ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Έφτιαξαν ενοικιαζόμενα χωρίς ρεύμα και οι τουρίστες κάνουν ουρά

 6638
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 Αυγούστου 2014
Το Ποντίκι Web
Έφτιαξαν ενοικιαζόμενα χωρίς ρεύμα και οι τουρίστες κάνουν ουρά

Με επίκεντρο την απλότητα και το σεβασμό στο περιβάλλον οι ιδιοκτήτες ενός συγκροτήματος ενοικιαζόμενων κατοικιών στην Νοτιοανατολική Κρήτη αναστήλωσαν έναν ερειπωμένο οικισμό μετατρέποντας τον σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΜΗ ΣΥΜΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣτΕ.


Αξίζει να διαβαστεί από όλους είτε είναι ένστολοι είτε όχι. 

Μόνο θα σας κουράσει  λόγω των μικρών  

γραμμάτων ήταν μικρά και η μεγένθυνση δημιουργεί προβλήματα.  
Κάντε κλίκ επάνω στα γράμματα και μεγαλώνει λίγο.

Μήνυση από στρατιωτικούς κατά Χαρδούβελη - Σταϊκούρα για παράβαση καθήκοντος ...



ΠΗΓΗ : " http://www.politikanet.gr    " 

Στρατιωτικοί φορώντας τις στολές τους κατέθεσαν μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα. Οι στρατιωτικοί που συμμετέχουν στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής κατέθεσαν τη μήνυση μετά από αναμονή μηνών για την εφαρμογη της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Όλο αυτό το διάστημα ειχαν ενημερώσει με εξώδικα την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ότι “επιφυλάσσονταν κάθε νομίμου δικαιωμάτός” τους.

7 σπιτικά μυστικά για τσιμπήματα και φαγούρα

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   "

Posted: Αυγούστου 20, 2014 at 9:18 μμ, Last Updated: 
1 (1)
Οι λάτρεις των καλοκαιρινών διακοπών είναι μοιραίο να έρθουν αντιμέτωποι με τα κουνούπια. Ιδιαίτερα όσοι επιθυμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους στην ύπαιθρο και κοντά σε υγρά και ζεστά μέρη οφείλουν να είναι έτοιμοι να δεχτούν τσιμπήματα από σκνίπες και άλλα έντομα.
Στην αγορά υπάρχουν ένα σωρό από εντομοαπωθητικά αλλά και προϊόντα τα οποία αντιμετωπίζουν τον κνησμό και τη φαγούρα. Μήπως όμως είναι καλύτερα να τα φτιάξετε μόνοι σας;
Ακολουθούν, 7 σπιτικοί τρόποι αντιμετώπισης της φαγούρας και του ερεθισμού, για πιο ήρεμα βράδια.
Μπανανόφλουδα

Νέα μέθοδος για μεταμόσχευση μυελού σε παιδιά

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 20, 2014 at 7:30 μμ, Last Updated: 
νέα-μέθοδος-για-μεταμόσχευση-μυελού-σε-παιδιά
Μια νέα μέθοδο η οποία επιτρέπει τη μεταμόσχευση μυελού των οστών από τους γονείς στα παιδιά τους με υψηλό ποσοστό επιτυχίας ανακάλυψαν ερευνητές στο παιδιατρικό νοσοκομείο Bambin Gesù της Ρώμης, φέρνοντας επανάσταση στον τομέα των μεταμοσχεύσεων του είδους. Τα έως τώρα αποτελέσματα αφορούν περισσότερα από 100 περιστατικά, όπως αναφέρει η σχετική δημοσίευση στη διεθνή επιστημονική επιθεώρηση «Blood».

8 τροφές που αν προσθέσετε στη διατροφή σας θα νιώσετε ευεξία

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 20, 2014 at 6:30 μμ, Last Updated: 
8-τροφές-που-αν-προσθέσετε-στη-διατροφή-σας-θα-νιώσετε-ευεξία
Προσθέστε αυτά τα τρόφιμα στη λίστα της διατροφής σας και θα διαπιστώσετε τεράστια διαφορά στην καθημερινή σας ευεξία…
Ντομάτες: Αν δεν έχετε αλλεργία στη ντομάτα, οι ντομάτες είναι ακόμη ένα ‘super” τρόφιμο. Παρότι η κανονική περίοδος που μπορείτε να καταναλώσετε τη ντομάτα είναι μικρή, μπορείτε να προσλαμβάνετε τα οφέλη της και από την κέτσαπ αλλά και τη σάλτσα ντομάτας. Εκτός από το ότι έχουν όλες τις βιταμίνες, οι ντομάτες είναι ‘μαχητές” κατά των ασθενειών. Βοηθούν την καταπολέμηση του καρκίνου και των καρδιακών παθήσεων.

Δηλητηρίασαν την εικόνα της Ρόδου

ΠΗΓΗ : " http://www.enet.gr/    " 

Ητανε στραβό το κλήμα με τους Ρώσους, το 'φαγε κι ο νοροϊός; Η μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν πάνω από 100 τουρίστες, κυρίως Ρώσοι και Γάλλοι, πέρασε στα ρωσικά και στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης και η κακή διαχείριση της κατάστασης τείνει να εξελιχθεί σε φήμη, που αμαυρώνει τη Ρόδο.
Τα ξένα δημοσιεύματα πλήττουν την εικόνα της Ρόδου αναφέροντας τη μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν πάνω από 100 τουρίστεςΤα ξένα δημοσιεύματα πλήττουν την εικόνα της Ρόδου αναφέροντας τη μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν πάνω από 100 τουρίστεςΤουριστικοί φορείς ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το περιστατικό στο πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο Lindos Imperial του σμαραγδένιου νησιού. Οι καταγγελίες που έγιναν από Ρώσους και Γάλλους τουρίστες αφορούσαν βαριάς μορφής τροφική δηλητηρίαση. Κατά την επιστροφή τους στη χώρα τους ανέφεραν πως δεν δέχθηκαν την περιποίηση που έπρεπε, με αποτέλεσμα ένοικοι του ξενοδοχείου να πέφτουν δεξιά κι αριστερά εξασθενημένοι από ακατάσχετους εμετούς και διάρροιες.

Apoyevmatini - Απογευματινή Της Κωνσταντινούπολης

Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974

smountzouris
@gmail.com     "
 

[ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ] Προσφυγή της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του Σ.τ.Ε...


Είναι και θέμα Δημοκρατίας η ΜΗ συμμόρφωση  στις αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου.Ή σεβόμαστε τους θεσμούς και τους Νόμους ή δεν τους σεβόμαστε.
smountzouris@gmail.com
Το ζήτημα δεν είναι Δίκαιο ή άδικο,αλλά ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ή ΜΗ ΣΥΝΑΤΓΜΑΤΙΚΟ.΄Όταν είναι Αντισυνταγματικό οφείλει ερκείνο που  παραβίασε το Σύνταγμα να επανορθώσει με την κατάργηση του Αντισυνταγματικού Νόμου.Τελεία και Παύλα.ΌΧΙ  πολιτικοκομματικές σκοπιμότητες ,λαϊκισμούς και τα παρόμοια.

ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

 [ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ] Προσφυγή της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του Σ.τ.Ε...

Συνάδελφοι η Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. συνεχίζοντας την άνιση μάχη με τους κυβερνώντες και με στόχο την άμεση υλοποίηση της απόφασης του Σ.Τ.Ε. προσυπογράφει, υιοθετεί και δηλώνει αλληλέγγυα στις ενέργειες των Ομοσπονδιών των ενεργεία συναδέλφων μας (ΠΟΑΞΙΑ – ΠΟΑΣΥ) οι οποίες καταγράφονται στο ακόλουθο κείμενο: «Στις 5/9/2014 συζητείται στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ η προσφυγή μας.....>>

Άρθρο Α. Τσουκαράκη στο «Π»: «Αυτοί που δεν εκτελούν τις δικαστικές αποφάσεις υπέχουν ποινική και αστική ευθύνη και θα πρέπει να τους αποδοθούν».

ΠΗΓΕΣ : ( FACEBOOK )Σπύρος Κατσίρης από Dimitris Mavroyiannis

53 λεπτά ·    http://limenika-nea.blogspot.gr

 

 
Ανέστης Τσουκαράκης

Του Αντισυνταγματάρχη (ΣΔΓ) Ανέστη Τσουκαράκη, Προέδρου της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών

Τη 18-8-2014 προχωρήσαμε σε εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση και επιφύλαξη δικαιωμάτων προς τον Υπουργό και Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, ζητώντας τους εντός 3 ημερών, δηλαδή μέχρι και την 21η Αυγούστου 2014, να συμμορφωθούν πλήρως και ορθώς με την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία ακύρωσε, μετά από προσφυγή των Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών, την απόφαση του τελευταίου και να επαναφέρουν τους μισθούς και τα επιδόματα των Ελλήνων στρατιωτικών στη Συνταγματική τάξη του Ιουλίου του 2012, που παράνομα και αντισυνταγματικά διασαλεύτηκε με την απόφαση αυτή από τη 14-11-2012.

Ο 8χρονος με τα τεράστια χέρια δίνει την δικιά του μάχη Indian boy with the TWO STONE hands that are bigger than his HEAD

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 21, 2014 at 8:30 μμ, Last Updated: 
o-8χρονος-με-τα-τεράστια-χέρια-δίνει-την-δικιά-του-μάχη
Aυτό το 8χρονο αγορι ζει από την ημέρα που γεννήθηκε με έναν απίστευτο εφιάλτη: το κάθε χέρι του ζυγίζει 8 κιλά και έχει μήκος 33 εκατοστά

Πέντε χαζοί μύθοι για την προστασία του υπολογιστή…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 21, 2014 at 7:30 μμ, Last Updated: 
πέντε-χαζοί-μύθοι-για-την-προστασία-του-υπολογιστή
Κάθε μήνα χιλιάδες υπολογιστές είτε παθαίνουν ζημίες ή καταστρέφονται εξαιτίας των μολύνσεων από ιούς. Ένας λόγος που σημαίνει αυτό είναι κυρίως επειδή οι σημερινοί ιοί είναι εντελώς διαφορετικοί σε σύγκριση με την μορφή που είχαν ένα χρόνο πριν.

Έπιασε μούχλα η μαρμελάδα μου. Να την πετάξω;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    "

Posted: Αυγούστου 21, 2014 at 7:00 μμ, Last Updated: 
έπιασε-μούχλα-η-μαρμελάδα-μου-να-την-πετάξω
Δεν υπάρχει λόγος! Αρκεί να αφαιρέσετε επιφανειακά με ένα κουτάλι τη μούχλα.
Κυρίως τα σπιτικά γλυκά είναι πιθανό να πιάσουν μούχλα, επειδή στην παρασκευή τους δεν έχουν χρησιμοποιηθεί συντηρητικά.

Ο… συγγενής του Σήφη που έσπασε τα ρεκόρ (φωτό)

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma      " 

Posted: Αυγούστου 21, 2014 at 3:30 μμ, Last Updated: 
ο-συγγενής-του-σήφη-που-έσπασε-τα-ρεκόρ
Αυτό το ετήσιο κυνήγι αλιγάτορα στην πολιτεία της Αλαμπάμα για μια ομάδα κυνηγών θα μείνει στην… ιστορία. Το θήραμά τους ζύγιζε κάτι λιγότερο από μισό τόνο!
Μία ομάδα κυνηγών συνήθιζε να κάνει κάθε χρόνο μια… τελετή. Το φετινό ετήσιο κυνήγι αλιγάτορα στην πολιτεία της Αλαμπάμα θα μείνει όμως χαραγμένο στο μυαλό τους για πολλά χρόνια.
ο-συγγενής-του-σήφη-που-έσπασε-τα-ρεκόρ-1

Τι θα ζητήσει ο Αβραμόπουλος από τον Χέιγκελ – Ποια πολεμικά πλοία ενδιαφέρουν την Ελλάδα

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 21, 2014 at 3:00 μμ, Last Updated: 
τι-θα-ζητήσει-ο-αβραμόπουλος-από-τον-Χέιγκελ-ποια-πολεμικά-πλοία-ενδιαφέρουν-την-Ελλάδα
Στην ατζέντα Αβραμόπουλου στην σημερινή του συνάντηση με τον αμερικανό υπουργό Άμυνας Τσακ Χέιγκελ υπάρχει ένα θέμα που “καίει” το ΠΝ. Ο Έλληνας ΥΕΘΑ θα επαναφέρει το ελληνικό ενδιαφέρον για την “παραχώρηση” δύο αντιτορπιλικών κλάσης Arleigh Burke .

Παραμένουν στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα στο Ντονιέτσκ τα ρωσικά φορτηγά της ανθρωπιστικής βοήθειας

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma      " 

Posted: Αυγούστου 21, 2014 at 2:30 μμ, Last Updated: 
παραμένουν-στα-ρωσοουκρανικά-σύνορα-τα-φορτηγά-ανθρωπιστικής-βοήθειας
 Στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα παραμένει η πρώτη ομάδα των φορτηγών που μεταφέρουν ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες των εμπόλεμων περιοχών της νοτιοανατολικής Ουκρανίας.