ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΟΜΙΛΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟΣΤ.ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στο 18ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Π.Ο.Σ.Α.- Γενική Εικόνα Συνεδρίου


Την  26 και 27 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο των Κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στον ΄Αγιο Ανδρέα Μαραθώνα Αττικής το 18ο Συνέδριο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( Π.Ο.Α.Σ.Α ) με τα παρακάτω θέματα :




Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος αφού διαπίστωσε την απαρτία κήρυξε την έναρξη των εργασιών που ήταν και το πρώτο μέρος του Συνεδρίου.


ΘΕΜΑΤΑ:

- ΄Εκθεση πεπραγμένων.
- Ισολογισμό και απολογισμό ΄Ετους 2016.
- Προϋπολογισμός  2017.

Μίλησαν όσοι Σύνεδροι είχαν δηλώσει επιθυμία.

Προτάσεις  του Προέδρου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ.

Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν έχει τόσο καλή ακουστική το video, παρακάτω θα διαβάσετε τις Π ρ ο τ ά σ ε ι ς.
Επίσης τα περισσότερα video είναι από ερασιτέχνη συνάδελφο για τυχόν ατέλειες.




ΠΡΟΣ ΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ
Της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ

Αγαπητοί συνάδελφοι το έργο του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Θα ήθελα να προτείνω ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για τρία ( 3 ) Θέματα ώστε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο να είναι ποιο ευέλικτο.

ΘΕΜΑ  1 : « Δημιουργία Επιτροπής  Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Ω Ν - ΤΑΞΙΔΙΩΝ για το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ».

Να δημιουργηθεί  από το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο μία επιτροπή.
Η Επιτροπή αυτή θα ασχολείται με το να πραγματοποιεί  ΤΑΞΙΔΙΑ στο Εξωτερικό. Το Κράτος που θα επιλέγεται  θα ανακοινώνεται από την Π.Ο.Α.Σ.Α. σε όλους τους Συνδέσμους και σε όλα τα μέλη μέσω της Εφημερίδος      «  ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΣΤΩΝ  » και όσα μέλη δύναται θα  μπορούν να συμμετάσχουν.
Επίσης σε συνεργασία και με την ΕΑ ΑΣ όπου ο κ. ΚΟΝΤΑΡΙΔΗΣ Χρήστος είναι μέλος στο Δ.Σ. θα ανακοινώνει και εκεί τα προγράμματα μας.
Η επιλογή του ΚΡΑΤΟΥΣ για το  επόμενο ταξίδι προς υλοποίηση θα συζητείτε στο ταξίδι που ήδη πραγματοποιείτε προκειμένου λαμβάνονται υπ όψιν οι προτάσεις αυτών που ταξιδεύουν.  
Το πρόγραμμα για το επόμενο χρόνο θα είναι έτοιμο τον εκάστοτε Δεκέμβριο μήνα ώστε οι Συνάδελφοι που επιθυμούν να πληρώνουν μήνα μήνα.
΄Ηδη τώρα ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  Ν. Αργολίδας με τον τρόπο των Δόσεων έχει πραγματοποιήσει ήδη μία εκδρομή στις ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ και είναι προς υλοποίηση το Ταξίδι στην  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ.
Επίσης δε υπάρχουν προτάσεις για το Ταξίδι του 2018 που θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες στο Ταξίδι ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ.

ΘΕΜΑ 2 :  « Σύσφιξη σχέσεων των Συνδέσμων – Ενώσεων   »

Στα Προ συνέδρια και Συνέδρια που πραγματοποιούνται, τα θέματα που συνήθως  συζητούνται είναι  Οικονομικά  και βασικές υποχρεώσεις των Συνδέσμων.
Προκειμένου όμως αναπτυχθεί ή σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων προτείνω :
Να γίνονται συναντήσεις μία τουλάχιστον σε ετήσια βάση σε κάποια εκδήλωση που ο Τοπικός Σύνδεσμος - ΄Ενωση δίνει την βαρύτητα.   

ΘΕΜΑ 3 :  «  Η Ταυτότητα της Π.Ο.Α.Σ.Α.  να αποκτήσει  ισχύ.   »

Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που απασχολούν όλους μας να δημιουργηθούν από πολυκαταστήματα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μέσω της Ταυτότητας της Π.Ο.Α.Σ.Α.
Α) Σε πολυκαταστήματα : ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ       ( Κομπιούτερ ) κ.λ.π.
Β) Στις Κινητές Εταιρείας ειδικά πακέτα.: Για παράδειγμα η ΄Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας έχει ειδικά πακέτα όπου στα περισσότερα από αυτά υπάρχει και επιδότηση 210 €.  Σε αυτό μπορώ να ρωτήσω τον Αντιπρόσωπο της VODAFONE όπου έφτιαξε τα πακέτα αυτά.
Γ) Ειδικές Προσφορές για Ασφάλιση Αυτ/των.
Δ) Ιατρική Παροχή για Υγειονομική περίθαλψη από Ασφαλιστική Εταιρεία.
Οι ανωτέρω προτάσεις είναι από προτάσεις μελών του Συνδέσμου μας.
Για όλα τα ανωτέρω σας καταθέτω το παρόν και με πληρέστερες προτάσεις προκειμένου συζητηθούν στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Α.Σ.Α. που θα προκύψει από το Συνέδριο αυτό.-

Ναύπλιο 25 Μαΐου 2017
 Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Σ.Α.Σ.Α. Νομού Αργολίδας
ΜΙΧΑΗΛ   ΜΑΝΤΑΣ

Πραγματοποίηση Ημερίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τοπική Δ-σης Αργολίδας 26-5-2017

Με πλήρη επιτυχία η Διεθνής ΄Ενωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Αργολίδας πραγματοποίησε  Ημερίδα με θέμα "  Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και συμβουλές για την ορθή χρήση του INTERNET "  μία κίνηση που σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου το έχει ανάγκη. 

Με την κίνηση αυτή αυτή η Διενθής ΄Ενωση Αστυνομικών Αργολίδας δείχνει την ευαισθησία στα επίκαιρα θέματα και ταυτόχρονα  με όλες τις μέχρι σήμερα κινήσεις του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου αναγνωρίζεται στην κοινωνία της Αργολίδας. 

Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της Ημερίδας.