ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

24 ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ

01 . Μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας γιατί απλώς οι άλλοι δεν σας σκέφτονται . Αναρωτιούνται μόνο τι σκέφτεστε εσείς για αυτούς .
02 . Η τύχη είναι ένας χαμάλης που του φορτώνουμε πάντα τις βλακείες .
03 . O τεμπέλης είναι ένας νεκρός που , δυστυχώς , δεν μπορούμε να τον θάψουμε .
04 . Η ζωή είναι ένα κρεμμύδι που το καθαρίζουμε κλαίγοντας .
05 . Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του πλούσιου είναι ότι μπορεί να δανείζεται .
06 . Ο γάμος είναι όπως η τσίχλα : όσο περισσότερο τη μασάς , τόσο λιγότερο ουσία έχει .
07 . Με τους άνδρες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από ότι στις κότες : όσο γερνούν , τόσο πιο τρυφεροί γίνονται . 

Η σειρά της ψείρας

Κάποτε, στη ζούγκλα είχαν αρρωστήσει όλα τα ζώα. Η κουκουβάγια λοιπόν, που ήταν ο γιατρός αποφάσισε να τους εξετάσει όλους. Επειδή όμως ήταν πολλά τα ζώα τους είπε να πάνε με αλφαβητική σειρά.

Αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 18 μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρο





ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 13 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 18 μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου
Διάσωση μεταναστών από νησίδα στον Έβρο  Ειδικότερα, χθες (11-3-2015) το βράδυ, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας, ενημερώθηκε σχετικά με την ύπαρξη εγκλωβισμένων ατόμων, σε νησίδα του ποταμού Έβρου, στην παρέβρια περιοχή του Θουρίου, για τα οποία υφίσταται κίνδυνος ζωής.

Τα Ιμαλάια από τα 6.000 μέτρα Απολαύστε το VIDEO


Πατήστε επάνω στα μπλέ γράμματα και στην συνέχεια στον σύνδεσμο και απολαύστε το video.


 
 
image
 
 
 
 
 
Τα Ιμαλάια από τα 6.000 μέτρα
Οι κινηματογραφιστές του Τetοn Gravity Research κυκλοφόρησαν το πρώτο ultra HD βίντεο των Ιμαλαΐων που καταγράφηκε από ύψος άνω των 6.000 μέτρων. Με το σύστημα GSS ...
Προεπισκόπηση από Yahoo
      ΠΗΓΗ :  e-mail 

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον ευδοκίμως τερματίσαντα την ενεργή υπηρεσία του στην ΕΛ.ΑΣ. πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης I.Ρ.Α.Χανίων Ιωάννη Περράκη»

Στους αγαπητούς συναδέλφους προς τους οποίους υποβάλλεται 
παρακαλούνται για την δημοσίευσή του.
Ευχαριστούμε πολύ

 Για το Δ.Σ.

Η  Γ. Γραμματέας
Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

PPlease consider the environment before printing this e-mail
International Police Association
Ekaterini Schoinoplokaki 
Sectetary General

Ο Προφήτης Ηλίας και τα έσχατα.Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μυτιληναίος

Ένα σπουδαίο Θέμα-Ομιλία του μακαριστού Γέροντος π.Αθανασίου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ,που αναρτήθηκε στην έγκριτη ΠΕΝΠΤΟΥΣΙΑ και αναφέρεται στην ερμηνεία της Αποκαλύψεως του Ιωάννου και συγκεκριμένα στον Προφήτη Ηλία,στην εποχή του και στα έσχατα.Για τους ενδιαφερομένους,πολύ σπουδαίο θέμα.Κρατήστε το στο αρχείο σας.Το συγκεκριμένο υπάρχει και σε μικρό αντίτυπο που κυκλοφόρησε από την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΥΨΕΛΗ (Θεσ/νίκη) και εξαντλήθηκε επανειλημμένως.
Προωθήστε το σε επαφές φίλων που ενδέχεται να τους ενδιαφφέρει.

ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ,



Ο Προφήτης Ηλίας στην εποχή του και στα έσχατα

«Ως εδοξάσθης, Ηλία, εν τοις θαυμασίοις σου. και τις όμοιός σοι καυχάσθαι; ο εγείρας νεκρόν εκ θανάτου και εξ άδου εν λόγω Υψίστου. ο καταγαγών βασιλείς εις απώλειαν και δεδοξασμένους από κλίνης αυτών. ο ακούων εν Σινά ελεγμόν και εν Χωρήβ κρίματα εκδικήσεως. ο χρίων βασιλείς εις ανταπόδομα και προφήτας διαδόχους μετ’ αυτόν. ο αναληφθείς εν λαίλαπι πυρός εν άρματι ίππων πυρίνων. ο καταγραφείς εν ελεγμοίς εις καιρούς κοπάσαι οργήν προ θυμού, επιστρέψαι καρδίαν πατρός προς υιόν και καταστήσαι φυλάς Ιακώβ. Μακάριοι οι ιδόντες σε και οι εν αγαπήσει κεκοσμημένοι, και γαρ ημείς ζωή ζησόμεθα.»

Λογισμοί.Πως να φυλλάγομαι από τους λογισμούς;π

Πάτερ Ραφαήλ, πως μπορώ να φυλάγομαι από τους κακούς λογισμούς που μου έρχονται στον νου;
 Δεν μπορείς να φυλάγεσαι! Όλα αυτά που αποκαλούμε εντολές του Θεού, όλα όσα μας φαίνονται φοβερά δύσκολα, δεν είναι απλώς δύσκολα, είναι αδύνατα!

Διατροφικό - Η δίαιτα της "Ιππασίας"

ΠΡΩΪΝΟ
3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα.  Δύο τηγανιτά αυγά με μπέικον. 1 ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι πορτοκαλάδα και ένα  φλιτζάνι καφέ.
Μετά 45 λεπτά ιππασία.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 πιάτα της  αρεσκείας σας, σαλάτα με μπόλικο λάδι, τηγανιτές πατάτες, μπουγιουρντί,  γλυκό και άφθονη κόκα κόλα ή... μπύρα. 
Μετά 1.30 ώρα ιππασία.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ

Το παρακάτω ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ αφορά ΟΛΟΥΣ τους στρατιωτικούς (Αποστράτους και εν ενεργεία) των ΕΔ και ΣΑ και ζητούμε επιείκεια από όσους ιδιώτες το λάβουν και δεν τους ενδιαφέρει ,πλην βέβαια δημοσιογράφων,δικηγόρων και πολιτικών,που νομίζουμε ότι είναι μέσα στα θέματα της αρμοδιότητάς  ή ενημερώσεώς τους .Ν.Ν.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»
                                             ΤΗΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
**** ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
  Από το «περιβάλλον » του ΥΕΘΑ κ.Καμμένου Πάνου πληροφορηθήκαμε ότι εγκρίθηκε και  προσυπογράφηκε από τον κ.Υπουργό το Προσχέδιο του Νόμου για την πλήρη εφαρμογή –κατά 100%- της υπ.αριθμ. 2192/2014 Αποφάσεως της Ολομελείας  του Συμβουλίου της Επικρατείας (Στ.Ε) για το στρατιωτικό μισθολόγιο. Εκτιμάται ότι την 27 Μαρτίου ή λίγες ημέρες αργότερα θα κατατεθεί, μετά και από την υπογραφή από τους αρμόδιους Υπουργούς, για ψήφιση σε νόμο στην Βουλή ,για την χορήγηση του υπολοίπου 50% της  Αποφάσεως ,δεδομένου ότι το πρώτο 50% χορηγείται ,όπως και στους δικαστικούς,από 1 Ιουλίου 2014 και δίδονται επίσης σε 36 μηνιαίες δόσεις τα αναδρομικά των 23 μηνών, δηλαδή του χρονικού διαστήματος  1 Αυγ.2012 μέχρι 30 Ιουν.2014.Από άλλες πηγές πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει κάποιος προβληματισμός κυρίως από τον ΑΝΥΕΘΑ κ.Ησυχο για το ακριβή χρόνο της εφαρμογής του νόμου ,που θα ψηφισθεί 

Ο άντρας που… πληρώνεται για να κάνει σεξ με ιερόδουλες

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



6.Ο άντρας που… πληρώνεται για να κάνει σεξ με ιερόδουλες
    Ένας μυστικός πράκτορας με λάγνες υπηρεσίες
    Ο John είναι ένας μεσήλικας, διαζευγμένος άντρας, ο οποίοςπληρώνεται για να κάνει σεξ με ιερόδουλες! Ο 60χρονος είναι ένα από τους δεκάδες ιδιωτικούς πράκτορες στην Αυστραλία, που η δουλειά του είναι να εμφανίζεται ως τακτικός πελάτης σε πορνεία προκειμένου να ξεσκεπάζει την παράνομη εργασία.

