ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Βράβευση του Δ. Καμπόσου στις Κάννες από το «Παγκόσμιο Κλαμπ Ηγετών»

0
 


Όπως αναφέρει δελτίο τύπου του Δήμου Άργους – Μυκηνών:

Στις Κάννες θα μεταβεί ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος στις 4 Οκτωβρίου 2019, όπου και θα παραλάβει το βραβείο Excellencein City Management (Αριστείο για τη διοίκηση της πόλης) και City Manager of the Year (Manager της Χρονιάς) στην διοργάνωση του Global Club of Leaders μη κερδοσκοπικού οργανισμού ο οποίος έχει άμεση συνεργασία με τον ΟΗΕ.
 

Συντάξεις: Την Τετάρτη των "στεναγμών" δημοσιεύονται τα ενημερωτικά σημειώματα με τις προσωπικές διαφορές - Πως διαβάζουμε το ενημερωτικό - Δείτε παράδειγμα




Πώς πρέπει να διαβάσουν και τι πρέπει να προσέξουν στα σημειώματα 1,7 εκατομμύρια συνταξιούχοι

Τα πουλυαναμενόμενα ενημερωτικά σημειώματα με τις προσωπικές διαφορές θα δουν πρώτοι οι συνταξιούχοι του πρώην ΟΑΕΕ και του πρώην ΕΤΑΑ που θα λάβουν τη σύνταξη του Οκτωβρίου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθήσουν οι συνταξιούχοι του πρώην ΙΚΑ, των πρώην «ευγενών» ταμείων, του ΝΑΤ και του Δημοσίου στις 27 του μηνός.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΕΠΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΕΠΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ
Ακούμε στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και διαβάζουμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ότι πρόκειται η κυβέρνηση να υπακούσει στις αποφάσεις των δικαστηρίων και να επιστρέψει (αναδρομικά) ποσά που έχουν παρακρατηθεί λόγω διατάξεων που έχουν κριθεί ή πρόκειται να κριθούν αντισυνταγματικές.

Πιο πολλές αποδείξεις για αφορολόγητο-Τι αλλάζει για μισθωτούς, συνταξιούχους-Πίνακας με τα ποσά

Πώς θα… χτίζουμε το αφορολόγητο από το 2020 - Τι αλλάζει στην κατοχύρωση των 8.636 ευρώ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗΣ

Στην αύξηση του ύψους των δαπανών που θα πρέπει να πραγματοποιούν κάθε χρόνο οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες για αγορές αγαθών και παροχές υπηρεσιών, προκειμένου να κατοχυρώνουν το αφορολόγητο όριο εισοδήματος των 8.636 ευρώ, αποφάσισε να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών από το 2020.