ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Το πιο εντυπωσιακό μουσικό σχολείο στην Κίνα είναι «μουσικό όργανο»


Σου λέω “σχολείο”, τι σκέφτεσαι; Βαρετά, συνηθισμένα κτίρια, σωστά; Λοιπόν, πιθανώς το ίδιο θα σκεφτόσουν κι αν σου ‘λεγα “school”, στα αγγλικά.

Ή “scuola”, στα ιταλικά. Αν όμως σου ‘λεγα “学校”, μπορεί και να σκεφτόσουν κάτι διαφορετικό. Πολύ πιο φαντεζί αλλά και τόσο όμορφο…
Στην Κίνα λοιπόν, σκέφτηκαν οι τύποι “πώς μοιάζει το μουσικό σχολείο το σωστό”, κι αμέσως είδαν την εικόνα σαν όραμα μπροστά στα μάτια τους. Τα ‘βαλαν κάτω λοιπόν, και κατασκεύασαν το όραμά τους. Θες να δεις το μουσικό σχολείο της περιοχής Σάναν στην Κίνα; Ιδού:
Απ’ το 2007, οι μαθητές της Σάναν μπορούν να μπουν μες στο βιολί για να μάθουνε βιολί. Να παίξουν πιάνο μες στο πιάνο! Πανέμορφο;

Ο Σύνδεσμος Αποστ.Σωμ.Ασφαλ. Ν. Αργολίδας έδωσε το παρόν στο Βουλευτικό στις ομιλίες για τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας με μέλη του παραβρέθηκαν στο Βουλευτικό για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες για την ζωή και το έργο του Μεγάλου Κυβερνήτη Ιωάννου Καποδίστρια. 


Περισσότερα για την εκδήλωση από την επαγγελματική Ιστοσελίδα και πηγή της ανάρτησης : http://www.stalanews.gr

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Μεγάλο Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια



Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν στο Ναύπλιο οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Μεγάλο Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων, σε συνεργασία με το ΔΟΠΠΑΤ και το Ίδρυμα Ναυπλίου «Ιωάννης Καποδίστριας» το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτέμβρη.