ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Αφγανός

Σε ένα αεροπλάνο της American Airlines κάθονται δίπλα δίπλα ένας Αμερικάνος, ένας Έλληνας και ένας Αφγανός. Πάει η αεροσυνοδός στον Αμερικάνο και του λέει: 
- Καλημέρα σας, κύριε. Θέλετε να σας προσφέρουμε κάτι να πιείτε;

ΕΩΣ 30/6 Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

12/04/2017

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για τα φυσικά πρόσωπα καθώς και την επαναφορά του θεσμού των «τελών κυκλοφορίας με τον μήνα» προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
Επίσης, περιλαμβάνει ρυθμίσεις για το ειδικό καθεστώς ΦΠΑ των αγροτών.

Πόσα ονόματα έχει ο Χριστός

Πολλά είναι τα ονόματα του Ιησού Χριστού, όπως «Οδός, Πέτρα, Θεμέλιος, Ρίζα», γιατί, όμως, τον ονομάζουμε έτσι και τι σημαίνει καθένα από αυτά.

Μ. Πέμπτη και θεία Κοινωνία

Το γεγονός ότι η Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα κατά την οποία παραδοσιακά όλος ο Ορθόδοξος κόσμος προσέρχεται να μεταλάβει των Αχράντων Μυστηρίων, οφείλεται στο γεγονός ότι σήμερα έγινε η παράδοση του φρικτού μυστηρίου της Ευχαριστίας κατά τον Μυστικό Δείπνο. Εκεί ο Χριστός, εν όψει του Πάσχα του εβραϊκού, σε ένα από τα προηγούμενα (όχι στο τελευταίο τελικό συμπόσιο του εβραϊκού Πάσχα που έθυαν τον αμνό τον ενιαύσιο) έφαγε με τους μαθητές Του· και αφού πήρε ψωμί στα χέρια Του, ευχαρίστησε, το ευλόγησε, και τους τόδωσε λέγοντάς τους: «Λάβετε, φάγε­τε, τούτο έστι το σώμα μου».

Μεγάλη Τετάρτη

Κατά τη Μ. Τετάρτη επιτελούμε ανάμνηση:
(α) του γεγονότος της αλλείψεως του Κυρίου με μύρο από μια πόρνη γυναίκα.
Επίσης φέρεται στη μνήμη μας, (β) η σύγκλιση του Συνεδρίου των Ιουδαίων, του ανωτάτου δηλαδή Δικαστηρίου τους, προς λήψη καταδικαστικής αποφάσεως του Κυρίου, καθώς και (γ) τα σχέδια του Ιούδα για προδοσία του Διδασκάλου του.

Τα 10 πιο περίεργα χαρτονομίσματα του κόσμου

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Τα 10 πιο περίεργα χαρτονομίσματα του 
κόσμου


Οι περισσότερες χώρες έχουν τα δικά τους 
χαρτονομίσματα. Διαφορετικά χρώματα, σχέδια,
 πορτρέτα προσωπικοτήτων.

Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας Μ. Τρίτη στον Ι.Ναό Αγίου Γεωργίου. " VIDEO "



Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παραβρέθηκαν την Μ.Τρίτη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο  για να ακούσουν  το Τροπάριο της Κασσιανής.  

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συγχαρητήρια εκφράζει Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας για την αναφερόμενη δραστηριότητα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών - Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας ως επίσης και το blogger  που δημοσιεύει το παρόν Δελτίο Τύπου. 



ΧΡΟΝΙΑ   ΠΟΛΛΑ   

και 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