ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΕ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Αθήνα 26Φεβρουαρίου 2015


                                 ΔΕΛΤΙO  ΤΥΠΟΥ

Μόνιμη λύση με όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα στη χαλάρωση της κοιλιάς, σε γυναίκες και άνδρες, δίνει σήμερα η πλαστική χειρουργική με τη μέθοδο της  κοιλιοπλαστικής.
Η επέμβαση είναι ασφαλής  και  συνήθως απαιτείται μια μόλις ημέρα νοσηλείας, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας κυμαίνεται από 7 μέχρι 10 ημέρες, χωρίς επιπλοκές.
«Με την κοιλιοπλαστικήαπαλλάσσουμε  γυναίκες και άνδρες από το δέρμα που έχει χαλαρώσει και περισσεύει, αλλά και από το  συσσωρευμένο λίπος , στο μέσο και κατώτερο τμήμα της κοιλιάς»αναφέρει ο διαπρεπής πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, που έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες επεμβάσεις σε γυναίκες και άνδρες.

«Με την αφαίρεση λίπους και δέρματος, προσθέτει ο Δρ. Αθανασίου,επιτυγχάνουμε  σύσφιξη των μυών του κοιλιακού τοιχώματος και απαλλάσσουμε  γυναίκες και άνδρες από το αντιαισθητικό θέαμα της “κρεμάμενης κοιλιάς”».
Για τη διόρθωση  της “κρεμάμενης κοιλιάς”  κι ανάλογα με την έκταση του προβλήματος σήμερα οι πλαστικοί χειρουργοί εφαρμόζουν τρείς τεχνικές.
Συγκεκριμένα εφαρμόζονται η τεχνική της :
  • Kλασικής κοιλιοπλαστικής, κατά την οποία η χειρουργική  τομή  εκτείνεται από τη μία λαγώνια ακρολοφία μέχρι την άλλη και ο πλαστικός έχει  τη δυνατότητα να αφαιρέσει μεγάλη ποσότητα χαλαρού δέρματος
  • Κυκλοτερής κοιλιοπλαστικής, με την οποία γίνονται οι  πιο μεγάλες επεμβάσεις  κυρίως  σε παχύσαρκα άτομα μετά από απώλεια βάρους, με πολύ μεγάλη χαλάρωση σε πολλά σημεία του σώματος. Αφαιρείται κυκλοτερώς δέρμα και λίπος γύρω από τη μέση ενώ πολύ συχνά συνδυάζεται με ταυτόχρονη ανόρθωση γλουτών και μηρών
  • Μini κοιλιοπλαστικής ή όπως αποκαλείται "CalifornianTummy Tuck",με  την οποία γίνεται μια τομή στο κάτω τμήμα του κοιλιακού τοιχώματος,  πάνω από το εφήβαιο (παρόμοια με της καισαρικής) και αφαιρείται ένα πιο μικρό τμήμα κοιλιακής χώρας. Συνήθως εφαρμόζεται σε γυναίκες όπου είναι σχετικά λεπτές (μπορεί άνετα να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση) και τις απασχολούν οι ραγάδες ή δυσμορφίες που παρουσιάζονται στο κάτω τμήμα του κοιλιακού τοιχώματος. Η τομή είναι σχετικά μικρή και τοποθετείται σε σημείο όπου καλύπτεται από το εσώρουχο.
                         ΓΥΝΑΙΚΕΣ   ΚΑΙ    ΑΝΔΡΕΣ
Σε κοιλιοπλαστική μπορούν να υποβληθούν γυναίκες και άνδρες. Οι γυναίκες, υποβάλλονται κυρίως μετά από μία ή περισσότερες εγκυμοσύνες, για την αντιμετώπιση των ενοχλητικών ραγάδων που σχηματίζονται. Η διόρθωση μπορεί να γίνει τουλάχιστον έξι μήνες μετά τον τοκετό και όχι νωρίτερα. Επίσης, και μετά τη χαλάρωση του δέρματος, από απώλεια μεγάλου βάρους.
Οι άνδρες συνήθως υποβάλλονται μετά την απώλεια μεγάλου σωματικού βάρους. Όσον αφορά  δε στους καπνιστές, απαραίτητη προϋπόθεση για να  γίνει με ασφάλεια η επέμβαση  είναι η πλήρης αποχή από το κάπνισμα για το χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών εβδομάδων. Σε αντίθετη περίπτωση, η πιθανότητα καθυστερημένης επούλωσης των τομών είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.
«Η επέμβαση της κοιλιοπλαστικής μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση της κοιλιακής χώρας ή άλλων περιοχών του σώματος» εξηγείο Δρ. Αθανασίου και  καταλήγει:
«Οι επεμβάσεις αυτές μπορούν να γίνουν συνδυαστικά, δίνουν όμως καλύτερο αποτέλεσμα και ανάρρωση όταν γίνονται σε δύο χρόνους, σε διαφορετικά δηλαδή στάδια, όπως η λιποαναρρόφηση να προηγηθεί της επέμβασης της κοιλιοπλαστικής όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Προκειμένου να επιτύχουμε αισθητική ομοιογένεια στην εμφάνιση του σώματος, και όταν αυτό δεν εγκυμονεί άλλους κινδύνους για την υγεία του ασθενούς, λόγω της αύξησης της χρονικής διάρκειας του χειρουργείου, η επέμβαση της κοιλιοπλαστικής μπορεί να συνδυαστεί με σμίκρυνση στήθους, αντιμετώπιση γυναικομαστίας στους άντρες, κλπ».www.abh-medicalgroup.com  τηλ.210 8949090,210 7230502







  

ΠΗΓΗ : "  Cosmos Επικοινωνια

cm
@cosmosep.gr   "
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου