ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Οι online συναλλαγές ξεπερνούν το 1 τρισ. δολάρια παγκοσμίως

Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
163
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!

Οι online συναλλαγές ξεπερνούν το 1 τρισ. δολάρια παγκοσμίως
Οι Παγκόσμιες Τάσεις για το Διακρατικό Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Οι online συναλλαγές ξεπερνούν το 1 τρισ. δολάρια παγκοσμίως και θα διπλασιαστούν τα επόμενα 4 χρόνια.
Τα αποτελέσματα από μία νέα έρευνα, που ζητήθηκε από τη FedEx και υλοποιήθηκε από τη Forrester Consulting, σχετικά με τις προτεραιότητες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών από όλον τον πλανήτη που ψωνίζουν online, καταδεικνύει πόσο δημοφιλές έχει γίνει το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι online συναλλαγές αντιστοιχούν σε περισσότερα από 1 τρις δολάρια παγκοσμίως, ενώ προβλέπεται ότι θα διπλασιαστούν τα επόμενα 4 χρόνια, σύμφωνα με στοιχεία της Forrester Research.

ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΕ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Αθήνα 26Φεβρουαρίου 2015


                                 ΔΕΛΤΙO  ΤΥΠΟΥ

Μόνιμη λύση με όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα στη χαλάρωση της κοιλιάς, σε γυναίκες και άνδρες, δίνει σήμερα η πλαστική χειρουργική με τη μέθοδο της  κοιλιοπλαστικής.
Η επέμβαση είναι ασφαλής  και  συνήθως απαιτείται μια μόλις ημέρα νοσηλείας, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας κυμαίνεται από 7 μέχρι 10 ημέρες, χωρίς επιπλοκές.
«Με την κοιλιοπλαστικήαπαλλάσσουμε  γυναίκες και άνδρες από το δέρμα που έχει χαλαρώσει και περισσεύει, αλλά και από το  συσσωρευμένο λίπος , στο μέσο και κατώτερο τμήμα της κοιλιάς»αναφέρει ο διαπρεπής πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, που έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες επεμβάσεις σε γυναίκες και άνδρες.

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ

Δύο άντρες έχουν πιάσει συζήτηση για τις γυναίκες τους. Πάνω στην κουβέντα ρωτάει ο πρώτος:

ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο δημόσιος κατήγορος στο δικαστήριο μιας μικρής επαρχιακής πόλης καλεί την πρώτη του μάρτυρα, μια γιαγιά γύρω στα 80 και την ρωτάει με τελείως επαγγελματικό ύφος:

Η Στραβή

Ήτανε δυο φίλοι, ηλικίας γύρω στα σαράντα, παντρεμένοι, με παιδιά. Ένα βράδυ πηγαίνουν σε ένα μπαρ για να πιούν ένα ποτό. Εκεί που κάθονται, βλέπουν να μπαίνει μια ψηλή όμορφη, μελαχρινή, γυναικάρα. Λέει ο ένας στον άλλο:
- Ουάου, τι γυναικάρα.

«Κάλυψη» από το EY CLUB και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

«Κάλυψη» από το EY CLUB και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων
    Στρατηγικής σημασίας συνεργασία στον τομέα της Υγείαςανακοίνωσαν σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στην Θεσσαλονίκη οι εκπρόσωποι του ΕΥ CLUBκαι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, στο πλαίσιο παρουσίασης των νέων δράσεων της Εταιρείας.

Καμμένος: Άμεσα η αύξηση στους μισθούς και στις συντάξεις σε ΕΔ

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Καμμένος: Άμεσα η αύξηση στους μισθούς και στις συντάξεις σε ΕΔ
    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε ότι σε πρώτη φάση θα δοθούν άμεσα οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις των ένστολων ( ποιών ‘’ενστόλων’’ ρε καλαμάκα ? )
    «Είναι δέσμευση της κυβέρνησης-το επαναλαμβάνω από εδώ, από το ΑΤΑ-να εφαρμοσθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να δικαιωθεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων... για την τεράστια αδικία την οποία υπέστη», ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής ΆμυναςΠάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην έδρα της 1ης Στρατιάς, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Λάρισα και την 110 ΠΜ.

