ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

“ΤΑΜΑΜ” – γράφει μητέρα ΟΡΘΟΔΟΞΗ Χριστιανή

Αναρτήθηκε: 14/02/2015
ANT1
Πριν λίγες εβδομάδες έτυχε να δω στον ΑΝΤ1 για πρώτη φορά ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Ταμάμ». Μου κίνησε την περιέργεια η σύνθεση της οικογένειας με τον τούρκο πατέρα κ τα παιδιά του και την ελληνίδα μητέρα με τα παιδιά της.
Όσο εξελισσόταν η ιστορία διαδοχικά πέρασα από την αρχική περιέργεια στην έκπληξη, στον θυμό, στον προβληματισμό, στη θλίψη και στην αγανάκτηση.

Τέως ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ :ενημερωθείτε εαν έχετε ασφαλιστική ικανότητα

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Επίσης μετά από συλλογή πληροφοριών από πολλές πηγές και ψάξιμο είδα ότι το πρόβλημα με τη θεώρηση των βιβλιαρίων στο ΙΚΑ είναι με τα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη (σε εμένα με τα παιδιά που είναι φοιτητές) Για περισσότερα πατήστε εδώ και ακολουθείστε τις οδηγίες
PDFΕκτύπωσηE-mail
Βιβλίο Μελών Άρθρα Μελών
Συντάχθηκε απο τον/την Γιαννης Αντωνιάδης   
Σάββατο, 14 Φεβρουάριος 2015 18:26

TRK055Μετά την ένταξη του τ. Ο.Π.Α.Δ. στo IKA-ETAM και με γνώμονα αφενός την αναβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών του προς τους πολίτες και αφετέρου τον περιορισμό της επισκεψιμότητας στα Υποκαταστήματα του, το Ι.Κ.Α. παρέχει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του τ. Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. να ενημερώνονται ηλεκτρονικά για τον Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) που διαθέτουν, λόγω της ενσωμάτωσης τους στο Μητρώο Ασφαλισμένων του Ιδρύματος.

ΥΦΕΘΑ Ν. Τόσκας: «Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα και να αποκαταστήσουμε πλήρως την κατάσταση»

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

ΥΦΕΘΑ Ν. Τόσκας: «Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα και να αποκαταστήσουμε πλήρως την κατάσταση»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κος Νίκος Τόσκας, στην πρώτη ερώτηση που του έγινε, σχετικά με το εάν το ΥΠΕΘΑ έχει ως πρώτη προτεραιότητα την αποκατάσταση του μισθολογίου των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε... αυτολεξεί τα παρακάτω:

Οι νομοθέτες που άλλαξαν τον κόσμο

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



4.Οι νομοθέτες που άλλαξαν τον κόσμο
    Όταν η νομοθετική εξουσία δουλεύει υπέρ του λαού!
    Οι πολιτειακοί άρχοντες που επιφορτίζονται με την κατάρτιση ή την αναθεώρηση των νόμων έχουν έργο πολύ δύσκολο στα χέρια τους.
    Αν είναι αλήθεια η ρήση ότι το Δίκαιο προϋποθέτει τη Δύναμηκαι τη δικαιώνει, τότε οι ισορροπίες των αντικρουόμενων συμφερόντων παραείναι εύθραυστες και οι κόκκινες γραμμές πρέπει να τηρηθούν κατά γράμμα.
    Παρά ταύτα, δεν ήταν λίγοι οι νομοθέτες που τόλμησαν να εκσυγχρονίσουν τους νόμους του καιρού τους, γεννώντας έτσι δεδικασμένο που θα κυβερνούσε έκτοτε την οικουμένη (ή τουλάχιστον τη Δύση), αφήνοντας τον Νίτσε να διαμαρτύρεται ότι: «Να είσαι νομοθέτης είναι η πιο εκλεπτυσμένη μορφή τυραννίας».

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 15-2-2015. VIDEO-2



Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε το Αποκριάτικο χορό όπου τα περισσότερα σας τα έγραψα στην πρώτη ανάρτηση 15-2-2015.

Ηλεκτρονικά ο νέος Α.Μ.Α. Συνταξιούχου και η Ασφαλιστική Ικανότητα Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ....


Δελτίο Τύπου 
                                                           Αθήνα,12-02-2015

Χορήγηση Ασφαλιστικής Ικανότητας.
Η Διοίκηση του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ ενημερώνει τους δικαιούχους Ασφαλιστικής Ικανότητας (ασφαλισμένους και συνταξιούχους), ότι για τη χρονική περίοδο από 01/03/2015 έως 29/02/2016 και εφεξής η χορήγηση Ασφαλιστικής Ικανότητας, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, χωρίς να απαιτείται προσέλευσή τους στις υπηρεσίες μας. 

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 15-2-2015 VIDEO - 1

Σήμερα 15-2-2015 πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός του Συνδέσμου Αποστράτωνβ Ν. Αργολίδας στο ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΑΡΓΟΥΣ και στο κέντρο του Χρήστου ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ.

Η προσέλευση των μελών του Συνδέσμου ήταν μειωμένη εν συγκρίσει των προγενέστερων παρόμοιων εκδηλώσεων λόγω διαφόρων προβλημάτων.
΄Εγινε προσπάθεια ώστε να υπάρξει σχετικό κέφι απο τους συμμετέχοντες.
Ρυθμιστής και πάλι που έκλεψε τα βλέμματα όλων ήταν ο Δημήτρης Μούσχουρας ο οποίος ξεσήκωνε απο τα τραπέζια τον κόσμο για χορό κάτι που διαπιστώνεται σε video.

Επίσης ο πάντα ακούραστος χορευτής Δημήτρης Νίκας όπου και πάλι φέτος ήταν παρών στον χορό. Ακόμα συνέβαλαν οι σύζυγοι των μελών αλλά και οι φίλοι αυτών.

Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (Β. Σκουλάς, «Ήλιος Θεός»). ΑΦΙΕΡΩΣΗ στους δύο (2) πιλότους " ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ - ΓΕΡΜΑΝΟ "

Αφιερώνω το τραγούδι αυτό στην μνήμη των  δύο πιλότων που πριν 40 χρόνια ήταν εχθροί και μετά έγιναν φίλοι.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ


Σχετική ανάρτηση   14-2-2015  "   Γερμανός αεροπόρος που ρίσκαρε και έσωσε τη ζωή Αμερικανού πιλότου. 40 χρόνια χρόνια μετά, χάρηκε που «ο αντίπαλος δεν αποδείχθηκε καθίκι»…    " 







ΠΗΓΗ  ΤΡΑΓΟYΔΙΟΥ : "  Youtube,    "