ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Προέδρων - μελών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών - Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων - ΄Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας




Μετά από Διοικητικό Συμβούλιο που είχε το τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών - Τοπικό Τμήμα Αργολίδας αποφάσισαν να βρεθούν σε μία  Ταβέρνα  τα  μέλη του Νέου  Δ-κού Συμβουλίου τους όπου καλέστηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ  

Τέλεση μνημοσύνου των υπέρ Πατρίδος πεσόντων Χωροφυλάκων και Στρατιωτών του Σταθμού Χωροφυλακής Λιτοχώρου και μεταβατικού αποσπάσματος, κατά τη μάχη της 30/31 Μαρτίου 1946

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.

Όπως μας γνωστοποίησε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας την Κυριακή 02 Απρ. 2017 στο Λιτόχωρο Πιερίας θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών, των υπέρ πατρίδος πεσόντων ανδρών της Ελληνικής Χωροφυλακής και του Στρατού, κατά την μάχη του Λιτοχώρου την 30/31 Μαρ. 1946.

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου



Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου
    Από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου,
 θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου σε
 ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο, και ΝΑΤ.







Αναλυτικά:

ΙΕΛΚΑ: ΟΚΤΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ

14/03/2017

Έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών δείχνει πως 8 στους 10 καταναλωτές κυνηγούν ενεργά πλέον τις ευκαιρίες μέσα από έξυπνες αγορές, ενώ τα 375 ευρώ ετησίως ανά νοικοκυριό αγγίζει η μέση εξοικονόμηση από προσφορές και εκπτώσεις στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ.
Τα στοιχεία της ετήσιας πανελλήνιας έρευνας του ΙΕΛΚΑ 2016/2017, με δείγμα 2.000 καταναλωτές από όλη την Ελλάδα δείχνουν ότι οι Έλληνες στην προσπάθεια τους να εξοικονομήσουν χρήματα κυνηγούν όλο και περισσότερο τις προσφορές και εκπτώσεις που παρέχουν τα σουπερ-μάρκετ στην Ελλάδα μέσα από πρακτικές έξυπνων αγορών, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη.
Σχήμα 1: Εκτίμηση εξοικονόμησης καταναλωτών από τις προσφορές και εκπτώσεις στο Σουπερμάρκετ

Ζητούν «ακαριαίο θάνατο» στις συντάξεις για να έρθει συμφωνία τον Απρίλιο


Ζητούν «ακαριαίο θάνατο» στις συντάξεις για να έρθει συμφωνία τον Απρίλιο
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Το πολιτικό «παζάρι», για το πόσο να κόψει και τι να αφήσει, ξεκινά πλέον στην διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση η κυβέρνηση.
    Στο Euro-Working Group επιβεβαιώθηκε από πλευράς των θεσμών πως η κυβέρνηση συζητά ανοικτά πλέον όλα τα θέματα. Όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, οι επαφές θα συνεχιστούν και την εβδομάδα πριν από το Eurogroup της 20ης Μαρτίου.

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΓΕΛΙΟ, ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ……..ΘΛΙΨΗ….


H Γιαγιά...!!!!
http://1.bp.blogspot.com/-Bn5l79-ZLRk/T1TGHeL0SmI/AAAAAAABKEo/oGe03W2veB4/s400/p-a-14.jpg

 
Αντιγραφή από ένα σύγχρονο Αναγνωστικό που επιδιώκει να μας μάθει όχι μόνο ανάγνωση, αλλά και σύγχρονο τρόπο επιβίωσης !!!!
 
Θέμα: Η γιαγιά


Όταν ο μπαμπάς έκλεισε το μαγαζί (γιατί κανείς δεν έμπαινε πια να ψωνίσει κι έτσι δεν μπορούσε να πληρώνει νοίκι και ΤΕΒΕ) κι η μαμά απολύθηκε, 
ήρθε να... μείνει μαζί μας η γιαγιά από το χωριό. 

Η γιαγιά είναι πολύ καλή και πολύ πλούσια. Παίρνει 300 ευρώ σύνταξη από τον ΟΓΑ και τώρα που μένει μαζί μας μάς τα δίνει κι είμαστε κι εμείς πολύ πλούσιοι.