ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ _ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ !

ΠΗΓΗ : "    " 

ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑΥΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. VIDEO

 
159
 
0
αγιο ορος θαυμα
Δεν λέμε τυχαία ότι η Πίστη μας είναι ζωντανή. Καθημερινά συμβαίνουν θαύματα, παρόλο που εμείς επιλέγουμε να τα παραβλέπουμε και να τα προσπερνάμε.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ. VIDEO Uważaj zanim usiądziesz!

ΠΗΓΗ :  


 
44
 
0
καθισματα λεωφορειων
Σίγουρα όλοι θα το έχετε παρατηρήσει απλά δεν θα σας έχει περάσει από το μυαλό.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗΣ



                               Αθήνα 15 Μαρτίου 2016

                                  ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
Ενίσχυση και βελτίωση του σπέρματος τους, μπορούν να κάνουν οι άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τεκνοποίησης, χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης!
«Σήμερα η ιατρική , χάρη στην ραγδαία εξέλιξη των τελευταίων χρόνων , δίνει λύση και στις πλέον ειδικές περιπτώσεις, αρκεί να εντοπιστεί το αίτιο που προκαλεί το πρόβλημα στο σπέρμα» αναφέρει ο διαπρεπής χειρουργός ουρολόγος- ανδρολόγος  κ Βασίλης Πρωτογέρου  Επικ. Καθηγητής  της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με τον καθηγητή κ Πρωτογέρου οι διαταραχές του σπέρματος ( κακή ποιότητα, απουσία σπερματοζωαρίων) συχνά κρύβουν κάποια άλλη πάθηση που η αντιμετώπιση της θα βελτιώσει την ποιότητα του .

Οι μυστηριώδεις φυσαλίδες-τέρατα του σύμπαντος τροφοδοτούνται από λαμπρούς γαλαξίες μέσα σε αυτές


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Σύμπαν
Μια ομάδα αστρονόμων χρησιμοποίησε το Πολύ Μεγάλο Τηλεσκόπιο (VLT) για να μελετήσει ένα ασυνήθιστο αντικείμενο που ονομάζεται φυσαλίδα Lyman-άλφα. Αυτές οι τεράστιες και πολύ φωτεινές σπάνιες δομές, συνήθως εμφανίζονται σε περιοχές του πρώιμου σύμπαντος όπου είναι συγκεντρωμένη άφθονη ύλη. Η ομάδα αυτή διαπίστωσε ότι το φως που προέρχεται από μία από αυτές τις φυσαλίδες είναι πολωμένο. Στην καθημερινή ζωή, για παράδειγμα, το πολωμένο φως χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τρισδιάστατα εφέ στο σινεμά. Τώρα είναι η πρώτη φορά που έχει βρεθεί ποτέ πόλωση σε φυσαλίδα Lyman-άλφα, και αυτή η παρατήρηση βοηθά να ξεκλειδωθεί το μυστήριο της προέλευσης της λάμψης των φυσαλίδων. 

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ Η ΚΥΡΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ Kυρά Σαρακοστή, παιδικό τραγουδάκι


ΠΗΓΗ : "     " 

 
175
 
0
η-κυρα-σαρακοστη
Καλωσόρισες κυρά-Σαρακοστή.
Το καρναβάλι τελείωσε και μπήκαμε στην περίοδο της Σαρακοστής.
Μετά τους ρυθμούς του ξέφρενου καρναβαλιού, η περίοδος μέχρι το Πάσχα χρειάζεται να είναι περίοδος εγκράτειας, κατάνυξης και περισυλλογής για όλους μας.

Διακανονισμούς με περισσότερες δόσεις, ετοιμάζει η ΔΕΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Διακανονισμούς με περισσότερες δόσεις, ετοιμάζει η ΔΕΗ
    Δεν περπατά το σημερινό μοντέλο διακανονισμών για τα ληξιπρόθεσμα χρέη που έχουν χιλιάδες καταναλωτές προς τηΔΕΗ και γι’ αυτό το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μαζί με τη διοίκηση της επιχείρησης, το επανεξετάζουν προκειμένου να γίνει λειτουργικότερο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές που μελετώνται είναικυρίως δύο:
    Η πρώτη αφορά την προκαταβολή που ζητά η ΔΕΗπροκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα ένας καταναλωτής, από νοικοκυριά έως μικρές επιχειρήσεις. Το ποσοστό προκαταβολής έχει μειωθεί από πέρυσι τον Ιούνιο στο 10% από 20% που ήταν προηγουμένως, αλλά και πάλι αποτελεί αντικίνητρο. Τώρα η ΔΕΗ πιέζεται από τον κ. Σκουρλέτη να μειώσει ακόμα περισσότερο, ακόμα και να καταργήσει την προκαταβολή.

