ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τα πιο απίστευτα πράγματα που έκαναν μαθητές για να περάσουν τις εξετάσεις 10 Tricks Students Did To Pass School Exams

Στην Νότια Κορέα θεωρούν πως το μπάνιο απομακρύνει τις γνώσεις οπότε μένουν άπλυτοι!


  • 23/9/2016 | 00:10
  •  
  • 0 Σχόλια
  • Τα πιο απίστευτα πράγματα που έκαναν μαθητές για να περάσουν τις εξετάσεις
    To σχολείο λίγοι αγάπησαν, τις εξετάσεις του όμως κανείς.
    Ο απόλυτος εφιάλτης, που ειδικά στα ελληνικά σχολεία κρίνει το ίδιο το μέλλον του μαθητή.

    Χρειαζόμαστε ένοπλες δυνάμεις εάν θέλουμε ειρήνη!


    Χρειαζόμαστε ένοπλες δυνάμεις εάν θέλουμε ειρήνη!
    Με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Ειρήνης του ΟΗΕ (21 Σεπτεμβρίου).

    Δρ. Ιωάννης Παρίσης (*)
        Θέτουν κάποιοι το, αφελές κατά την γνώμη μου, ερώτημα: «Ποια σχέση μπορεί να έχουν οι στρατιωτικοί και οι ένοπλες δυνάμεις με την ειρήνη;» Αυτό μου δίνει την αφορμή να αναφερθώ σε ένα γεγονός.
        Πριν από τρεισήμισι χρόνια, στο πλαίσιο των διαλέξεων που οργανώνει η γνωστή μη κυβερνητική οργάνωση TED, προσκλήθηκε στο Άμστερνταμ, ως ομιλητής, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ολλανδίας, Στρατηγός Peter van Uhm. Η ομιλία του, που είχε ως τίτλο “Why I chose a gun”, εντυπωσίασε γενικώς και κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο. Προκάλεσε ωστόσο εντύπωση το γεγονός ότι ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας του TED, εντυπωσιασμένος κι αυτός από την ομιλία του Στρατηγού, σημείωσε:

    «Μεταβολή» από Καμμένο για τους Αξιωματικούς


    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    «Μεταβολή» από Καμμένο για τους Αξιωματικούς
    Του ΒΑΣΙΛΗ ΝΕΔΟΥ
        Την πρόθεση του να εξετάσει την ύπαρξη κάποιου είδους «προσωπικής διαφοράς» στις αμοιβές των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.), έπειτα από την αναδίπλωση του υπουργείου Οικονομικών από κάποιες -μαξιμαλιστικές όπως περιγράφονται από στρατιωτικές πηγές- θέσεις του, έκανε γνωστή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμ­μένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία εξέλιξη οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην απόσυρση της αρχικής πρότασης του υπουργείου Οικονομικών προς τουπουργείο Εθνικής Άμυνας, βάσει της οποίας θεσμοθετούνταν πολυετές «πάγωμα» στην ωρίμανση των μισθών των αξιωματικών των Ε.Δ. και -πρακτικάδημιουργούνταν μια «προσωπική διαφορά» ανάμεσα στη βαθμολογική και στη μισθολογική εξέλιξη.

    Υπέρταση: Πόσες φορές την εβδομάδα κάνει να τρώτε πατάτες


    5
    Likes
    Facebook5TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
    Δεν έχει σημασία αν είναι σε μορφή πουρέ, ψητές, βραστές, ή τηγανητές, οι πατάτες μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης...
    21098patates-666x399

    Δεν έχει σημασία αν είναι σε μορφή πουρέ, ψητές, βραστές, ή τηγανητές, οι πατάτες μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης υψηλής αρτηριακής πίεσης στις γυναίκες, αν εκείνες καταναλώνουν περισσότερες από τρεις μερίδες την εβδομάδα, σύμφωνα με μια 20ετή έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση British Medical Journal, σχετικά με τον αντίκτυπο της πατάτας στην υπέρταση.

