ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

16χρονος μαθητής κέρδισε... ένα μήνα δωρεάν με διάσημη Ρωσίδα πορνοστάρ!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

16χρονος μαθητής κέρδισε... ένα μήνα δωρεάν με διάσημη Ρωσίδα πορνοστάρ!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !
Μπορεί βέβαια, να θεωρηθεί και ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, οπότε προτείνεται και στο δικό μας Υπουργείο Παιδείας κτλ.
    Η ρωσική εορτή της Ημέρας «των υπερασπιστών της πατρικής γης» θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη 16χρονου μαθητή από την Μόσχα, ο οποίος κέρδισε έναν μήνα διαμονής με διάσημη ρωσίδα πορνοστάρ, επειδή έγινε ο Νο 100.000 επισκέπτης σε website, πώλησης όπλων.
    Ο νεαρός Ρώσος θα περάσει έναν μήνα σε ξενοδοχείο της Μόσχας με την Ekaterina Makarova, η οποία δηλώνει πως επειδή.... κατανοεί το νεαρό της ηλικίας του, αν δεν τον αφήνουν οι γονείς του, μπορεί να κοιμαται σπίτι του το βράδυ και να έρχεται στο ξενοδοχείο όποτε μπορει μετά το σχολείο.
    "Δεν το πίστευα, νόμιζα ότι είναι ψέματα, όταν το συνειδητοποίησα ευχαρίστησα το website και έσπευσαν να googlάρω για να μάθω πληροφορίες για την Makarova. Δεν βλέπω την ώρα να την συναντήσω", δηλώνει ο Ruslan Schedrin.
    "Καλύτερα να μας έδιναν 100.000 ρούβλια παρά αυτό. Είμαι αντίθετη. Έχει εξετάσεις τώρα και δεν χρειάζεται να περάσει έναν μήνα με μία πορνοστάρ", λέει η μητέρα του .
    "Το μόνο που κάνει είναι να παίζει παιχνίδια στο κομπιούτερ και να αγοράζει όπλα online", συμπληρώνει.
    Ο Ruslan ήδη έχει σχεδιάσει που θα την πάει, ενώ όπως γράφει το πρακτορείο Sputnikδεν βλέπει την ώρα να την συναντήσει για να την γνωρίσει.

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου