ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Όσιος Παΐσιος: «Έχει πέσει πολύ στάχτη, σαβούρα, αδιαφορία. Θέλει πολύ φύσημα για να φύγει»

~ Η ησυχία που επικρατεί με ανησυχεί. Κάτι ετοιμάζεται. Δεν έχουμε καταλάβει καλά σε τι χρόνια ζούμε ούτε σκεφτόμαστε ότι...
ceb3-cf80ceb1ce90cf83ceb9cebfcf82


~ Η ησυχία που επικρατεί με ανησυχεί. Κάτι ετοιμάζεται. Δεν έχουμε καταλάβει καλά σε τι χρόνια ζούμε ούτε σκεφτόμαστε ότι θα πεθάνουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει – πολύ δύσκολη κατάσταση.

Γιατί δέν μπορῶ νά προσευχηθῶ καλά;

Ἅγιος Μακάριος ὁ Αἰγύπτιος Ἡ ψυχρότητα στὴν προσευχὴ ὀφείλεται εἴτε σὲ ψυχικὴ κόπωση εἴτε σὲ πνευματικὸ κορεσμὸ εἴτε σὲ σωματικὲς...

struggling_pray-edited2


Ἅγιος Μακάριος ὁ Αἰγύπτιος
Ἡ ψυχρότητα στὴν προσευχὴ ὀφείλεται εἴτε σὲ ψυχικὴ κόπωση εἴτε σὲ πνευματικὸ κορεσμὸ εἴτε σὲ σωματικὲς ἀπολαύσεις καὶ ἀναπαύσεις εἴτε σὲ πάθη, ποὺ κυριεύουν τὴν ψυχή, προπαντὸς στὴν ἔπαρση. Ὅλα αὐτὰ εἶναι ἐνάντια στὴν πνευματικὴ ζωή, μέσα στὴν ὁποία κεντρικὴ θέση κατέχει ἡ προσευχή. Ἔτσι, πρῶτα καὶ κύρια προκαλοῦν τὸ στέρεμα τῆς πηγῆς τῆς προσευχῆς μέσα μας. Αὐτό, ὅμως, μπορεῖ νὰ oφείλεται καὶ σὲ ἀπομάκρυνση τῆς χάριτος, ποὺ συμβαίνει μὲ θεία παραχώρηση. Καὶ νὰ γιατί:

Αγίου Νεκταρίου: «Η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα»


Περί του τις η αληθής ερμηνεία Αφού ο Απόστολος Παύλος εγνώρισε τοις Εφεσίοις τον μυστικόν χαρακτήρα του γάμου και εδίδαξεν...
ceb3ceb1cebccebfcf82

Περί του τις η αληθής ερμηνεία
Αφού ο Απόστολος Παύλος εγνώρισε τοις Εφεσίοις τον μυστικόν χαρακτήρα του γάμου και εδίδαξεν αυτούς ότι ο Γάμος είνε μέγα μυστήριον και έδειξε την αναλογίαν του δεσμού του γάμου προς την ένωσιν του Χριστού μετά της Εκκλησίας, και έταξε τον άνδρα, ίνα, κατά την Αγίαν Γραφήν, ήνε κεφαλή της γυναικός, καθ’ ην αναλογίαν ο Χριστός είνε κεφαλήν της Εκκλησίας, και εδίδαξεν ότι ο τε ανήρ και η γυνή επίσης κατά την Αγίαν Γραφήν εισίν εν σώμα και εν πνεύμα ως μέλη του σώματος της Εκκλησίας, ήτις είνε σώμα Χριστού, του αγαπήσαντος ημάς ως οικείαν εαυτού σάρκα, συνιστά καθ’ ένα έκαστον των ανδρών ούτω να αγαπά την εαυτού γυναίκα, ως ο Χριστός ηγάπησε την Εκκλησίαν .

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ!


Οι ειδικοί του επηρεασμού των μαζών, έχοντας επεξεργαστεί χρόνια τώρα μεγάλα στατιστικά δείγματα υπηκόων, οπαδών, καταναλωτών κλπ., έχουν καταλήξει σε...
νέα τάξη πραγμάτων

Οι ειδικοί του επηρεασμού των μαζών, έχοντας επεξεργαστεί χρόνια τώρα μεγάλα στατιστικά δείγματα υπηκόων, οπαδών, καταναλωτών κλπ., έχουν καταλήξει σε ορισμένα αξιόλογα συμπεράσματα, τα οποία πρέπει όλοι να τα έχουμε σοβαρά υπόψη…

Σε ποιον ανήκει το νούμερο που σας κάλεσε; Βρείτε το με αυτόν τον απλό τρόπο!

