ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«Οι ένστολοι της ΕΛ.ΑΣ δεν μπορούν να περιμένουν τα προαπαιτούμενα και τη ρύθμιση του χρέους»!

ΠΗΓΗ : "   http://www.policenet.gr    " 

Τετάρτη, 23 Ιούλιος 2014


Επιστολή Τριανταφυλλόπουλου στον Σταϊκούρα
Την άμεση και απόλυτη στήριξή του στο δημόσιο κάλεσμα της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή...
τη μη εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για την αποκατάσταση της αδικίας που έχει συντελεστεί εις βάρος τους και την αναγκαία άρση των περικοπών μισθών και συντάξεων που επιβλήθηκαν στους ένστολους, με το λεγόμενο «Τρίτο Μνημόνιο»,εκφράζει με επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, ο Πολιτευτής Αχαΐας Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Γιατί ο Κύκλωπας σκότωσε την γυναίκα του; , Η άσχημη σύζυγος, Το πε το πε ο παπαγάλος



"Έρχεται νέο μισθολόγιο" - Τι λένε οι αστυνομικοί που πήγαν στον Χαρδούβελη

ΠΗΓΗ : "  http://www.politikanet.gr    " 


Την άμεση, πλήρη και ορθή εκτέλεση της απόφασης του ΣτΕ για τα αναδρομικά τους ζήτησαν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι τα διοικητικά τους συμβούλια.

ΚΑΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Εν καιρώ δικτατορίας ένας ανθρωπάκος περπατούσε σε κάποιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας και σε κάποια στιγμή βλέπει ένα πλήθος ανθρώπων να φωνάζει ρυθμικά και με σθένος 'ΚΑΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ'. 

Η Χορτοφαγική διατροφή μειώνει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και οδηγεί σε μακροζωία

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: July 23, 2014 at 7:20 am, Last Updated: 
η-χορτοφαγική-διατροφή-οδηγεί-σε-μείωση-των-εκπομπών-αερίων-θερμοκηπίου-και-βελτιώνει-το-προσδόκιμο-ζωής
 Η επιλογή μίας διατροφής πλούσιας σε λαχανικά και φρούτα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου συνεισφέροντας στην περιβαλλοντική αειφορία αυξάνοντας παράλληλα το προσδόκιμο ζωής, σύμφωνα με νέα έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο LomaLinda.

Τα μόνα 9 συστατικά που θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε το σπίτι σας

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma   " 

Posted: July 22, 2014 at 8:33 pm, Last Updated: 
τα-μόνα-9-συστατικά-που-θα-χρειαστείτε-για-να-καθαρίσετε-το-σπίτι-σας
Πολλές φορές όταν μπαίνουμε στη διαδικασία να καθαρίσουμε το σπίτι μας, χρησιμοποιούμε πολλά και διαφορετικά καθαριστικά που τελικώς ίσως είναι αχρείαστα.. Στην πραγματικότητα, για να κάνετε το σπίτι σας να «λάμψει» θα χρειαστείτε μονάχα 9 συστατικά! Ξεχάστε μια για πάντα τα επιβλαβή χημικά που χρησιμοποιείτε συνήθως όταν προσπαθείτε να καθαρίσετε το σπίτι σας με προϊόντα καθαρισμού.. Πλέον μπορείτε να έχετε μία πολύ πιο υγιεινή εναλλακτική και πολύ πιο φθηνή!!

Έτοιμη να βοηθήσει τη διεθνή έρευνα η Ρωσία

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

23/07/2014
Βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί για την έρευνα της συντριβής του μαλαισιανού αεροσκάφους στην Ουκρανία δήλωσε ότι είναι έτοιμη να παράσχει η Ρωσία.

Κονδύλια 25 δισ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COSME

23/07/2014
Πρόσβαση σε περίπου 25 δισ. ευρώ, στις ευρωπαϊκές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δίνει η συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων.

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: «Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

23/07/2014
Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρη Τσακνάκη, όπου συναντήθηκε με στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Σ.τ.Ε...


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν ΩΣ Η

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 
Επειδή την τελευταία περίοδο κυκλοφορούν πολλές φήμες και διαδόσεις για τις δικαστικές διεκδικήσεις, λόγω και των αποφάσεων του Σ.τ.Ε. που μας δικαίωσαν, ένεκεν των αντισυνταγματικών μειώσεων στις συντάξιμες αποδοχές μας, συνεπεία του Ν.4093/2012, αλλά και για τις ενδεχόμενες παραγραφές, σας γνωρίζουμε προς ενημέρωσή σας, τα κάτωθι: 
1). Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε., οι βρισκόμενοι στην κατάσταση της ενέργειας θα πρέπει να εγείρουν αγωγές στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και οι συνταξιούχοι – απόστρατοι στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την ικανοποίηση των αξιώσεών τους, επικαλούμενοι την αντισυνταγματικότητα της επίμαχης υπουργικής απόφασης, αλλά και το παράνομο της νομοθέτησης του Ν.4093 2012......>>