ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Οι απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας επισκέφθηκαν το Βλαχογιάννειο Μουσείο Βέροιας

Οι απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας επισκέφθηκαν το Βλαχογιάννειο Μουσείο Βέροιας
Την Κυριακή 10-11-2019 ο ‘’ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ’’ στα πλαίσια των προγραμματισμένων πολιτιστικών τους επισκέψεων, επισκέφτηκαν το Βλαχογιάννειο Μουσείο της Βέροιας, όπου εκεί τους υποδέχτηκε ο υπεύθυνος του μουσείου Κανέλλος Ντόντος.
Τα απόστρατα στελέχη συνοδευόμενα από τις οικογένειές τους, και με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Μαντά Μιχαήλ ξεναγήθηκαν στα εκθέματα των δύο ορόφων του μουσείου, και παράλληλα ενημερώθηκαν και για την ιστορία του κτηρίου και των δωρητών. Οι επισκέπτες  εντυπωσιάστηκαν από την πληρότητα και το εύρος των εκθεμάτων, γεγονός που τους ‘’ανάγκασε’’ να παρατείνουν τον χρόνο της επισκέψεώς τους κατά πολύ παραπάνω από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί, καθώς όπως τόνισαν και οι ίδιοι, η επίσκεψη αυτή τους ταξίδεψε νοερά πολλά χρόνια πίσω, και τους γέμισε από Εθνική Υπερηφάνεια.
Επίσης οι επισκέπτες άδραξαν της ευκαιρίας και φωτογραφήθηκαν δίπλα στα εκθέματα του μουσείου, και κυρίως δίπλα στις στολές των Μακεδονομάχων, των Ευζώνων, και της Ελληνικής Χωροφυλακής. Στο τέλος της επισκέψεως αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα, και όπως πάντα οι άριστες εντυπώσεις των επισκεπτών αποτυπώθηκαν στο Βιβλίο Επισκεπτών του μουσείου, ενώ πλέον το Βλαχογιάννειο Μουσείο εντάχθηκε στις προγραμματισμένες δραστηριότητες του εν λόγω ‘’Συνδέσμου’’.