Στην περίπτωση που δείτε μια κλήση στο σταθερό ή το κινητό σας τηλέφωνο και δεν γνωρίζετε σε ποιόν ανήκει… το...

χτυπήστε-τις-εισπρακτικές-τι-να-κάνετε-όταν-σας-τηλεφωνούν-από-απόκρυψη

Στην περίπτωση που δείτε μια κλήση στο σταθερό ή το κινητό σας τηλέφωνο και δεν γνωρίζετε σε ποιόν ανήκει… το νούμερο μπορείτε να δοκιμάσετε το εξής:

Καλοί μαθητές: 7 πράγματα που κάνουν οι γονείς τους


Όλοι θέλουμε να έχουμε σωστά και επιτυχημένα παιδιά!  Η επιστήμη δίνει τη συνταγή!  Υπάρχουν 7 σημαντικά πράγματα που...
kalll


Όλοι θέλουμε να έχουμε σωστά και επιτυχημένα παιδιά!  Η επιστήμη δίνει τη συνταγή!  Υπάρχουν 7 σημαντικά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι γονείς για να έχουν επιτυχημένα παιδιά.  Ξεκινήστε από τώρα!

Γονείς και παιδί: ό, τι λάθη κάνουμε εμείς θα τα βρούμε μπροστά μας!

  Το παιδί μου θέλω να είναι ευτυχισμένο, δυναμικό, να έχει ισχυρή προσωπικότητα, να κάνει αυτό που θέλει στην ζωή...

MAMA-e1444155487651


Το παιδί μου θέλω να είναι ευτυχισμένο, δυναμικό, να έχει ισχυρή προσωπικότητα, να κάνει αυτό που θέλει στην ζωή του, να, να… Κάπως έτσι ξεκινάει πάντα:

Με ικανοποιητική αύξηση για το 2015 ως νέος προορισμός κρουαζιέρας το Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7.10.15 | 
 Πλησιάζουμε στο τέλος της τουριστικής περιόδου της κρουαζιέρας και πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό μας για το τι έχουμε πετύχει, αλλά και τι χρειάζεται ακόμη για να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου. Θα πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα ανά προορισμό και να προτείνουμε λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κρουαζιέρα, με πρωταρχικό σκοπό την εξασφάλιση ανταγωνιστικότητας.

Σύλληψη 38χρονου στο Άργος με 5 κιλά χασίς και 3 δέντρα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7.10.15 |  |  |  |  | 
 Συνελήφθη, σήμερα 7.10.2015 το μεσημέρι, στους Μύλους του Δήμου Άργους – Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας  38χρονος , για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Γιόρτασαν τον Νεομάρτυρα Άγιο Ιγνάτιο στη Ζόγκα Αργολίδας (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8.10.15 | 
 Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιγνατίου του Νεομάρτυρα στην περιοχή Ζόγκα Ελληνικού Αργολίδος ,όπου βρίσκεται το ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου όλη την επόμενη εβδομάδα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8.10.15 |  | 
 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την επόμενη εβδομάδα στην εθνική οδό Κορίνθου -Τρίπολης – Καλαμάτας και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη λόγω εκτέλεσης εργασιών. 

Της Βενετιάς τ’ Ανάπλι. 300 χρόνια από το τέλος μιας εποχής


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8.10.15 | 
 Στο Ναύπλιο, με την πλούσια ιστορική του στρωματογραφία και την εναλλαγή των ξένων κυριαρχιών από τον 13ο αιώνα έως το 1822, αυτοί που άφησαν πιο εντυπωσιακά τα χνάρια τους στον τόπο ήταν οι Βενετοί, κατά την πρώτη (1389-1540) και κυρίως κατά τη δεύτερη (1686-1715) Βενετοκρατία. Πρωτεύουσα του Βασιλείου του Μοριά και έδρα του Βενετού διοικητή, το Ναύπλιο ξεχώρισε ως κέντρο διοικητικό, οικονομικό και πνευματικό. Η πόλη γνώρισε μέρες δόξας και πλούτου, κάτι που αποδεικνύουν ακράδαντα τα μνημειακά κι αρχειακά τεκμήρια της περιόδου.

AB click2shop: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος

ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ… ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ CLICK

08/10/2015
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, AB click2shop είναι διαθέσιμο από σήμερα σε όλη την Αττική και οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις αγορές τους online, από όποιο σημείο κι αν βρίσκονται, γρήγορα και εύκολα…με λίγα μόνο click!     

ΟΡΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 5% ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΦΕΤΟΣ

ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

08/10/2015
Μικρή πτώση 3% - 5%, θα έχουν ως το τέλος του 2015 οι αφίξεις κρουαζιεροπλοίων στη χώρα μας, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.
Η Ένωση αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα είναι το πιο σοβαρό θέμα αυτή τη στιγμή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, καθώς ήδη έχουν υπάρξει κάποιες αλλαγές δρομολογίων, με σημαντικές απώλειες για τη Ρόδο, την Κω, τη Μυτιλήνη, τη Σάμο και τη Σύμη.

Εφημερίδες και έντυπο υλικό από το έπος του ’40 στο Μουσείο Τύπου

Πάτρα: Εφημερίδες και έντυπο υλικό από το έπος του ’40 στο Μουσείο Τύπου

08:00
Πάτρα: Εφημερίδες και έντυπο υλικό από το έπος του ’40 στο Μουσείο Τύπου
Έκθεση με ζωντανά τεκμήρια της νεότερης ιστορίας σε ένα μοναδικό μουσείο
Εφημερίδες και έντυπο υλικό από τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο και τη γερμανική κατοχή θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες της έκθεσης που ξεκινά με αφορμή την 28η Οκτωβρίου του 1940, στο Μουσείο Τύπου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ).

84χρονη ζητάει διαζύγιο από 88χρονο επειδή κάνουν σεξ μόνο δύο φορές το μήνα.

ΠΗΓΗ: "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



84χρονη ζητάει διαζύγιο από 88χρονο επειδή κάνουν σεξ μόνο δύο φορές το μήνα.
Το… συνηθισμένο σχόλιο. ‘’!?!?!?!?!?!? ‘’
    Τι κι αν έχει περάσει τα 80; Μία γυναίκα είναι αποφασισμένη να παραμείνει σεξουαλικά ενεργή. Ακόμη κι αν χρειαστεί να πάρει διαζύγιο από το σύζυγό της και να βρει εραστή!
    Κι όμως, μία 84χρονη Ιταλίδα, από το Σκαφάτι της Καμπάνια, έκανε αίτηση διαζυγίου κατηγορώντας τον 88χρονο σύζυγό τηςότι δεν την ικανοποιεί σεξουαλικά. Οπως είπε στο δικηγόρο της, το πρόβλημα είναι πως ο ηλικιωμένος σύντροφός της θέλει να κάνουν σεξ μόνο δύο φορές το μήνα, συχνότητα που δεν είναι ικανοποιητική για εκείνη.

Τα κόλπα των λαθρεμπόρων καυσίμων -Ετσι μας κλέβουν

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Τα κόλπα των λαθρεμπόρων καυσίμων -Ετσι μας κλέβουν
Ethnos.gr
    Εως και 300 εκατ. ευρώ το χρόνο θα μπορούσε να εξοικονομεί το κράτος, αν εξάρθρωνε το λαθρεμπόριο καυσίωμων.
    Έρευνα του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδας (ΣΕΕΠΕ) περιγράφει τους δρόμους της παράνομης διακίνησης των καυσίμων αλλά και τις εκκρεμότητες της πολιτείας για την εφαρμογή των μέτρων που ψηφίστηκαν.
Οι κυριότερες εκκρεμότητες είναι:

Η ΗΛΙΚΙΑ

Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο για τα γενέθλιά της.
Ξοδεύει 5000 και αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Στο δρόμο για το σπίτι, σταματάει σε ένα περίπτερο για να αγοράσει μια εφημερίδα. Προτού φύγει ρωτάει τον περιπτερά:
- Πόσο χρονών με κάνετε;

ΤΟ ΧΑΣΑΠΙΚΟ

Δυο Πόντιοι λίγες ημέρες πριν τα εγκαίνια του κρεοπωλείου τους και αφού το έχουν τακτοποιήσει και είναι όλα έτοιμα στη θέση τους συζητάνε :
- Λοιπόν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε μια πρόβα ώστε να μάθουμε καλά και οι δυο μας πως να υποδεχόμαστε τους πελάτες .

Ψαρεύεις ή δεν ψαρεύεις;

Είναι ένας ψαράς και ψαρεύει σε μία απαγορευμένη ζώνη.
Σε μια φάση τον σταμπάρει ένας αστυνομικός και τον πλησιάζει:
- Ρε φίλε, δεν βλέπεις την ταμπέλα ότι εδώ απαγορεύεται το ψάρεμα;
- Την βλέπω, λέει ο ψαράς, αλλά εγώ δεν ψαρεύω.
- Ρε φίλε, έχεις καλάμι ή δεν έχεις;