ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ : 

 
43
 
0
alexander the great μεγας αλεξανδρος
Μια από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες στην ιστορία… Η αυτοκρατορία του Μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη!

Γιατί αυτή τη δουλειά με μισθό 245.000 ευρώ το χρόνο δεν τη θέλει κανείς

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Γιατί αυτή τη δουλειά με μισθό 245.000 ευρώ το χρόνο δεν τη θέλει κανείς
http://www.iefimerida.gr
    Δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο γιατρός Άλαν Κέννυ από την Τοκορόα της Νέας Ζηλανδίας ότι κανείς δεν θα έκανε αίτηση για την θέση του ειδικευόμενου ιατρού, όταν δημοσίευε την αγγελία για την πλήρωση της το 2014Δυο χρόνια μετά και κανείς υποψήφιος δεν έχει ακόμα εμφανιστεί.

16χρονος μαθητής κέρδισε... ένα μήνα δωρεάν με διάσημη Ρωσίδα πορνοστάρ!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

16χρονος μαθητής κέρδισε... ένα μήνα δωρεάν με διάσημη Ρωσίδα πορνοστάρ!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !
Μπορεί βέβαια, να θεωρηθεί και ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, οπότε προτείνεται και στο δικό μας Υπουργείο Παιδείας κτλ.
    Η ρωσική εορτή της Ημέρας «των υπερασπιστών της πατρικής γης» θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη 16χρονου μαθητή από την Μόσχα, ο οποίος κέρδισε έναν μήνα διαμονής με διάσημη ρωσίδα πορνοστάρ, επειδή έγινε ο Νο 100.000 επισκέπτης σε website, πώλησης όπλων.
    Ο νεαρός Ρώσος θα περάσει έναν μήνα σε ξενοδοχείο της Μόσχας με την Ekaterina Makarova, η οποία δηλώνει πως επειδή.... κατανοεί το νεαρό της ηλικίας του, αν δεν τον αφήνουν οι γονείς του, μπορεί να κοιμαται σπίτι του το βράδυ και να έρχεται στο ξενοδοχείο όποτε μπορει μετά το σχολείο.

Eταιρεία ζήτησε με mail από τους υπαλλήλους της να σταματήσουν το... σεξ στο γραφείο!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Eταιρεία ζήτησε με mail από τους υπαλλήλους της να σταματήσουν το... σεξ στο γραφείο!
    Έχουμε ακούσει για απολύσεις μέσω mail... Έχουμε διαβάσει για συστάσεις προς το προσωπικό μέσω mail... Έχουμε ενημερωθεί για οδηγίες μέσω mail...
    Το μήνυμα που παρέλαβαν, όμως, οι υπάλληλοι μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας στις ΗΠΑξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι επιτελείς της εταιρείας Zenefits, απαίτησαν μέσω ενός mail στους υπαλλήλους, να σταματήσουν το σεξ στο γραφείο, λόγω διαφαινόμενου σκανδάλου!
    Το όλο θέμα κινήθηκε μετά τις αναφορές για χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε διάφορους χώρους των εγκαταστάσεων της εταιρείας, ενώ πολλά... πειστήρια βρέθηκαν «πεταμένα» στο κλιμακοστάσιο. Η εταιρεία αντιμετώπισε πρόσφατα προβλήματα, καθώς παραιτήθηκαν ο CEO και ιδρυτής της Πάρκερ Κόνραντ.

Βρέθηκε το Ελληνικό μέλι με την περισσότερο ευεργετική δράση.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ 

Βρέθηκε το Ελληνικό μέλι με την περισσότερο ευεργετική δράση.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
    Έρευνα από το ΑΠΘ εξέτασε 48 διαφορετικά ελληνικά μέλια και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Βρέθηκε το Ελληνικό μέλι με την περισσότερο ευεργετική δράση.
    Νέα έρευνα από το ΑΠΘ αποδεικνύει την ευεργετική δράση των ελληνικών μελιών στο ανθρώπινο οργανισμό. Συλλέχθηκαν 48 διαφορετικά δείγματα μελιού από όλη την Ελλάδα και από όλες τις ανθοφορίες, και κανείς δεν περίμενε ότι η σύνθεση τους κρύβει τόσες ιδιότητες καλύτερες ακόμα και από τα πολυδιαφημισμένα μέλια του εξωτερικού όπως πχ το manuka!

Πρόστιμα 50.000 ευρώ για ανοικτές πωλήσεις στη μετοχή της Εθνικής

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ

25/02/2016
Στην επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 50.000 ευρώ σε πέντε αλλοδαπά επενδυτικά κεφάλαια, διότι προέβησαν σε ανοικτές πωλήσεις επί μετοχών της Εθνικής τράπεζας, προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Οφειλές «πνίγουν» τα ασφαλιστικά ταμεία

ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 15 ΔΙΣ.

25/02/2016
Στα 15 δισ. ευρώ ανέρχονται οι οφειλές του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα προς τα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος.

ΠΣΕ: ΤΑ 100 ΠΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

25/02/2016
Με υποχώρηση για τρίτη συνεχή χρονιά στη συνολική αξία των εξαγωγών, αλλά και ιστορικές επιδόσεις για τους περισσότερους κλάδους, εξαιρουμένων πετρελαιοειδών και πρώτων υλών, έκλεισε το 2015, σηματοδοτώντας και μεγάλες μεταβολές στην προϊόντικη σύνθεση και τη γεωγραφική στόχευση των εξαγόμενων ελληνικών προϊόντων.
Σύμφωνα με την ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), επί των προσωρινών στοιχείων για το σύνολο του 2015, προκύπτει μείωση της συνολικής αξίας των ελληνικών εξαγωγών κατά 5,1% στα 25,5 δις ευρώ έναντι 26,9 δις ευρώ του 2014. Αν όμως εξαιρεθούν τα πετρελαιοειδή, προκύπτει αύξηση της τάξης του 7,8% στα 17,9 δις ευρώ, έναντι 16,6 δις ευρώ το 2014.

Δικαστικές αποφάσεις για Ειδικά Μισθολόγια διευρύνουν την «τρύπα» του προϋπολογισμού

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

Αυξάνονται οι πονοκέφαλοι για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, καθώς, παρά το γεγονός ότι τα κατά καιρούς «μνημόνια» έχουν κριθεί συνταγματικά, τα ανώτατα δικαστήρια αποδομούν σταδιακά τις... επιμέρους διατάξεις τους, κρίνοντας αντισυνταγματικές ή παράνομες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.