ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ε.Λ.Α. " Π.Ο.Α.Σ.Α. " Ειδικός Λογαριασμός αλληλοβοήθειας

 


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας μετά την ανάρτηση του πραγματοποιθέντος 23ου Πανελληνίου Συνεδρίου θέλει να ενημερώσει όλους του Αποστράτους των Σωμάτων Ασφαλείας Μελών του Συνδέσμου αλλά όλων αυτών οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει Μέλη. 

Στο Συνέδριο ψηφίστηκε ομόφωνα η δημιουργία Ειδικού Λογαριασμού ο οποίος ονομάζεται Ε.Λ.Α. – Π.Ο.Α.Σ.Α.

Ο Λογαριασμός αυτός θα παρέχει βοήθεια στα μέλη του, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα ένεκα σοβαρών ασθενειών, ή εκτάκτων περιστατικών π.χ. φυσικών καταστροφών κ.λ.π.

Από τον Λογαριασμό αυτό θα είναι Δικαιούχοι του ταμείου αυτού θα είναι όλοι οι συνάδελφοι , οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι σε τοπικές Ενώσεις- Συνδέσμους Αποστράτων, τουλάχιστον δυο χρόνια πριν χρειαστεί να υποβάλλουν αίτημα βοήθειας, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, σύζυγοι – ανήλικα τέκνα ή τέκνα που σπουδάζουν μέχρι την ηλικία των 24 ετών.

Η λειτουργία του λογαριασμού θα έχει έναρξη 1-1-2024.

Είναι μία κίνηση της Ομοσπονδίας που καταδυκνύει το ενδιαφέρον της για τα τυχόν προβλήματα των συναδέλφων στις δύσκολες και απρόβλεπτες καταστάσεις.-


Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ            Αντώνιος ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ



 ,





Το παρόν έδωσε ο Σύνδεσμος Αποσ. Σωμ. Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στις Εκδηλώσεις για τους Εθνικούς Αγώνες και την Εθνική Αντίσταση

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας δίνει το παρόν στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας  



Καταθέσεις στεφάνων στο Ναύπλιο για τους Εθνικούς Αγώνες και την Αντίσταση κατά του φασισμού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. |  |  | 
Άγημα του στρατού
Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο για τον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων,  της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου.
Στις 11:00 τελέσθηκε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, από τον π. Παναγιώτη Κιντή.
Στη συνεχεια έγινε η εκφώνηση ομιλίας από τον κο Μπουμπάρη Νικόλαο, Φιλόλογο 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου
Στις 11:30 πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γ. Μαντζούνη, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο, εκπρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων,  των ενώσεων Εθνικής Αντίστασης και των Εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων, στο Ηρώον του Ναυπλίου, όπου τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

ΠΗΓΗ :