Σταυροπροσκύνηση: Προς αναζήτηση νοήματος για τη ζωή (Μαρ η΄ 34 – θ΄ 1)

14 Μαρτίου 2015
Γ΄ Κυριακή των Νηστειών / Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως 
Η τρίτη Κυριακή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής βρίσκεται στη μέση της περιόδου και η Εκκλησία καλεί τα μέλη της να συνεχίσουν τον πνευματικό τους αγώνα, προβάλλοντας, για να τους ενισχύσει, το πιο αμφιλεγόμενο από τα σύμβολά της, τον σταυρό του Χριστού. Και είναι πράγματι αμφιλεγόμενο σύμβολο ο σταυρός, αφού ο ίδιος ο απόστολος Παύλος, ο οποίος κατέστησε τον σταυρό κέντρο της θεολογίας του, δεν θα διστάσει να παραδεχτεί ότι το κήρυγμα για τη σταυρική θυσία του Ιησού είναι για τους λογικά σκεπτόμενους ανθρώπους “μωρία” (Α΄Κο 1:18). Γιατί κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα σκεφτόταν ποτέ να κάνει έμβλημά του ένα σύμβολο της ατίμωσης και του θανάτου, όπως ήταν την εποχή εκείνη ο σταυρός. Αυτός όμως ο ατιμωτικός θάνατος του Ιησού πάνω στον σταυρό κατανοείται από τους χριστιανούς ως η υπέρτατη θυσία που χάρισε, σύμφωνα με το αποστολικό ανάγνωσμα της ίδιας μέρας από την Πρς βραίους πιστολή,[1] νέες δυνατότητες ζωής στην ανθρωπότητα. Έτσι, ο σταυρός έγινε για τους μαθητές του Χριστού από σύμβολο θανάτου σύμβολο ζωής και σύμβολο της δύναμης του Θεού, γιατί αποκαλύπτει τη δύναμη του Θεού να σώσει τον κόσμο.
stavrosis2

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος θα τιμήσει τον Στρατιωτικό που βρήκε και παρέδωσε χρήματα

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος θα τιμήσει τον Στρατιωτικό που βρήκε και παρέδωσε χρήματα
    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα τιμήσει σε ειδική τελετή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον ΕΠΟΠ Λχία (ΠΖ) Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος βρήκε σημαντικό χρηματικό ποσόν έξω από τράπεζα στην Ξάνθη και χωρίς δεύτερη σκέψη τα παρέδωσε. Η πράξη του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς σε δύσκολες εποχές οικονομικής κρίσης, δεν δέχθηκε να λάβει ούτε το ποσόν που δικαιούται, σύμφωνα με το νόμο.

Υγιεινή διατροφήΣπαρτιάτες.Τι έτρωγαν και ήταν οι καλύτεροι πολεμιστές.

Σπαρτιάτες: Δείτε με τι «ατσάλωναν» το σώμα τους οι καλύτεροι πολεμιστές του κόσμου

·                                 Αρχαία Ελληνικά
·                                 Αρχαίοι Έλληνες
·                                 Επιλεγμένα
Δεκ 26, 2014
0
Αν νομίζεις ότι οι Σπαρτιάτες έτρωγαν μόνο μέλανα ζωμό και παξιμάδια, κάνεις λάθος. Ταξίδεψε στη λακωνική διατροφή του χθες και γέμισε δύναμη κι ενέργεια τώρα.
Οι Σπαρτιάτες χαρακτηρίζονταν από αυτοπειθαρχία και λιτότητα κι αυτό φαινόταν καθαρά και στις διατροφικές συνήθειές τους. Γενικά δεν άφηναν τον εαυτό τους να βρίσκεται κοντά σε απολαυστικές και πλούσιες τροφές και πίστευαν ότι η λαιμαργία έπρεπε να ελέγχεται – άλλωστε η παχυσαρκία ήταν κάτι κατακριτέο.

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ: «Τροποποίηση σχετικά με την αξιοποίηση των κεφαλαίων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ασφαλιστικών Φορέων»


 
 
image
 
 
 
 
 
Απόστολος Παπαπαρίσης: ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ: «Τρ...
Βροχή οι τροπολογίες στο νομοσχέδιο για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης, με την πλειοψηφία αυτών να μη σχετίζονται με το περιεχόμενο του νομοσχεδίου. Μία από ...
Προεπισκόπηση από Yahoo
 

Πατήστε επάνω στα μπλε γράμματα για να ανοίξει  ο σύνδεσμος και στην συνέχεια ξαναπατάτε.

ΠΗΓΗ : "  E-MAIL   "