Ο χρυσός των Μακεδόνων στις αποθήκες

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Ο χρυσός των Μακεδόνων στις αποθήκες
    Σαράντα χιλιάδες ευρήματα από τις πόλεις Μεθώνη και Πύδνα, που έχουν την ατυχία να γειτνιάζουν με τις διάσημεςΒεργίναΔίον και Πέλλα, δεν έχουν ξαναδεί το φως από τη στιγμή που ανακαλύφθηκαν
    Χάλκινα σκεύη και χρυσό στεφάνι σε λακκοειδή τάφο με ανδρική ταφή στον οποίο διακρίνονται το χρυσό στεφάνι που συνόδευε τον νεκρό και χάλκινα αγγεία. Χρονολογείται στα μέσα του 4ου αιώνα π.Χ.

ΕΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ένας Θεσσαλονικιός πάει για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Στον έλεγχο του κάνουν τις καθιερωμένες ερωτήσεις: 

Η ΠΟΡΕΙΑ


Κάποιος, πηγαίνοντας στη δουλειά του βλέπει ένα πλήθος ανθρώπων να περπατάει. Κοιτάζοντας στην "κεφαλή" της πορείας, βλέπει ένα φέρετρο, από πίσω έναν κύριο με ένα σκυλάκι και ακολουθεί το πλήθος. Πλησιάζει τον κύριο και τον ρωτάει:
- Τι γίνεται εδώ ρε φίλε;

Το σπουργιτάκι.

Σε μια μεγάλη ευθεία της εθνικής οδού, ένα σπουργιτάκι χτυπάει με δύναμη στο παρμπρίζ μίας νταλίκας που έτρεχε. 

Λεξικό-Γυναίκα

Λέξεις που χρησιμοποιούν οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

Καλά: 
Αυτή τη λέξη την χρησιμοποιούν για να τελειώσουν μία συζήτηση, όταν νιώθουν ότι έχουν δίκιο και πρέπει να σκάσεις. Ποτέ μην χρησιμοποιήσεις την λέξη 'Καλά' για να περιγράψεις πως είναι μία γυναίκα – αυτό θα σε οδηγήσει σε μία τέτοια συζήτηση. 

5 Λεπτά: 
Αυτό είναι μισή ώρα. Είναι ισοδύναμο με τον χρόνο που θα διαρκέσει ο αγώνας ποδοσφαίρου πριν βγάλεις έξω τα σκουπίδια, άρα είναι δίκαιο. 

Γιατί έκλεισε το τηλέφωνο στον κ. Καμμένο ο πατέρας του!

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Γιατί έκλεισε το τηλέφωνο στον κ. Καμμένο ο πατέρας του!
Αυτές οι… ‘’εξαιρέσεις’’, που οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχουν, με φοβίζουν. Ιδιαίτερα οι ‘’Ι-4’’.
Έχουν δει πολλά τα μάτια μας, και ‘’ ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ’’.
Το τι πλαστό δικαιολογητικό θα συγκεντρωθεί, είναι απερίγραπτο !
Του ΔΗΜ.ΛΟΥΚΑ
    Δύο ταχυτήτων θητεία όσον αφορά την διάρκειά της αλλά καιθητεία - προσωρινό αντίδοτο στην μεγάλη ανεργία που πλήττει τους νέους, έχει στα υπό επεξεργασία σχέδιά, του ο Υπουργός Άμυνας κ.Καμμενος
    Τους άξονες του υπό εξεταση σχεδιου  περιέγραψε ο κ Καμμένος που ήδη υπέγραψε 1.500 Φύλλα Πορείας στρατευμένων από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ προς Έβρο-νησιά.
Του έκλεισε το τηλέφωνο ο πατέρας του!

