ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Μάθε τι έχουν να σου πουν οι ζωγραφιές του!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

Η ζωγραφική των παιδιών μοιάζει με μια κρυφή γλώσσα. Αυτό σημαίνει ότι έχει οπωσδήποτε κάτι να μας πει!
Children’s drawings: what can we infer from them?
Μια μόνο ματιά στις ζωγραφιές του αρκεί για να το καταλάβουμε! Τα παιδιά –ιδιαίτερα  στις μικρές ηλικίες- χρησιμοποιούν ένα ολόκληρο ρεπερτόριο από σύμβολα όπως ανθρωπάκια, ήλιος, σπίτι, δέντρο, λουλούδι, καράβι, όμοια σε όλες τις χώρες του κόσμου, σαν μια αυθόρμητη παγκόσμια γλώσσα!
Αυτός είναι ο λόγος που το ενδιαφέρον για τις ζωγραφιές των παιδιών έχει ανανεωθεί από την τάση της ψυχολογίας να τις ερμηνεύει με τρόπο επιστημονικό.

Τεράστιος ογκόλιθος γλιστράει από το βουνό και συντρίβει φάρμα στη Βόρεια Ιταλία -Αδιανόητες εικόνεs

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr   "

csm_3
Μια αγροτική βίλα στη βόρεια Ιταλία συνετρίβη όταν ένας ογκόλιθος 5000 κυβικών κατρακύλησε από το βουνό, καταστρέφοντας έναν αχυρώνα κι ένα μέρος του αμπελώνα. Σύμφωνα με το BBC δεν υπήρξαν τραυματισμοί στην οικογένεια που ζειε στη φάρμα, ενώ το πιο απίστευτο είναι ότι έλαβαν μια «προειδοποίηση» καθώς ένας δεύτερος ογκόλιθος αποσπάστηκε από το βουνό αλλά σταμάτησε πίσω από το σπίτι.Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που ακολουθούν:

Φονική έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία – Τουλάχιστον 14 οι νεκροί

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     "

ινδονησία-υφαίστιοΙσχυρότατη έκρηξη ηφαιστείου σημειώθηκε στο δυτικό νησί Sumatra της Ινδονησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματούχων, τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους.
Το Όρος Sinabung, το οποίο ήταν ενεργό με συνεχόμενες εκρήξεις χαμηλής έντασης εδώ και μήνες, σκόρπισε σύννεφα καυτής στάχτης στην ατμόσφαιρα, καταπλακώνοντας κοντινά χωριά και οικισμούς.

Όταν ο καφές γίνεται… ναρκωτικό

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    "

coffee-extinct
Μπορεί η καφεΐνη να είναι φοβερή, είναι όμως και ναρκωτικό και εθιστική. Σύμφωνα με νέα μελέτη αρκετοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στον καφέ χωρίς να το ξέρουν και μάλιστα έχουν και στερητικά σύνδρομα.
Η νέα μελέτη, αναλύει παλαιότερες μελέτες και σχετικά με την εξάρτηση από την καφεΐνη και συμπεραίνεται πως θα έπρεπε να αναγνωριστεί σαν κλινική περίπτωση αν ισχύει ένα από τα παρακάτω:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Να τι προκαλεί η συχνή χρήση του κινητού….

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

ΠΡΟΣΟΧΗ! Να τι προκαλεί η συχνή χρήση του κινητού....Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπει η συσκευή αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου

Νέα επιστημονικά ευρήματα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, έρχονται να ενισχύσουν εκείνα προηγούμενων μελετών, σύμφωνα με τα οποία η υπερβολική χρήση του κινητού τηλεφώνου αποτελεί απειλή για την υγεία του κατόχου του.
Με σκοπό να εξετάσουν τον συσχετισμό ανάμεσα στον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και της χρήσης του κινητού, οι ισραηλινοί επιστήμονες προχώρησαν στην ανάλυση σάλιου των κατόχων συσκευών.

Οι καταστροφικότεροι σεισμοί στην ιστορία της ανθρωπότητας

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    "

οι-μεγαλύτεροι-σεισμοί-στην-ιστορία-της-ανθρωπότηταςΟι γεωλογικές διεργασίες στον μανδύα της Γης δεν σταματούν ποτέ. Ουσίες ανέρχονται και κατέρχονται συνεχώς υπό τον φλοιό της Γης, προκαλώντας συχνά σεισμούς στην επιφάνεια του πλανήτη. Ο πιο καταστροφικός σεισμός στην ιστορία της ανθρωπότητας έλαβε χώρα στις 23 Ιανουαρίου 1556 στην Επαρχία Shaanxi της Κίνας.

Να πως υποκλέπτουν τα προσωπικά μας δεδομένα

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr      "

πώς-υποκλέπτουν-τα-δεδομένα-μαςΈγγραφα που διέρρευσαν στη δημοσιότητα από τον πληροφοριοδότη πρώην στέλεχος της NSA Edward Snowden καταδεικνύουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει προβεί σε μαζικές επιχειρήσεις υποκλοπής δεδομένων και παρακολουθήσεων σε ολόκληρη την υφήλιο – συμπεριλαμβανομένων και υποκλοπών απέναντι σε χώρες που θεωρούνται «σύμμαχοί της»:

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS

ΠΗΓΗ : "   Asteiakia.gr   "
 

 

Από την αρχή!

Ο ψυχίατρος κοιτάζει το νεοφερμένο ασθενή και του λέει:
- Καλύτερα να μου πεις το πρόβλημά σου από την αρχή.
Και ο ασθενής:
- Στην αρχή είπα "Γεννηθήτω φώς" και εγένετο φώς....

Ένας χωριάτης κτηνοτρόφος

 

Ένας χωριάτης κτηνοτρόφος έστειλε τη γυναίκα του στο περίπτερο του χωριού να του αγοράσει τσιγάρα και εφημερίδα και αυτή εξαφανίστηκε. 

Αυτόματο υπολογισμό του φόρου υπεραξίας ζητά η ΠΟΜΙΔΑ

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ
03/02/2014
«Αυτόματο υπολογισμό του φόρου υπεραξίας, χωρίς την ταλαιπωρία και τα αξεπέραστα προβλήματα που συνεπάγεται η διαδικασία που ισχύει τώρα και με διασφάλιση των εσόδων του Δημοσίου», ζητάει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), με επιστολή της στο υπουργείο Οικονομικών.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ 4,87 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΚ ΤΟ 2013

ΥΨΗΛΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ- ΜΑΡΚΕΤ
03/02/2014
Πρόστιμα συνολικού ύψους 4.874.568 ευρώ επέβαλαν το 2013 οι ελεγκτικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή (ΓΓΚ), συνεχίζοντας την προσπάθεια εφαρμογής της νομοθεσίας με στόχο τόσο την προστασία του καταναλωτή όσο και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Πρόβλημα Στυτικής Δυσλειτουργίας,


Αθήνα 3 Φεβρουαρίου 2014
 
 
ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ - ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ κ. ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ
 

 

 

                                 ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα Στυτικής Δυσλειτουργίας, σύμφωνα με στοιχεία της  Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής μετά από μελέτες σε συνεργασία με εγχώριους Ανδρολόγους.

Το πρόβλημα, όπως αναφέρει ο χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος κ Θάνος Παλλαντζάς  «αφορά συνήθως διαταραχές της στύσης με  τη μορφή της ελαττωμένης σκληρότητας η της διαταραχής της διάρκειας, για διάστημα τουλάχιστον έξι  μηνών, χωρίς να λείπουν οι διαταραχές της επιθυμίας και οι διαταραχές εκσπερμάτισης  με  συνηθέστερο πρόβλημα την πρόωρη  εκσπερμάτιση».

Δείτε το απίθανο jive ενός 2χρονου αγοριού, Είναι ή δεν είναι απίθανο το μωρό αυτό;



Είναι μόλις 2 ετών αλλά ο Ουίλιαμ λατρεύει τον χορό και ιδίως το jive! Ίσως να μην έχει βγάλει ακόμα την πάνα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να χορεύει με πραγματικό πάθος αυτό το είδος λάτιν χορού.

Το κοινό του τον αποθεώνει…

Σιμωνοπετρίτες ψάλλουν.

Δούλοι Κύριον - Ψαλμός 134ος, εδώ, τον ακούμε σε μελοποίηση και ψαλμωδία από τους πατέρες της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, του Αγίου Όρους.


alt

Μην κοιτάς τι κάνει η πατρίδα για σένα ... + Κοίταξε τί μπορείς ΕΣΥ να κάνεις για αυτή...

FW: ένα εξαιρετικό elll-mail. Διαδώστε το !!!
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj38bS8d5mW0ZnURjoQTXEIlFFmkamtXvoapumtDOhjjIalEbYFuc_X_YoDxeLlFFwKvdGsuP0qytLAuyzFVgcf7uNUt8fPl0FXSniHe0sEXKqZ6BfVmnfcl_Bkt0nD0rEqhfEiRdCG3p4H/s320/Alexis.jpg
Ε λοιπόν αυτή την φράση που τόσο λοιδορήθηκε στην Ελλάδα , την έκανε ΠΡΑΞΗ ο Έλληνας (εκ Γερμανίας...) κ.Alexis Mantheakis μαζί με μερικούς φίλους του .
Όσα λεφτά και αν έδωσε το Ελληνικό δημόσιο για να προωθήσει την επιστροφή των μαρμάρων από την εποχή της Μελίνας και πιο μπρος μέχρι σήμερα , δεν έφεραν τα αποτελέσματα που έφερε αυτή η ΙΔΙΩΤΙΚΗ πρωτοβουλία...

Παρκάρισμα "στο πι και φι" (βίντεο)