ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗ ΒΑΖΕΙ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ LASER


Αθήνα 27 Ιουνίου 2016


                                       ΔΕΛΤΙΟ      ΤΥΠΟΥ

Οριστικό τέλος στην ονυχομυκητίαση, που ταλαιπωρεί  εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, βάζει μια νέα θεραπεία (με το Nd:YAG Laser στα 1064nm) που παρουσίασαν Έλληνες επιστήμονες στο 13ο συνέδριο της EADV(EuropeanAcademyofDermatology& Venereology), το οποίο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα.
Η ονυχομυκητίαση είναι μια συχνή λοίμωξη των νυχιών από μύκητες. Μπορεί να προσβληθούν όλα τα νύχια, στις περισσότερες όμως περιπτώσεις εντοπίζεται στα νύχια των ποδιών, λόγω των συνθηκών μέσα στις κάλτσες και στα παπούτσια. Δεν είναι ένα απλό αισθητικό πρόβλημα, αλλά  λοίμωξη  που  δημιουργεί:
·        πάχυνση των νυχιών

ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤ. Σ.Α. Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ- " Ανάρτηση 1"


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας πραγματοποίησε το προγρασμματισμένο ταξίδι για το 2016 στο Εξωτερικό στις  ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ. (27-6-2016/2-7-2016 ).
Στο ταξίδι αυτό συμμετείχε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Σωμάτων Ασφαλείας ( Π.Ο.Α.Σ.Α.) κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος.


Επίσης συμμετείχαν οι :  ο Πρόεδρος από τον Νομό ΛΑΚΩΝΙΑΣ κ. ΛΙΑΣΚΟΣ Παναγιώτης, ο Γεν. Γραμ. Συνδέσμου Αθηνών κ. ΜΗΝΟΠΕΤΡΑΣ Χαράλαμπος  ως επίσης και άλλα μέλη των αναφερομένων συνδέσμων.