Αριστοτέλης Ωνάσης: Οι 40 πιο διάσημες ατάκες του Χρυσού Έλληνα




Αριστοτέλης Ωνάσης: Οι 40 πιο διάσημες ατάκες του Χρυσού Έλληνα
Σοφία Κατσαρέλη
    Επιτυχημένος εφοπλιστής, επιχειρηματική ιδιοφυΐα, γοητευτικός άνδρας, ωραίος Έλληνας. ΟΑριστοτέλης Ωνάσης μέσα από τα δικά του λόγια. Όσα του έμαθε η ζωή για τις επιχειρήσεις, τις γυναίκες και τα πλούτη
    Ο γεννημένος στη Σμύρνη το 1906 Αριστοτέλης Ωνάσης, ο πρόσφυγας που η γιαγιά του ονειρευόταν να δει παπά, έγινε χάρη στο ιδιοφυές επιχειρηματικό του ταλέντο, ένας από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές του κόσμου.

Μεθυσμένη οδηγός δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει καρφωθεί δέντρο στο αυτοκίνητό της.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Μεθυσμένη οδηγός δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει καρφωθεί δέντρο στο αυτοκίνητό της.
Τι σου έφταιγε το δεντράκι, μωρή ????
    Μια μεθυσμένη οδηγός κινούνταν με ένα καρφωμένο δέντρο στο καπό του αυτοκινήτου, μέχρι που την σταμάτησε η αστυνομία .






Tα 30 δικαιολογητικά που μειώνουν τον φόρο




Tα 30 δικαιολογητικά που μειώνουν τον φόρο
    Μέχρι και 30 δικαιολογητικά (βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, αποδείξεις και λοιπά αποδεικτικά έγγραφα και στοιχεία) μπορεί να χρειασθούν να μαζέψουν φέτος οι φορολογούμενοι για να αποδείξουν τα στοιχεία τα οποία θα αναγραφούν στις φορολογικές δηλώσεις.
    Η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος είναι και φέτος υποχρεωτική για κάθε φυσικό πρόσωπο. Τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα όσα αναγράφονται στη δήλωση πρέπει να συγκεντρώνονται και να φυλάσσονται από τον φορολογούμενο στο σπίτι του. Πρέπει δε να προσκομίζονται στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. σε κάθε περίπτωση που ο φορολογούμενος θα κληθεί για έλεγχο της ειλικρίνειας των στοιχείων που συμπεριέλαβε στη δήλωσή του.

Τα καλύτερα μεζεδάκια στο Θησείο

ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ

Τα καλύτερα μεζεδάκια στο Θησείο
της Ηρώς Κουνάδη
    Συνεργατικά στέκια, νοσταλγικά ταβερνάκια και κεφάτα μεζεδοποτεία με ζωντανή μουσική εξασφαλίζουν το τσιμπολόγημα το επιούσιο στο Θησείο.
    Είναι δύσκολη γειτονιά για τσιμπολόγημα το Θησείο. Ανάμεσα στα δημιουργικά εστιατόρια και τα αμιγώς τουριστικά ταβερνάκια που σερβίρουν προκάτ μουσακάδες σε γκρουπ τουριστών, όμως, υπάρχουν διαμαντάκια που βγάζουν την γειτονιά τους ασπροπρόσωπη. Μερικά από αυτά συγκεντρώσαμε παρακάτω.

Ξάφρισε τη συγγενή του και κατήγγειλε ληστεία

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Ξάφρισε τη συγγενή του και κατήγγειλε ληστεία
    Ολόκληρο σενάριο σκαρφίστηκε ο 32χρονος συγγενής μιας 27χρονης κοπέλας που τον φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της σε περιοχή της Χαλκιδικής για να ξαφρίσει τα χρήματα που είχε στην άκρη! Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νέων Μουδανιών, όμως, κατάλαβαν ότι η ληστεία που περιέγραφε ήταν σκηνοθετημένη!



