ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Τί από μας περνάει στους άλλους

Τί από μας περνάει στους άλλους

Εικόνα

Ας δούμε ποιά από τις αρετές μας μένει σε μας και ποιά περνάει στους άλλους. Το να νηστεύεις, να μην κοιμάσαι σε κρεβάτι, να καλλιεργείς την αγνότητα της ψυχής και τους σώματος, να έχεις σωφροσύνη, είναι πράγματα τα οποία ωφελούν εκείνους που τα κάνουν.

Ο Υπ.Άμυνας Choïgou έκλεψε τις καρδιές των ρώσων κάνοντας το σημείο του σταυρού…… ΒΙΝΤΕΟ Парад Победы в Москве 2015 (HD Russian Army Parade Victory Day)

Ο Υπ.Άμυνας της Ρωσίας έκλεψε τις καρδιές των ρώσων με μια μόνο κίνηση…έκανε το σταυρό του κατά την επιθεώρηση...
Шойгу-крестится-1024x576

Ο Υπ.Άμυνας της Ρωσίας έκλεψε τις καρδιές των ρώσων με μια μόνο κίνηση…έκανε το σταυρό του κατά την επιθεώρηση του στρατεύματος στην Κόκκινη πλατεία της Μόσχας…μια χειρονομία που εμπεριέχει βαθύτατο συμβολισμό.Είναι μια στιγμή μνημειώδη για τη Ρωσία σχολιάζει ένα σχετικό άρθρο.

Προσευχή για το απολωλός πρόβατο

Έλα, Κύριε, Ιησού, ζήτησε το ένα, το χαμένο. Έλα σε μένα, που με παραμονεύουν οι λύκοι. Έλα σε μένα τον...

e3027467f6c4105a97acbc68eb8dc622_M
Έλα, Κύριε, Ιησού, ζήτησε το ένα, το χαμένο. Έλα σε μένα, που με παραμονεύουν οι λύκοι.
Έλα σε μένα τον διωγμένο απ” τον Παράδεισο. Έλα να με βρεις, που σε αναζητώ, και ζήτησε με, δέξου με και πάρε με κοντά Σου. Βάλε με πάνω στον ώμο Σου.

Ένα πάρα πολύ περίεργο φαινόμενο

Του Νίκου Γεωργαντζά Δεν είναι φοβερά περίεργο τούτο το φαινόμενο; Σχετικά εύκολα βρήκαμε το αστρόπλοιο,* όχι όμως και την...

phot

Του Νίκου Γεωργαντζά

Σπιτική φραουλάδα


Υλικά 800γρ φράουλες 500γρ ζάχαρη 200γρ νερό 4-5 φυλλαράκια δυόσμο Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό με τη ζάχαρη...
spitikh-fraoulada
Υλικά
800γρ φράουλες
500γρ ζάχαρη
200γρ νερό
4-5 φυλλαράκια δυόσμο

Ποιες ώρες μέσα στην ημέρα θέλουν να κάνουν σeξ άνδρες και γυναίκες

Οι στιγμές που χτυπά κόκκινο η εpωτική επιθυμία


  • GOOGLE+
Ποιες ώρες μέσα στην ημέρα θέλουν να κάνουν σeξ άνδρες και γυναίκες
Τις γυναίκες τις διεγείρει η νύχτα, τους άνδρες το πρωί. Έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η εpωτική επιθυμία έρχεται σε διαφορετικούς χρόνους για άνδρες και γυναίκες.

Αίτηση διαζυγίου

Ήταν μέσα στο αυτοκίνητο ένα ζευγάρι και τρέχανε με 60 χλμ.... Κάποια στιγμή λέει η γυναίκα:
- Μήτσο μου το ξέρω ότι είμαστε παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια αλλά θέλω διαζύγιο...
Ο Μήτσος δεν λέει τίποτα απλά αυξάνει ταχύτητα και φτάνει τα 70.
Η γυναίκα του λέει:

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 11-5-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

Οι κινήσεις της ΕΑΑΣ για την πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ

ΑΡΘΡΟ του υποστράτηγου ε.α. Ευάγγελου Ν. Δανιά Προέδρου Ε.Α.Α.Σ.


Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε το ΔΣ της ΕΑΑΣ με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναπτύξαμε τις απόψεις μας για το φλέγον θέμα της πλήρους υλοποίησης της απόφασης του ΣτΕ και της...επιστροφής του 100% των αναδρομικών που αφορά τα μέλη της.

2+1 χρόνια για 1.000 οπλίτες (ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ) Ε Π Ο Π.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog. ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

«ΤΡΕΧΟΥΝ» ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ 750 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΘΑΡΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΠΑπό τους προϋπολογισμούς των Γενικών Επιτελείων θα χρηματοδοτηθούν οι προσλήψεις μέσω της διαδικασίας ανακατάταξης των 1.000 οπλιτών στον Στρατό Ξηράς (600), στο Πολεμικό Ναυτικό (200) και στην Πολεμική Αεροπορία (200). Αυτό σημαίνει πρακτικά πως... οι διαδικασίες θα «τρέξουν» γρήγορα, αφού δεν απαιτείται η έγκριση του υπουργείου Οικονομικών, και εντός του επόμενου διαστήματος αναμένεται να δημοσιοποιηθούν οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι παράτασης της θητείας τους με μισθό έως και τρία χρόνια.

Η θυσία των Καραολή και Δημητρίου

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Η θυσία των Καραολή και Δημητρίου
    Ο Μιχαλάκης Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου υπήρξαν οι πρώτοι αγωνιστές του Κυπριακού Αγώνα που καταδικάσθηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν από τους άγγλους δυνάστες.
    Ο Μιχαλάκης Καραολής γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1933στο Παλαιοχώρι Πιτσιλιάς και ήταν το τέταρτο παιδί του Σάββα και της Παναγιώτας Καραολή. Αποφοίτησε από την Αγγλική Σχολή Λευκωσίας και διορίστηκε δημόσιος υπάλληλος. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τον στίβο ως αθλητής του ΑΠΟΕΛ.Εντάχθηκε από τους πρώτους στην ΕΟΚΑ και πήρε μέρος στον απελευθερωτικό αγώνα με την ομάδα του Πολύκαρπου Γεωρκάτζη.

ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ αύξων αριθμός 217

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  "   


ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ αύξων αριθμός 217
    Θέλοντας να ξυπνήσω τις αναμνήσεις τους, κάθε εβδομάδα, θα βάζω ένα τεύχος από την έκδοση ‘’ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ’’ ( ή ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ όπως τα λέγαμε πιτσιρικάδες ), από την προσωπική μου συλλογή, για να αναπολήσουν τις μέρες που έτρεχαν στο περίπτερο την ημέρα κυκλοφορίας του, έκανε μόνο 3 δραχμές.

ΟΔΔΗΧ: ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΡΙΜΗΝΩΝ ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ 875 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΪΟΥ

11/05/2015
Σε δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων, αξίας 875 εκατ. ευρώ, θα προχωρήσει την Τετάρτη ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: Βεβαιώσεις ΜΤΣ για Φορολογική Χρήση Οικ. Έτους 2015 (ΦΩΤΟ-ΟΔΗΓΙΕΣ-ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ)


Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από το ΜΤΣ για βελτίωση των παρεχόμενων στους μερισματούχους διαδικασιών, μείωση της γραφειοκρατίας, επιτάχυνση των εργασιών που εκτελεί με τη συνδρομή της τεχνολογίας, σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 7 Μαΐου 2015, έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εκτύπωσης των Βεβαιώσεων Αποδοχών Μερίσματος για το 2015 (οικονομική χρήση 2014), μέσω της διεύθυνσης της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α.) Α.Ε., ήτοι http://www.idika.gr επιλέγοντας τον σύνδεσμο «Φορολογικές Βεβαιώσεις» και κάνοντας κλικ στην ένδειξη ΜΤΣ ήεδώ ή δίνοντας απευθείας τη διεύθυνση https://www.idika.org.gr/FORB_TEADY/. Τέλος, επιλέγετε έναν από τους δύο τρόπους αναζήτησης, είτε μεΙΒΑΝ-ΑΦΜ-ΑΜΚΑ είτε με ΑΜΣ-ΑΦΜ-ΑΜΚΑ, συμπληρώνετε τα πεδία και πατώντας Αναζήτηση είστε σε θέση να εκτυπώσετε τη Βεβαίωσή σας. Κάντε κλικστις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

   
(mts-mod.gr - Εκ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού)

ΠΗΓΗ :   "  http://staratalogia.blogspot.gr   " 

ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΛΘΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΥΝΑΤΑ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

οργη και θυμος
Γράφεις για το θυμό στην καρδιά του ανόητου. Ο θυμός από μόνος του, είναι φυσικός. Όπως τα νεύρα στο σώμα. Είναι και αυτός νεύρο ψυχής. Και οφείλει να τον μεταχειρίζεται ο καθένας εναντίον των δαιμόνων, ανθρώπων αιρετικών, και σε όσους τον εμποδίζουν από το δρόμο του Θεού. Εάν δε θυμώνεις κατά των ομοψύχων αδελφών ή γίνεσαι έκτος εαυτού, χαλάς τα έργα των χεριών σου, γνώριζε ότι πάσχεις από κενοδοξία και κάνεις παράχρηση του νεύρου της ψυχής. Απαλλάσσεσαι δε με την αγάπη προς όλους και την αληθινή ταπείνωση.

Τα Ίρια γιορτάζουν την αγκινάρα το Σάββατο 16 Μαΐου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11.5.15 |  | 
  Η γιορτή της αγκινάρας θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο στις 16 Μάιου 2015 στα Ίρια. Η γιορτή αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή καθώς η αγκινάρα είναι το κυρίως παραγόμενο προϊόν της κοιλάδας των Ιρίων.

ΥΠΝΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ


                                                                                     Αθήνα 11Μαΐου 2015


                            ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Επτά φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να εμπλακούν σε τροχαίο δυστύχημα έχουν όσοι υποφέρουν από αποφρακτική υπνική  άπνοια σε σχέση με αυτούς που έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα!
Αυτό επιβεβαιώνουν πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνουν ότι η αποφρακτική υπνική άπνοια εκτός από τις επιπτώσεις στην οδήγηση μπορεί ακόμη να επιφέρει: