εκατ. συνταξιούχους η νέα απόφαση του Συμβουλίου 
της Επικρατείας.

Χώμα το Αντικαταθλιπτικό: Προάγει τη Διάθεση όπως το Πρόζακ


Χώμα το Αντικαταθλιπτικό: Προάγει τη Διάθεση όπως το Πρόζακ
Χώμα το Αντικαταθλιπτικό: Προάγει τη Διάθεση όπως το Πρόζακ
Στο Χώμα Υπάρχουν Μικρόβια με Αντικαταθλιπτικές Ιδιότητες παρόμοιες με του Prozac – Λερωθείτε και βρείτε την Ευτυχία!
Το Prozac μπορεί να μην είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε την κατάθλιψη. Έχει βρεθεί πως τα μικρόβια του εδάφους έχουν παρόμοιες επιπτώσεις στον εγκέφαλο, χωρίς τις παρενέργειες των φαρμακευτικών σκευασμάτων και τον πιθανό εθισμό που αυτά προκαλούν.
Μάθετε περισσότερα για το πως το χώμα μπορεί να δράσει ως φυσικό αντικαταθλιπτικό και χαρίστε στον εαυτό σας την ευεξία και την ψυχική υγεία που του αρμόζει.
Ψυχίατρος Αποκαλύπτει: «Θεραπεύουμε» Κατασκευασμένες Ψυχασθένειες με έως και Δολοφονικά Ψυχοφάρμακα 

Εδώ και αιώνες, στις παραδόσεις όλων των πολιτισμών, ήταν γνωστές πολλές φυσικές θεραπείες για την υγεία του οργανισμού.