    «Ψαλίδι» στις επικουρικές συντάξεις – Αυτά είναι τα νέα ποσά

    17
    Likes
    Facebook17TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
    Απο το Νοέμβριο ξεκινούν οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και για να βγούν τα κουκιά και να μείνουν στα Δημόσια...
    suntakseis-psalidi
    Απο το Νοέμβριο ξεκινούν οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και για να βγούν τα κουκιά και να μείνουν στα Δημόσια Ταμεία 170 εκατομμύρια ευρώ θα περικοπούν τουλάχιστον κατά 50 ευρώ οι συντάξεις.

    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
    Νικόλαος   Ζαρκάδας Υποστράτηγος   ε.α.
                Τον μήνα Μάιο ψηφίστηκε ο Ν.4387/2016 {ΦΕΚ 85 Α΄} με τις διατάξεις του οποίου αποδεσμεύονται οι συντάξεις των στρατιωτικών από τις αποδοχές των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας {ΕΔ και ΣΑ}.
        Οι σχετικές διατάξεις έχουν ως ακολούθως “Από 1-01-2017 οι τακτικοί και μετακλητοί λειτουργοί του δημοσίου ……καθώς και τα στελέχη των ΕΔ, ΣΑ και του Πυροσβεστικού Σώματος …….υπάγονται για κύρια σύνταξη στο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό καθεστώς του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης” {παρ. 1α άρθρου 4} και “Ειδικά για τα στελέχη ΕΔ και ΣΑ ……τίθεται σε ισχύ από 1-07-2016” {παρ. 4 άρθρου 6}.

    Πληρωμές Συντάξεων Δημοσίου


    Πληρωμές Συντάξεων Δημοσίου
    Ανακοινώσεις του ΓΛΚ/Γεν.Δνσεις Μισθών και Συντάξεων

    Σχετικά με την νέα κράτηση των 0,20 ΕΥΡΩ ανα συνταξιούχο, σας παραθέτω την ανακοίνωση του Υπουργείου που θα την εισπράττει πριν απο μας για μας.
    Οπως ξαναδιαβάζω την ανακοίνωση αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το Υπουργείο θα εισπράττει τα χρήματα, θα τα αποδίδει στον Λογαριασμό Κοινωνικής Πολιτικής. Εμμέσως καταλαβαίνω ότι εναπόκειται στην κρίση του ποιά Σωματεία θα ενισχύει και με τί ποσό. VIVA KOLOPIANOS!!!!
    Παναγιώτης Ψυχογιός
    https://portal.gsis.gr
        Mε την Σύνταξη μηνός Οκτωβρίου 2016 (κατάθεση την 29 Σεπτεμβρίου 2016) θα πληρωθούν:
    Πολιτικοί συνταξιούχοι:
        1) Υπουργεία Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης, πρώην ΥΕΝ Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Πολιτισμού υπάλληλοι Βουλής, ΕΥΠ, κύριο προσωπικό ΝΣΚ, ΓΓΤΠ, ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, ΕΘΙΑΓΕ, ΑΠΠΔ, ΕΡΤ (οι συνταξιοδοτούμενοι από το Δημόσιο)

    ΕΤΕ: ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

    ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

    22/09/2016
    Μόλις το 1/3 του λιανεμπορίου στην Ελλάδα λειτουργεί αποτελεσματικά, σύμφωνα με κλαδική ανάλυση της Εθνικής Τράπεζας.



    «Μπλόκο» της εφορίας μέσω φορολογικής ενημερότητας

    ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

    Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
    Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    Σε αυτόματη παρακράτηση των οφειλών προχωράει η Εφορία μέσω του αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας ακόμα και για όσους έχουν υπαχθεί σε ρυθμίσεις τμηματικής εξόφλησης των οφειλών τους και πληρώνουν κανονικά τις μηνιαίες δόσεις.

    ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ

    Μεταξύ αλεξιπτωτιστών:
    - "Τα `μαθες; Ο Ηλίας πήδηξε χωρίς αλεξίπτωτο."
    - "Αντε ρε, σοβαρά μιλάς;"