Οι ηγέτες δεν αποστρατεύονται....

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Οι ηγέτες δεν αποστρατεύονται....
    Πολύ…’’σπάτουλα’’ ρίχνει ο αρθρογράφος, και δεν κάνει καλά, εάν νομίζει ότι έτσι στηρίζει τον Αρχηγό ΓΕΣ.
    Ούτε ‘’της γούνας του μανίκι’’ να ήταν !
    Δεν αμφισβητώ την αξία του Χρήστου Μανωλά ούτε και τον κρίνω, αφού κατά τεκμήριο ο Αρχηγός αναδεικνύεται μεταξύ 200 περίπου συμμαθητών του, σε βάθος 35ετίας.
    Υπήρξαν και αρχηγοί – μπομπονιέρες, αλλά να είναι και ο καλύτερος της τελευταίας 100ετίας, έ, κάνε και λίγο ‘’κράτει’’.
    Τον συμβουλεύω ( τον αρθρογράφο ) να πάει μια βόλτα στις Ενώσεις ή και αλλού, και θα βρεί πλήθος ΑΡΙΣΤΩΝ και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ.
    Επιπλέον, το ‘’ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ’’ ακούγεται απειλητικό, αλλά κενό περιεχομένου στην παρούσα περίπτωση.
    Είπαμε, όλοι έχουμε καβαλήσει κάποιο καλάμι. Από καλαμάκι του φραπέ, μέχρι ..μπαμπού!
Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης
    Νέα βρώμικα παιχνίδια παίζονται τις τελευταίες μέρες εν όψει των κρίσεων σε βάρος του Αρχηγού ΓΕΣ. Tα ίδια ακριβώς παιχνίδια που παίζονταν λίγο πριν τις εκλογές. Κύκλοι που στόχο έχουν την μόνιμη ανακατωσούρα στο στράτευμα προπαγανδίζουν κατά του αρχηγού του. Μόνο που τώρα λογαριάζουν χωρίς το ξενοδόχο. Και ξενοδόχος είναι ο νέος υπουργός άμυνας. Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας επαναστάτης. Και οι επαναστάτες ξέρουν να επιλέγουν συνεργάτες και να πολεμούν. Το απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια που δεν έσκυψε το κεφάλι στα μεγαλοσυμφέροντα και στους εκβιασμούς ,αλλά συγχρόνως γύρισε και τη πλάτη στους γλυψιματίες και τα ερπετά. Η αξιοκρατία που ευαγγελίζεται τόσα χρόνια ταυτίζεται θέλω να πιστεύω και με αυτή του Κώστα του Ησυχου και του Στρατηγού του Νίκου του Τόσκα.

Ο Σύνδεσμος Προώθησης Πιστοποιημένης Ελιάς Χαλκιδικής στην 24η DETROP

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Ο Σύνδεσμος Προώθησης Πιστοποιημένης Ελιάς Χαλκιδικής στην 24η DETROP
Το έστειλε ο Δημήτρης Μιχαηλίδης
    Η Ομάδα Παραγωγών "Σύνδεσμος Προώθησης Πιστοποιημένης Ελιάς Χαλκιδικής" θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έκθεση DETROP (26/2-1/3/2015).
    Μέσω της συμμετοχής του, όπως έγινε και στη DETROP του2013, ο Σύνδεσμος θα μεριμνήσει για την καλύτερη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων για την αξία της πιστοποιημένης ελιάς Χαλκιδικής, τα πλεονεκτήματα της διαδικασίας πιστοποίησης κατά AGRO 2καθώς και το ρόλο που παίζει η οργάνωση των αγροτών σε Ομάδες Παραγωγών για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος των διαδικασιών παραγωγής των αγροτικών προϊόντων.

Εικόνες ντροπής στο ΑΠΘ μετά από πάρτυ των φοιτητών στη Θεσσαλονίκη

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Εικόνες ντροπής στο ΑΠΘ μετά από πάρτυ των φοιτητών στη Θεσσαλονίκη
Και ύστερα σου λένε με περηφάνεια, ότι τα ‘’τάδε’’ και ‘’τάδε’’ Ελληνικά Πανεπιστήμια είναι στα…. 500 καλύτερα του κόσμου !
Εάν ψάξουμε στα 5.000, ίσως βρούμε και κανένα ακόμα !
parallaximag.gr
    Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Πολυτεχική σχολή,Τμήμα Αρχιτεκτόνων  μετά από πάρτυ…
    Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε ο υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘΓιώργος Βλαχοδήμος, το πρωί του Σαββάτου όταν μπήκε στο χώρο της σχολής.
    Σάββατο πρωί στη σχολή Αρχιτεκτόνων, για μια δουλειά στα γραφεία του 5ου τομέα λόγω εξεταστικής…

Τo υπόμνημα που κατατέθηκε από επιτροπή αποκατάστασης μισθολογικών αδικιών στελεχών ΕΔ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το άρθρο ή με αντιγραφή του τίτλου στο google προσπαθήστε να το διαβάσετε από όποιο site μπορείτε. 

Στρατιωτικές Σχολές: Mεγάλη έρευνα του Star με την υπογραφή του Τάσου Τέλλογλου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 

Την Παρασκευή 20-02-15, στις 00:10, στο Star, ο Τάσος Τέλλογλου παρουσίασε μία ακόμα μεγάλη έρευνα, με θέμα «Το Φρόνημα του 2015: Ανοίγοντας την πόρτα των στρατιωτικών σχολών».

ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ 2014-2015 (Δ' ΜΕΡΟΣ - BINTEO)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. 

Να δούμε που θα "κάτσει η μπίλια"

Σε συνέχεια του Γ' Μέρους ΕΔΩ. Ο Παπαδάκης ανακοίνωσε σήμερα (25/02/2015) ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΤΟΥ 2015


Οι 3 πρώτοι μήνες έχουν 13 σαββατοκύριακα,πέραν του πενθημέρου λογίζεται όταν εργάζεσαι την μια μέρα του σαββατοκύριακου προκειμένου να αποζημιωθείς γι αυτήν.
Εαν δουλέψεις και τα 13 σαββατοκύριακα θα πάρεις 13 πενθήμερα ως εξής''τον ιανουάριο 5 τον φεβρουάριο 4 και τον μάρτιο 4 προκειμένου να πάρεις το μέγιστο των πενθημέρων .Απλά το μπερδεμα στον υπολογισμό γίνεται στον φεβρουάριο καθώς το σύστημα στο POL κακώς παίρνει 5 πενθήμερα καθώς θα έπρεπε να πάει είτε ιανουάριο είτε μάρτιο.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. ΒΑΣΕΙ ΑΡΘΡΟΥ 220 ΝΟΜΟΥ Ν.4281/2014...



Με έγγραφό της η Ε.Α.Λ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ προς την Π.Ο.Α.Σ.Υ.,αναφέρει ότι με το Ν.4316/2014 άρθρο 119 παρ. 1 δόθηκε παράταση διάρκειας δύο (2) μηνών για την ένταξη των τομέων του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο Ε.Τ.Ε.Α. ή τη δημιουργία Επαγγελματικού Ταμείου υποχρεωτικής ασφάλισης. Η παράταση λήγει την 28-02-2015. Σε συνάντηση της Ομοσπονδίας μας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, την 06-02-2015 δόθηκε η υπόσχεση για........>> περαιτέρω παράταση τεσσάρων (4) μηνών του επαχθούς άρθρου 220 του Ν.4281/2014, για την αναστολή ισχύος - εφαρμογής του με τη κατάθεση και ψήφιση σχετικής τροπολογίας.