ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝ

RETURN (the marbles), RESTORE (Parthenon), RESTART (history)

26/06/2014
Στο Μουσείο Ακρόπολης, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία ανήγγειλε την έναρξη της νέας διεθνούς εκστρατείας για την Επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Κατεβάζει διακόπτες για τη «μικρή ΔΕΗ»

Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση

26/06/2014
Μία «καυτή» εβδομάδα περιμένει την κυβέρνηση μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 26 και 27 Ιουνίου.
Ήδη από χθες η ΓΕΝΟΠ προανήγγειλε την πραγματοποίηση 48ωρων επαναλαμβανομένων απεργιακών κινητοποιήσεων, με την κατάθεση του νομοσχεδίου που αφορά την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. 

Πέντε (5) βουλευτές της ΝΔ: Δώστε λεφτά στους ένστολους ...



Να μην ψηφίσουν την τροπολογία για τη μισθολογική αποκατάσταση των δικαστικών λειτουργών απειλούν πέντε γαλάζιοι βουλευτές. 
Ο όρος που θέτουν είναι να αποκατασταθού, παράλληλα και οι μισθολογικές αδικίες και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Το 2015 τα "χρωστούμενα" στους ένστολους και το σενάριο για τα ομόλογα!!

Το 2015 τα "χρωστούμενα" στους ένστολους και το σενάριο για τα ομόλογα!!

Όλα δείχνουν ότι η υλοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, για τους μισθούς των Στρατιωτικών και τις συντάξεις των Αποστράτων πάει για το 2015. 
Σύμφωνα με το onalert.gr αναμένεται δημόσια τοποθέτηση του Χρήστου Σταϊκούρα για να ανκοινώσει αυτή τη “λύση”, η οποία φαίνεται ότι θα “κάμψει και τις αντιδράσεις” όσων κυβερνητικών βουλευτών θυμήθηκαν τώρα ότι κακώς είχαν ψηφίσει τις αλόγιστες περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύνταξη-Επικουρικά Ταμεία μηνός Ιουλίου 2014...


 Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

Τελικά δεν θα ισχύσει από τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ η προκαταβολική παρακράτηση του φόρου, με αναδρομική ισχύ από 01-01-2014, όπως είχαμε ανακοινώσει με σχετική ανάρτησή μας εδώ και οι Συντάξεις - Ταμεία θα είναι......>>

Το ΣτΕ εκδίκασε προσφυγή στρατιωτικών για την "έξοδο" των αστυνομικών από το ΜΤΣ!

26.06.2014 | 00:01
Image
Να ενεργοποιηθεί νόμος της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1991 που προέβλεπε τον διαχωρισμό των Μετοχικών Ταμείων σε δύο. Στόχος του νόμου ήταν η “έξοδος” των αστυνομικών από τοΜΤΣ κάτι που υποστηρίζει χρόνια τώρα μεγάλη μερίδα στρατιωτικών ,θεωρώντας ως “βαρίδι” τους αστυνομικούς. Κάτι που από την άλλη πλευρά βέβαια κανένας αστυνομικός δεν αποδέχεται.