Άνοιξε την πόρτα κινδύνου αεροσκάφους επειδή ήθελε «καθαρό αέρα»

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Άνοιξε την πόρτα κινδύνου αεροσκάφους επειδή ήθελε «καθαρό αέρα»
    Αεροσυνοδοί και επιβάτες των China Southern Airlines της πτήσης CZ3693 ήρθαν αντιμέτωποι με μια απρόοπτη συμπεριφορά την Τετάρτη το πρωί, όταν ένας επιβάτης λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου, άνοιξε την πόρτα της εξόδου κινδύνου στο αεροδρόμιο Τσενγκντού.
    Σύμφωνα με τον ίδιο το έκανε απλώς στην προσπάθειά του να «πάρει λίγο καθαρό αέρα» και πέρασε κατά λάθος το χερούλι της πόρτας για τον μοχλό που ανοίγει το παράθυρο του αεροπλάνου (νομίζοντας βέβαια ότι ανοίγει κανονικά)!

Σχέδια για έλεγχο τραπεζικών καταθέσεων

ΣΕ ΒΑΘΟΣ 15ΕΤΙΑΣ

16/03/2016
Τη δημιουργία νομοθετικού πλαισίου για τον έλεγχο των τραπεζικών καταθέσεων σε βάθος 15ετίας προωθεί η κυβέρνηση, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής.

ΕΣΕΕ: Μικρομεσαίες επιχειρήσεις δύο ταχυτήτων στην ΕΕ

ΑΝΟΙΓΕΙ Η «ΨΑΛΙΔΑ» ΒΟΡΡΑ-ΝΟΤΟΥ

16/03/2016
Τις διαφοροποιήσεις για την ελληνική αγορά στα εξαμηνιαία αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου της UEAPME για τις ευρωπαϊκές ΜμΕ επισημαίνει η ΕΣΕΕ.
Όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία, σύμφωνα με το Δείκτη της 14ης Μαρτίου του 2016, στην κατάρτιση του οποίου συνέβαλε και το ΙΝ.ΕΜ.Υ. της ΕΣΕΕ με την αποστολή των σχετικών στατιστικών δεδομένων, τα βασικά συμπεράσματα για τις ευρωπαϊκές ΜμΕ μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:

ΙΕΛΚΑ: ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ

ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

16/03/2016
Πιο στοχευμένες και έξυπνες γίνονται πλέον οι αγορές στα σουπερμάρκετ, ενώ οι καταναλωτές γίνονται πιο κινητικοί και επισκέπτονται πιο συχνά και περισσότερα καταστήματα για να βρουν προσφορές και ανταγωνιστικές τιμές, όπως επισημαίνει σε έρευνά του το Ινστιτούτο Έρευνα Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ SITES - ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Φωτιογραφίες από σελίδες του INTERNET 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ



Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ SITES - 
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Από: Γιαννακόπουλος Τιμόθεος

 
Subject: Πρθ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ SITES - ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 

Κυκλοφορεί e
-mail που οδηγεί τους χρήστες σε site παρόμοιο με το CNN και στη συνέχεια τους προτρέπει να κάνουν κλικ σε κάποιο link ώστε να δουν  video σχετικό με τις εξελίξεις στη Γάζα.  Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στο video εμφανίζεται νέο παράθυρο που προτρέπει για εγκατάσταση/ενημέρωση του Adobe Flash Player (το πρόγραμμα  που χρησιμοποιείται και για την αναπαραγωγή video στο Youtube). Αν οι χρήστες επιλέξουν εγκατάσταση τότε εγκαθίσταται trojan ικανό να αντλήσει ακόμα και κωδικούς από e-banking και φυσικά και από άλλες online υπηρεσίες και δραστηριότητες που χρησιμοποιείτε (!). Διαβάζετε με προσοχή τα email σας και σε καμία περίπτωση μην εξουσιοδοτείτε sites να εγκαθιστούν λογισμικό. Γενικότερα να είστε καχύποπτοι 

Ξεκίνησαν οι προσλήψεις στα Hotspots - Ποιους αφορούν - Πώς θα υποβάλετε αίτηση

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Για όσους έχουν άνεργους νέους στην οικογένειά τους που πιθανώς θα τους ενδιέφερε.

Προσλήψεις-εξπρές 3.362 συμβασιούχων διάφορων ειδικοτήτων δρομολογεί το υπουργείο Εργασίας, για να καλυφθούν οι ανάγκες λειτουργίας των Κέντρων Φιλοξενίας Προσφύγων. 

Πρόσκληση σε ενδιαφέρουσα ομιλία που διοργανώνει το Παράρτημα ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

                                                              
                            

           





           ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00, στην Αίθουσα Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας (Ναυαρίνου 4) στην ομιλία του Νίκου Λυγερού με θέμα: «Το Ναύπλιο ως πολιτισμική κληρονομιά».