ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου όλη την επόμενη εβδομάδα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8.10.15 |  | 
 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την επόμενη εβδομάδα στην εθνική οδό Κορίνθου -Τρίπολης – Καλαμάτας και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη λόγω εκτέλεσης εργασιών. 

Έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή της σήραγγας Αρτεμισίου. 

Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, και περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 138,1 και 139,5 (σήραγγα Αρτεμισίου και κατεύθυνση προς Αθήνα). 

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 12 έως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Αρτεμισίου Κ.), από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα έκαστη.

 Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και τα λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν. 
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr/    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου