ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Φως στην υπόθεση του φονικού στην Μάνη

ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

22/08/2014
Οικονομικά φέρεται να είναι τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο φίλων που βρέθηκαν πυροβολημένοι σε φαράγγι στη Δυτική Μάνη.
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της ανάκρισης η οικονομική διαφορά ήταν 800 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό όλα ξεκίνησαν όταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 19 Αυγούστου, ο 25χρονος και ο 26χρονος επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μετέβησαν στην περιοχή Μικρά Μαντίνεια Μεσσηνίας, όπου συναντήθηκαν με τους δύο 18χρονους δράστες, προκειμένου να συζητήσουν και να διευθετήσουν οικονομική διαφορά που είχε ο ένας από τους 18χρονους με το 26χρονο θύμα.
Οι δράστες είχαν πάει στο σημείο με φορτηγό όχημα αγροτικού τύπου, ιδιοκτησίας του πατέρα ενός εκ των δύο.
Στη συνέχεια, ο 18χρονος που είχε την οικονομική διαφορά, με το πρόσχημα να επιδείξει στα θύματα αυτοκίνητο που ενδιαφέρονταν να αγοράσουν, τους έπεισε και κατευθύνθηκαν προς την επαρχιακή οδό Αλτομιρών – Πηγαδίων του Δήμου Δυτικής Μάνης.
Μετά από διαδρομή 18 χιλιομέτρων περίπου και αφού έφτασαν σε ερημικό σημείο που υποτίθεται ότι βρισκόταν το αυτοκίνητο, κατέβηκαν από τα οχήματά τους, ενώ ο δεύτερος 18χρονος τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει θανάσιμα.
Ακολούθως, οι δύο δράστες μετέφεραν με το αγροτικό όχημα τα θύματα, στο σημείο όπου και εντοπίστηκαν προχθές το απόγευμα, ενώ την μοτοσικλέτα τους, η οποία επίσης εντοπίστηκε, την μετέφεραν σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 18χρονος, ο οποίος είχε την οικονομική διαφορά με το 26χρονο θύμα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως προκύπτει είναι το όπλο του εγκλήματος.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του κατασχέθηκε ακόμα μία κυνηγετική καραμπίνα.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δεύτερου 18χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα
ένα κυνηγετικό όπλο,
ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι (στιλέτο),
δύο μαχαίρια,
δύο καπνογόνα,
ένα πτυσσόμενο γκλοπ,
φυσίγγιο 45 mm ,
φυσίγγιο αγνώστου διαμετρήματος και
6,5 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Σε κάδο απορριμμάτων κοντά στην οικία του, βρέθηκαν δύο (2) τσαντάκια μέσης με προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων.
Οι δύο συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και επιπλέον παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών για τον 18χρονο, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε η ποσότητα κάνναβης.

ΠΗΓΗ : "      " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου