ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Αναρτήθηκε από το Γ.Λ.Κράτους η σύνταξη μηνός ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016...


Αναρτήθηκε σήμερα (21-11-2016) στην ιστοσελίδα του Γ.Λ.Κράτους(ΕΔΩ)το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, που θα καταβληθεί στις 29-11-2016, ημέρα ΤΡΙΤΗ. 

Υπενθυμίζουμε ότι για να εισέλθετε στην εφαρμογή πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης (κωδικός πρόσβασης στο TAXISNET: Όνομα χρήστη/username - Κωδικός πρόσβασης/password).

Ο Σύνδεσμος Αποστ.Σωμ.Ασφ.τίμησε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων " Φώτο-Video-Συνεντεύξεις " 21-11-2016.


Η 21 Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων όπου είναι η  εορτή τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου και παράλληλα τιμούνται οι ΄Ενοπλες Δυνάμεις. 


Τιμούνται σήμερα οι ΄Ενοπλες Δυνάμεις, διότι στους αγώνες του ΄Εθνους μας στο πέρασμα των χρόνων υπερασπίστηκαν τις υψηλές αξίας της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.


Τιμούνται κυρίως οι ήρωες που έπεσαν στα πεδία των μαχών υψώνοντας το ανάστημά τους σε αυτούς που επιβουλεύτηκαν την Ελευθερία του Ελληνικού ΄Εθνους.


VIDEO : " Δοξολογία  - Κατάθεση Στεφάνων "




ΠΗΓΗ VIDEO : "  Argonafplia.gr "

Η συνέντευξη του κ.ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ  Προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ήταν για τους ΄Ελληνες Χωροφύλακες που έπεσαν στα πεδία των μαχών καθότι το Σώμα της πρώην ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ  ήταν ένοπλο σώμα υπό στρατιωτική ιδιότητα. 

Παρακάτω αναγράφονται τα μέρη και οι πόλεμοι που έλαβε μέρος το σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής. 

Με τον Στρατιωτικό Διοικητή.


Με τους Αξιωματικούς του ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 





ΠΗΓΗ  VIDEO :  " TV SUPER ".  

Το πρώτο οργανωμένο με στρατιωτική τάξη αστυνομικό σώμα, το οποίο αφού διήνυσε λαμπρή πορεία 178 ετών υπό τις ονομασίες «Βασιλική Ελληνική Χωροφυλακή» ή απλώς «Ελληνική Χωροφυλακή».

Συμμετοχή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν. Αργολίδας στην Συνεστίαση του Παραρτ. της ΕΑ ΑΣ



Την 19-11-2016 το Παράρτημα της ΕΑ ΑΣ Ν.Αργολίδας πραγματοποίησε με την ευκαιρία του Εορτασμού της 21 Νοεμβρίου Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και από φέτος και Ημέρα των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ Σ υ ν ε σ τ ί α σ η  στο Ναύπλιο  - Πυργιώτικα  στη Κοσμική Ταβέρνα " Κ Ι Ο Υ Π Ι Α " όπου τίμησε τους παρευρισκόμενους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ γεννηθέντες πριν το 1930 οι οποίοι και είχαν πολεμήσει. Δύο εξ αυτών ανήκουν και στον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας καθότι ήταν Αστυνομικοί. 
Ο κ. ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ Κων/νος Ταξίαρχος ε.α. γεν. το 1924 τον οποίο τίμησε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ. 
Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ευχαριστώ τον κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Πρόεδρο του Παραρτήματος της ΕΑ ΑΣ για την τιμή που μου έκανε. Θέλω επίσης εκ μέρους  του Συνδέσμου να τον συγχαρώ για την πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε η οποία είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα. Στο δε μέλλον να πραγματοποιεί ανάλογες εκδηλώσεις.





Ο κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος Ανθ/ρχος ε.α. γεν. το 1920 τον οποίο τίμησε ο Πρόεδρος της Παραρτήματος της ΕΑ ΑΣ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γεώργιος.