ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τιμητική εκδήλωση από την Ένωση εφοπλιστών κρουαζιεροπλοίων στο MS Zuiderdam στο Ναύπλιο (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.9.15 |  |  | 
 Τιμητική εκδήλωση διοργάνωσε η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας στο κρουαζιερόπλοιο MS Zuiderdam που βρίσκετε σήμερα ανοιχτά του Ναυπλίου.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αντώνης Καλούδης αφού καλωσόρισε την εταιρία και τον καπετάνιο του πλοίου στο Ναύπλιο, ενημέρωσε  εκτενώς για τις δυνατότητες των υποδομών υποδοχής κρουαζιεροπλοίων αλλά και των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και εξέφρασε τη στήριξή του στις προσπάθειες που καταβάλλονται για βελτίωση της τουριστικής κίνησης στο Ναύπλιο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε εκ μέρους του Δήμου Ναυπλιέων ο Αντιδήμαρχος Ραφαήλ Μπαρού, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος, ο αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας και στελέχη του τουρισμού στην Αργολίδα.
Στην εκδήλωση έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, πραγματοποιήθηκε μικρή δεξίωση για καλωσόρισμα από τον καπετάνιο του πλοίου και στην συνέχεια ξενάγηση στους εντυπωσιακούς χώρους του πλοίου.
Το κρουαζερόπλοιο MS Zuiderdam με σημαία Ολλανδίας είναι το πρώτο πλοίο της σειράς Vista Class, ανήκει στην εταιρία Holand American Lines διαθέτει 7 καταστρώματα και είναι εξοπλισμένο με μηχανισμούς ασφαλείας και μηχανήματα πλοήγησης τελευταίας τεχνολογίας.
Το πλοίο διαθέτει Μπαρ και Σαλόνια, Explorer’s Lounge, Atrium, Lido Bar, Sports Bar, Neptune Lounge, Vista Show Lounge, Pinnacle Bar, Piano Bar, 2 εστιατόρια Pinnacle Grill, Vista Dining Room.
Πισίνες & Θαλασσοθεραπείες, εσωτερική πισίνα και παιδική πισίνα και 2 εξωτερικές, Aft Pool, Lido Pool, Παιδότοπο, αίθουσα με ηλεκτρονικά παιχνίδια, χώρο δραστηριοτήτων για εφήβους.
Το πλοίο έχει δυνατότητα φιλοξενίας 2.380 επιβατών και πλήρωμα 800 άτομα.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση:
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου