ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Τι συμφώνησε ο Αβραμόπουλος με τον Αιγύπτιο μεταβατικό πρόεδρο

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    "

Αβραμόπουλος με τον Αιγύπτιο μεταβατικό πρόεδρο
Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε νωρίς το απόγευμα ο μεταβατικός πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αιγύπτου Άντλι Μανσούρ, λίγο πριν την αναχώρησή του από την Αθήνα, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας.

Ρωσικά Θεοφάνεια

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

θεοφάνεια ρωσία
Μικρό χαμογελαστό κορίτσι ετοιμάζεται να πέσει στα παγωμένα νερά του ποταμού Ομπ, μετά τον αγιασμό τους από Ορθόδοξο Ιερέα την ημέρα των Θεοφανείων, Κυριακή 19 Ιανουαρίου του 2014 στο χωριό Ορντίνκα κοντά στο Νοβοσιμπίρσκ, 2800 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας.

Αμβρόσιος: Αίσχος! Αίσχος! Και πάλιν αίσχος!

ΠΗΓΗ : " pentapostagma.gr   "

Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΑμβροσίουΤου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου
Για την επέλαση του Ισλαμικού Στοιχείου στην μικρή Πατρίδα μας με την μορφή οικονομικών μεταναστών καί τήν καταστροφική σημασία που έχει το γεγονός αυτό για την αυριανή Ελλάδα μας χαράξαμε ήδη μερικές γραμμές στο προηγούμενο σημείωμά μας.

Νέος μεγαλοπρεπής Ναός για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας στο Παρίσι

ΠΗΓΗ: "    pentapostagma.gr      "

A model of a Russian Orthodox church and spiritual centre is seen during a media presentation at the Russian ambassador's residence in ParisΗ Ρωσία έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες κατασκευής μίας από τις πλέον μεγαλοπρεπείς Ορθόδοξες Εκκλησίες στο εξωτερικό, στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα στο Παρίσι, πλησίον του Πύργου του Eiffel.
Η Εκκλησία, που πρόκειται να χτισθεί με τη χρησιμοποίηση ασβεστόλιθου και γυαλιού, με μαγευτικούς παραδοσιακούς ρωσικούς χρυσούς θόλους, αντιπροσωπεύει την Αναγέννηση της Ρωσική Oρθοδοξίας (σ.σ. pentapostagma.gr – η δεύτερη μεγαλύτερη Εκκλησία του κόσμου) έπειτα από την πτώση του Σοβιετικού κομμουνισμού το 1991 και την ανάδειξη ηγετών όπως ο Putin που επέκτειναν την ισχυρή της παρουσία τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων.

“Eλληνικό μαχητικό F-16 απείλησε με κατάρριψη τουρκικό AΦΝΣ CN-235″!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   "

Eλληνικό μαχητικό F-16 απείλησε με κατάρριψη τουρκικό AΦΝΣ CN-235
ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΛΙΜΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Mε το γνωστό θρασύδειλο ανατολίτικο ύφος το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι ελληνικά μαχητικά F-16C, καταδίωξαν στον διεθνή εναέριο χώρο αεροσκάφος αεροσκάφος CN-235 του τουρκικού Ναυτικού και μάλιστα το είχαν εγκλωβίσει με το ραντάρ σε διαμόρφωση βολής πυροβόλου και βλήματος AIM-9L, επί 2 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα!

Απίστευτο φορτηγό πλοίο! Δειτε πώς ξεφορτώνει!

ΠΗΓΗ : " pentapostagma.gr    "

φορτηγό-πλοίο
Στην περιοχή British Columbia στον Καναδά, το φορτηγό πλοίο Seaspan Harvester μεταφέρει και παραδίδει κορμούς δέντρων με μια ιδιόμορφη τεχνική. Αυτο το φορτηγό πλοίο χρησιμοποιεί μια νέα μέθοδο για να πετάξει το φορτίο του, πολυ απλά το ανατρέπει και κλίνει 30 ° για να πέσουν οι κορμοί των δέντρων στο νερό.  Βέβαια άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις. Το βίντεο ειναι εντυπωσιακό!

Τουρκική φρεγάτα έξω από την Αττική είδαν Έλληνες ψαράδες!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

Τουρκική φρεγάτα
ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!
Τουρκική φρεγάτα εθεάθη πριν από λίγη ώρα ανοικτά της Αττικής, εντός των χωρικών υδάτων μας με κατεύθυνση βορεια προς Καφηρέα.
Εγινε αντιληπτή από ψαράδικα σκάφη.
Η φρεγάτα βρισκόταν στο Ν.Α. Αιγαίο στην περιοχή του Καστελόριζου μετέχοντας σε άσκηση του τουρκικού Ναυτικού.

Σκληρές αερομαχίες στο Αιγαίο με δεκάδες μαχητικά ΑΦΝΣ και ελικόπτερα

ΠΗΓΗ : " pentapostagma.gr    "

Σκληρές αερομαχίες στο Αιγαίο34 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΧ!
Ένα Αιγαίο με δεκάδες μαχητικά και ΑΦΝΣ και ελικόπτερα είχαμε σήμερα καθώς τουρκικές αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις πραγματοποίησαν για άλλη μια φορά μια επίδειξη ισχύος.
Οι Τούρκοι επιστράτευσαν 8 μαχητικά αεροσκάφη, 2 αεροσκάφη ΑΦΝΣ και 2 ελικόπτερα από τουρκικές φρεγάτες προκειμένου να  διαπιστώσουν στην πράξη την ποιότητα και την ετοιμότητα του ελληνικού συστήματος Αεράμυνας.

Μαθήματα ζωής στη Μεσσηνιακή Μάνη

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

Μαθήματα ζωής στη Μεσσηνιακή Μάνη

Ένα βιωματικό άρθρο – αφιέρωμα στη γραφική και γεμάτη εκπλήξεις περιοχή της Μάνης, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η κορυφαία αμερικάνικη εφημερίδα, Washington Post, στο οποίο ο συντάκτης του – ένας Αμερικανός συγγραφέας – αναφέρει την προσωπική του εμπειρία, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και τα μαθήματα ζωής, που πήρε και θα του μείνουν αξέχαστα.

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS

  • Ο μικρός Σκοτσέζος και ο παππούς του
    - Ρωτάει ο μικρός Σκοτσέζος τον παππού τού: - Είναι αλήθεια παππού ότι έχεις γερά δόντια;- Όχι παιδάκι μο...
  • Η Ξενιτιά
    Ένας πατέρας 8 παιδιών, πήγε στη Γερμανία να εργαστεί να κερδίσει αρκετά χρήματα να χτίσει ένα σπιτάκ..
 

ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ

 

 
Περπατάει ένας πόντιος στο δρόμο και ξαφνικά βλέπει έναν τύπο να πηδάει από τη κορυφή ενός ουρανοξύστη , να πέφτει κάτω , να κάνει 2 - 3 γκελ και να σηκώνεται άνετος ξεσκονίζοντας το σακάκι του . Τρέχει ο Πόντιος , αρχίζει να τον προσκυνάει και τον ρωτάει :
- Πως το έκανες ; 

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΥΓΚΑΣ

 

 
Κατακαλόκαιρο, κι ο τζίτζικας κάθεται σε ένα δέντρο με γυαλιά ηλίου,
walkman και φραπεδιά στο χέρι.
Από κάτω, το μυρμήγκι κουβαλάει πάνω-κάτω σπόρους για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
-Κούλαρε ρε μέρμηγκα, του λέει ο τζίτζικας. Θα σε φάει το άγχος!
-Koρόιδευε εσύ, όταν θα χειμωνιάσει και θα πεινάσεις θα μου χτυπήσειςτην πόρτα, απαντάει το μυρμήγκι.

ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ-ΚΑΡΦΙ

 

 
Ήταν κάποτε ένας ταχυδακτυλουργός και αγόρασε ένα παπαγάλο. Ο παπαγάλος με τον καιρό μάθαινε τα κόλπα του ταχυδακτυλουργού, αλλά δυσκολευόταν να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Κάποια μέρα καθώς ο ταχυδακτυλουργός έδινε παράσταση, πετάγεται ο παπαγάλος και λέει:
- Στο μανίκι, στο μανίκι!

Δημιουργία σώματος ηλεκτρονικού ελέγχου ζητά ο ΣΕΤΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
23/01/2014
Επιστολή προς την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, με κοινοποίηση στον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κ. Χατζηδάκη, σχετικά με το θέμα των τουριστικών μισθώσεων, απέστειλε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 603 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ 2013

ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
23/01/2014
Στα 603 εκατομμύρια ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα για το 12μηνο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2013, σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, έναντι προηγούμενης εκτίμησης για 691 εκατ. ευρώ.

Πώς το σκόρδο εξοντώνει όλες τις ασθένειες - Κάτι για τις ιδιότητες του σκόρδου

ΠΗΓΗ :  
smountzouris@gmail.com

22 Ιανουαρίου 2014 | 20:282545 α- α+
Πώς το σκόρδο εξοντώνει όλες τις ασθένειες
 Το σκόρδο απλό και ανθεκτικό, με όλες τις απίθανες χημικές ενώσεις που περιέχει, δρα κατά πάντων και εξοντώνει ότι βρεθεί στον δρόμο του, ενώ για την υγεία μας είναι σχεδόν πανάκεια.

Σκόρδο μια Υπερτροφή Δύναμης

Αν θέλετε να ζήσετε μια μακρά ζωή γεμάτη ενεργητικότητα και υγεία, τροφοδοτήστε τα κύτταρα σας με σκόρδο – το πανάρχαιο βότανο με τις ιαματικές ιδιότητες- που χρησιμοποιείται πάνω από 10.000 χιλιάδες χρόνια ως τονωτικό και θεραπευτικό για όλες σχεδόν τις ασθένειες. Η επιστήμη μόλις τώρα αρχίζει να ανακαλύπτει γιατί συμβαίνει αυτό. Ο βολβός του σκόρδου περιέχει τουλάχιστον τετρακόσιες χημικές ουσίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες προσδίδουν στο σκόρδο τις εκπληκτικές, ισχυρές ιδιότητες του στην προφύλαξη των κυττάρων από τις οξειδωτικές βλάβες και στην προστασία ολοκλήρου του σώματος από την πρόωρη γήρανση.