ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ « ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ » 27-6-2016.




Ο Σύνδεσμος  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας 27-6-2016 θα πραγματοποιήσει ΕΚΔΡΟΜΗ – ΤΑΞΙΔΙ  6 ΗΜΕΡΏΝ ΟΔΙΚΩΣ στα Τίρανα – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΤΡΟΓΚΙΡ – ΣΠΛΙΤ – ΜΠΟΥΤΒΑ – ΚΟΤΟΡ.
Σχετικές φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί είναι από  διάφορες σελίδες του INTERNET . Ο Σύνδεσμος θα αναρτήσει τις δικές του φωτογραφίες μετά την πραγματοποίηση του αναφερόμενου Ταξιδίου.
Σχετικές  πληροφορίες δύναται να έχετε από τον ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ  στο ΚΙΝΗΤΟ 6940770414 και στο e-mail. mantasmix@gmail.com
Επίσης στον Αντιπρόδρο κ. ΣΙΑΧΑΜΗ Ιωάννη 6972016008.
Στην επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου υπάρχει ο τρόπος πληρωμής και άλλα σχετικά. 

Ο Σύνδεσμος απο την Αργολίδας θα αφίσει για λίγες μέρες τα ωραία της  για να δεί και να ταξιδέψει στις " ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ " όπου και εκεί κατά πληροφορίες υπάρχουν πανέμορφα μέρη. Στην επιστροφή του θα παρουσιάσει και θα αναρτήσουμε στην σελίδα τις δικές του φωτογραφίες που θα είναι συναθρωποί μας " Συνάδελφοί μας - γειτόνοι μας - φίλοι μας "   

6 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ         

        
ΤΙΡΑΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ–ΤΡΟΓΚΙΡ–ΣΠΛΙΤ-ΜΠΟΥNΤΒΑ–ΚΟΤΟΡ
<<Είναι μικρό. Είναι μεθυστικά πανέμορφο. Είναι γεμάτο δραματικά τοπία από αγέρωχα κατάμαυρα βουνά που καταλήγουν σε δαιδαλώδη φιόρδ, καταπράσινες θάλασσες, οχυρωμένες πόλεις και κάστρα. Είναι βουνό και θάλασσα μαζί. Το εκκολαπτόμενο Monte Carlo της Ανατολικής Μεσογείου είναι ένας προορισμός που αξίζει να ανακαλύψετε πριν κατέλθουν «οι πολλοί».




1η ΜΕΡΑ : ΝΑΥΠΛΙΟ


ΑΡΓΟΣ



 ΔΥΡΡΑΧΙΟ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Αλβανία. Η διαδρομή μας με ανάλογες στάσεις για καφέ και γεύμα μας οδηγεί στο συνοριακό σταθμό Κκαβιάς. Συνεχίζουμε για το Δυράχειο . Άφιξη το βράδυ, τακτοποίηση σε ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.