ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση κινητοποιήσεων ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΑΑΣ - ΕΑΑΝ -ΕΑΑΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Βάπτιση μαθήτριας από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

vaptisi 1
Υποδειγματική Θεία Λειτουργία, για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, τέλεσε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, παρουσία του Δ/ντού της Βθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη.

5 χρυσά μετάλλια κέρδισε ο γίγαντας από το Ναύπλιο Μανώλης Παφύλιας στο Πανελλήνιο & Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Δυναμικού Τριάθλου

Ο Μανώλης  Ιός συναδέλφου ΠΑΦΥΛΑ Ευαγγέλου και εγγόνι του  ΠΑΦΥΛΙΑ Κων/νου που ίδρυσε τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας. 


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ανωτέρω Συνδέσμου  τον συγχαίρει και  του εύχονται να έχει πάντα επιτυχίες. 

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α   

 

ΠΗΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ : ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. | 

5 χρυσά μετάλλια κέρδισε ο γίγαντας από το Ναύπλιο Μανώλης Παφλύλιας στο Πανελλήνιο & Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Δυναμικού Τριάθλου
 Ο συμπατριώτης μας αθλητής Μανώλης Παφύλιας διακρίθηκε με πέντε χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο & Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Δυναμικού Τριάθλου που διεξήχθη στην Ελευσίνα από 5-7 Μαΐου 2017. Ο Μανώλης δεν παρέλειψε να "διαφημίσει¨με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο του φορώντας στη τελετή απονομής μια μπλούζα από το πανέμορφο Τολό.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΣΦΑ

ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

16/05/2017
Οι διατάξεις για την αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ και την αύξηση των ποσοτήτων λιγνιτικής και υδροηλεκτρικής παραγωγής της ΔΕΗ που θα διατίθενται μέσω δημοπρασιών ΝΟΜΕ σε εναλλακτικούς προμηθευτές ρεύματος προκειμένου να διευκολυνθεί το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για την επικύρωση της συμφωνίας με τους δανειστές.