ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ « ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ » 27-6-2016.
Ο Σύνδεσμος  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας 27-6-2016 θα πραγματοποιήσει ΕΚΔΡΟΜΗ – ΤΑΞΙΔΙ  6 ΗΜΕΡΏΝ ΟΔΙΚΩΣ στα Τίρανα – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΤΡΟΓΚΙΡ – ΣΠΛΙΤ – ΜΠΟΥΤΒΑ – ΚΟΤΟΡ.
Σχετικές φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί είναι από  διάφορες σελίδες του INTERNET . Ο Σύνδεσμος θα αναρτήσει τις δικές του φωτογραφίες μετά την πραγματοποίηση του αναφερόμενου Ταξιδίου.
Σχετικές  πληροφορίες δύναται να έχετε από τον ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ  στο ΚΙΝΗΤΟ 6940770414 και στο e-mail. mantasmix@gmail.com
Επίσης στον Αντιπρόδρο κ. ΣΙΑΧΑΜΗ Ιωάννη 6972016008.
Στην επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου υπάρχει ο τρόπος πληρωμής και άλλα σχετικά. 

Ο Σύνδεσμος απο την Αργολίδας θα αφίσει για λίγες μέρες τα ωραία της  για να δεί και να ταξιδέψει στις " ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ " όπου και εκεί κατά πληροφορίες υπάρχουν πανέμορφα μέρη. Στην επιστροφή του θα παρουσιάσει και θα αναρτήσουμε στην σελίδα τις δικές του φωτογραφίες που θα είναι συναθρωποί μας " Συνάδελφοί μας - γειτόνοι μας - φίλοι μας "   

6 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ         

        
ΤΙΡΑΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ–ΤΡΟΓΚΙΡ–ΣΠΛΙΤ-ΜΠΟΥNΤΒΑ–ΚΟΤΟΡ
<<Είναι μικρό. Είναι μεθυστικά πανέμορφο. Είναι γεμάτο δραματικά τοπία από αγέρωχα κατάμαυρα βουνά που καταλήγουν σε δαιδαλώδη φιόρδ, καταπράσινες θάλασσες, οχυρωμένες πόλεις και κάστρα. Είναι βουνό και θάλασσα μαζί. Το εκκολαπτόμενο Monte Carlo της Ανατολικής Μεσογείου είναι ένας προορισμός που αξίζει να ανακαλύψετε πριν κατέλθουν «οι πολλοί».
1η ΜΕΡΑ : ΝΑΥΠΛΙΟ


ΑΡΓΟΣ ΔΥΡΡΑΧΙΟ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Αλβανία. Η διαδρομή μας με ανάλογες στάσεις για καφέ και γεύμα μας οδηγεί στο συνοριακό σταθμό Κκαβιάς. Συνεχίζουμε για το Δυράχειο . Άφιξη το βράδυ, τακτοποίηση σε ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : TIΡΑΝΑ – ΝΕΟΥΜ
Πρωινό και ακολουθεί περιήγηση στα Τίρανα. Η πόλη ιδρύθηκε το 1614 και στολίζεται από μια πληθώρα όμορφων εκκλησιών και κατάφυτων πάρκων. Το κέντρο της πόλης, κοσμείται με ορισμένα αρχιτεκτονικά μνημεία της εποχής του Μουσολίνι. Θα δούμε την παλιά Όπερα, το Εθνικό Μουσείο και άλλα αξιοθέτα στην πλατεία Σκεντέρμπευ, όπως το τζαμί του Έτχεμ Μπέη του 1789, το Sahat-Kulla (Πύργος Ρολογιού) του 1830 και το θέατρο μαριονέτας, που κάποτε στέγαζε το ψευτο-κοινοβούλιο του βασιλιά Ζογκ, καθώς και την Καμπάνα της Ειρήνης, η οποία κατασκευάστηκε από παλιούς κάλυκες σφαιρών και θυμίζει το ταραχώδες παρελθόν των Τιράνων. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την περιοχή του Ντουμπρόβνικ για δείπνο και διαν/ση στο Νέουμ.Πρόγευμα και αναχώρηση για το μεσαιωνικό Τρογκίρ (πόλη-νησί) που έχει χαρακτηρισθεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Το τουριστικό θέρετρο Τρογκίρ χτίστηκε στις αρχές του 3ου αιώνα και ενώνεται με την ξηρά με μια ωραία γέφυρα. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς το Σπλίτ, το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Δαλματίας, όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο ανάκτορο σε σχήμα ρωμαϊκού κάστρου του Αυτοκράτορα Διοκλητιανού (το οποίο είναι το σημαντικότερο και καλύτερα διατηρημένο ρωμαϊκό κτίριο στην Κροατία, που χτίστηκε μεταξύ 295 μ.Χ. και 305), τον Καθεδρικό Ναό, το γοτθικό Δημαρχείο, τον αναγεννησιακό πύργο του Ρολογιού. Χρόνος ελεύθερος στην πανέμορφη προκυμαία της πόλης, τη διάσημη Ρίβα για καφέ η φαγητό. Επιστροφή στο ξεν/ζειο. Δείπνο και διαν/ση

4η ΜΕΡΑ:  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ 
Πρωινό και ολοήμερη εκδρομή στη μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ, στην Κροατία, η οποία χτυπήθηκε ανηλεώς από Σέρβους και Μαυροβούνιους το 1991, σήμερα όμως δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το σύμπλεγμα από ρωμαϊκά, μεσαιωνικά και αναγεννησιακά στοιχεία, ηλικίας 1300 ετών, είχε υποστεί ζημιές στο 68% των κτιρίων του. Το ιστορικό τμήμα του (προστατευόμενο από την Unesco) είναι μια οχυρωμένη πόλη μήκους δυόμισι χιλιομέτρων. Κυριολεκτικά πετάς πάνω από την παλαιά πόλη, με τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα-πολεμίστρες και μικροσκοπικές «κρεμαστές» αυλές, εκκλησιές, παλάτια, κρήνες. Στη μέση βρισκεται μια πλακόστρωτη πλατεία που οδηγεί από το Φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά, στον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη (1441) και η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Vlaho. Επισκεφτείτε το φαρμακείο που λειτουργεί συνεχώς από το 1391! Η πλατεία είναι μονίμως γεμάτη τουρίστες. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος ή προαιρετική κρουαζιέρα
 Μεταφορά στο ξεν/σείο μας στο Μαυροβούνιο. Δείπνο και διαν/ση


5η ΜΕΡΑ:  ΚΟΤΟΡ – ΜΠΟΥΤΒΑ
 Πρωινό και αναχώρηση .Φτάνουμε στο μοναδικό Μεσογειακό φιόρδ, στον κόλπο του Κότορ.Το γαλαζοπράσινο χρώμα της θάλασσας & το πράσινο των δαλματικών ακτών θα μας συνοδεύει μέχρι την είσοδο μας στο Κοτόρ, που ίσως είναι η ομορφότερη αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα από ιστορικής άποψης πόλη της ακτογραμμής του Μαυροβουνίου. Στο Κότορ θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη, κτισμένη στους πρόποδες απότομων λόφων, περιτριγυρισμένη από τείχη 4,5 χιλιομέτρων τα οποία χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα, με πολλές εκκλησίες και παλιά αριστοκρατικά σπίτια. Στην συνέχεια θα επισκευθούμε το φημισμένο καλοκαιρινό θέρετρο Μπούντβα–τέλεια ανακαινισμένη μεσαιωνική πόλη, που περιβάλλεται από υπέροχες αμμουδερές παραλίες, κάστρα, μαγάζια για ψωνια. Συνεχίζουμε για το Δυράχιο . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.
6η ΜΕΡΑ : ΔΥΡΑΧΙΟ –  ΝΑΥΠΛΙΟ
Πρωινό και αναχώρηση για Ναύπλιο, ακολουθούμε την ίδια διαδρομή της πρώτης ημέρας, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.

Μετά απο το αναφερόμενο ταξίδι γεμάτοι απο αναμνήσεις θα γυρίσουμε και πάλι στα μέρη μας και στο προγραμμά μας θα είναι το επόμενμο ταξίδι.  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 260,00€
ΕΠΙΒΑΡΘΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 85,00€

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Μεταφορές, εκδρομές , περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
Διαν/σεις στο ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων με πρωινό
Ημιδιατροφή
Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Δημοτικοί φόροι, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
• ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
• Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος, χωρίς παραλήψεις.

΄Ηδη άρχισαν οι επίσημες συμμετοχές, υπάρχει ενδιαφέρον 

Υπάρχει σχετική προτεραιότητα.-
.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου