ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

"Της Βενετιάς τ’ Ανάπλι - 300 χρόνια από το τέλος μιας εποχής" Επιστημονικό Συμπόσιο 9 - 11 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο (πρόγραμμα - βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.9.15 | 
 Το 2015 συμπληρώνονται 300 χρόνια από την πτώση του Ναυπλίου στους Τούρκους το 1715, που σήμανε το τέλος της Βενετοκρατίας και γενικότερα μιας μακραίωνης εποχής δυτικών κυριαρχιών στο Μοριά. Η επέτειος αυτή είναι ένας σταθμός μνήμης για την τοπική και εθνική ιστορία και υπήρξε η αφορμή για το ίδρυμα «Ιωάννης Καποδίστριας» του Δήμου Ναυπλιέων –στο πλαίσιο του σκοπού του για ιστορική έρευνα και καταγραφή- να σχεδιάσει σειρά εκδηλώσεων για τα έτη 2015-2016.

Τιμητική εκδήλωση από την Ένωση εφοπλιστών κρουαζιεροπλοίων στο MS Zuiderdam στο Ναύπλιο (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.9.15 |  |  | 
 Τιμητική εκδήλωση διοργάνωσε η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας στο κρουαζιερόπλοιο MS Zuiderdam που βρίσκετε σήμερα ανοιχτά του Ναυπλίου.

Το φάντασμα με το μαυρισμένο μάτι



Ήταν μια φορά ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας.
Πηγαίνουν και οι τρεις σε ένα ξενοδοχείο, αλλά δεν είχαν πολλά λεφτά και νοικιάζουν όλοι μαζί ένα δωμάτιο για να κοιμηθούν με βάρδιες.
Πηγαίνει ο Γερμανός πρώτος να κοιμηθεί και την ώρα που πέφτει στο κρεβάτι για ύπνο βγαίνει από την ντουλάπα ένα φάντασμα και λέει στον Γερμανό:

Γιατί μερικοί καπνιστές έχουν πιο υγιή πνευμόνια

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Γιατί μερικοί καπνιστές έχουν πιο υγιή πνευμόνια
    Οι επιστήμονες έριξαν φως στο μυστήριο ορισμένων καπνιστών που φαίνεται να έχουν σχετικά υγιείς πνεύμονες παρά τα τσιγάρα που καπνίζουν.
    Οι άνθρωποι αυτοί φαίνεται πως προστατεύονται από συγκεκριμένες «τυχερές» μεταλλάξεις στο DNA τους.
    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Μάρτιν Τόμπιν του βρετανικού Πανεπιστημίου του Λέστερ, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό "Lancet Respiratory Medicine", σύμφωνα με το BBC, ανέλυσαν γενετικά δείγματα που πήραν από 50.000 ανθρώπους και βρήκαν προστατευτικές μεταλλάξεις σε ορισμένους, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να βελτιώνεται η λειτουργία των πνευμόνων και να αντισταθμίζεται η δυνητικά θανατηφόρα επίπτωση του καπνίσματος.
    Οι επιστήμονες δηλώνουν αισιόδοξοι ότι η ανακάλυψή τους μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων για τους πνεύμονες. Όμως τόνισαν ότι ακόμη και για τους ανθρώπους με ευνοϊκό DNA, το κάπνισμα δεν συνιστά την καλύτερη επιλογή.

10 απλά πράγματα που θα σε κάνουν πιo ευτυχισμένο

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   "



    Η ευτυχία δεν είναι στόχος, είναι κατάσταση. Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι, παρόλο που νιώθουν χαρά όταν επιτυγχάνουν τους στόχους τους, η καθημερινή ευτυχία είναι το ζητούμενο. Η εκπλήρωση των ονείρων δίνει χαρά αλλά δεν αντικαθιστά τη λύπη. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σταματήσουμε μικρές αρνητικές συνήθειες που μας ρίχνουν και μας στερούν την καθημερινή χαρά. Ο καθένας μπορεί να το πετύχει. Δείτε παρακάτω δέκα απλά βήματα:

ΠΟΜΙΔΑ: ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

«Η ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ»

29/09/2015
Σε «φορολογική εξόντωση» των ιδιοκτητών ακινήτων οδηγούν οι προτεινόμενες αλλαγές στη φορολογία των ενοικίων που διακινούνται το τελευταίο διάστημα, υπογραμμίζει η ΠΟΜΙΔΑ.