ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΤΑΞΙ

Ο Κωστίκας πάει αεροπορικώς στην Αθήνα. Μόλις βγαίνει απ το αεροδρόμιο,
παίρνει ταξί.
-Οδός Σταδίου, λέει στον ταξιτζή. 

ΜΠΟΜΠ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ

   

-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν άνεργος;
-Μπομπ.

-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν ιερέας;
-Μπομπ ο πάστορας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

ΠΗΓΗ : "  http://www.votegreece.gr    " 

λεξαριθμος
Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ακόμα και το ονοματεπώνυμό μας επηρεάζει την προσωπικότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε και που… προβάλουμε τον εαυτό μας.
Η πανάρχαια τέχνη της αριθμολογίας, μας αποκαλύπτει τι σημαίνει το ονοματεπώνυμό μας και πώς επηρεάζει τη ζωή μας. Σύμφωνα με την Πυθαγόρεια αρίθμηση, κάθε γράμμα αντιστοιχεί σε έναν αριθμό…

ΑΡΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ…

ΠΗΓΗ : "  http://www.votegreece.gr   " 

ο κοσμος των τυφλων
Γράφει η Μάρω Σιδέρη
Hellen Keller: η τυφλή και κωφάλαλη που «είδε», «άκουσε», «μίλησε»…
Στον πρώτο χρόνο της ζωής της λόγω ασθένειας (πιθανότατα οστρακιάς) έχασε όραση, ακοή και δυνατότητα ομιλίας! Ξαφνικά η φύση την καταδίκασε να ζει στο σκοτάδι και στη σιωπή, ένα μοναχικό μικρό αγρίμι ανίκανο να ενταχθεί στην κοινωνία.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΛΗΣ 23-7-2014



smountzouris
@gmail.com     "
 

Ο πνιγμός δε μοιάζει με πνιγμό: Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε

> Υγεια 
> :: Ο πνιγμός δε μοιάζει με πνιγμό:
> Ένα άρθρο που πρέπει να
> διαβάσετε   


Από τον αόρατο πόλεμο του Αγίου Νικοδήμου Έχεις μήνυμα…

 (14 Ιουλίου 2014)

Ένας μοναχός, ευρισκόμενος κάτω από την επήρεια της γοητείας (κατάσταση λεηλασίας του νου), έτυχε να υποπέσει στο αμάρτημα της πορνείας. Και επειδή οι σκέψεις της απόγνωσης τον ενοχλούσαν εσωτερικά, ότι τάχα έχασε την ψυχή του και δεν υπάρχει πια σωτηρία γι’αυτόν, ως φρόνιμος και έμπειρος που ήταν στον αόρατο πόλεμο κατά του εχθρού, έλεγε τότε στους λογισμούς του “δεν αμάρτησα, δεν αμάρτησα”. Ώσπου μπήκε και κλείσηκε στο κελί του. Κι αφού ειρήνευσε η καρδιά του, τότε έδειξε την πρέπεουσα μετάνοια για την αμαρτία του. Γι΄αυτό κι αποκαλύφθηκε σε έναν άλλο διορατικό Γέροντα ότι ο μοναχός εκείνος έπεσε όντως, αλλά σηκώθηκε και νίκησε.
Από το Γεροντικόν

_____
Τι πρέπει να κάνουμε όταν είμαστε πληγωμένοι
Όταν βρεθείς πληγωμένος γιατί υπέπεσες σε κάποιο αμάρτημα, λόγω της αδυναμίας σου ή καμιά φορά και με τη θέλησή σου λόγω της κακίας σου, μη δειλιάσεις, ούτε να ταραχθείς γι’αυτό, αλλά αφού επιστρέψεις στον Θεό, πες: “Να, Κύριέ μου, ενήργησα όπως μου ταιριάζει, δεν ήταν δυνατόν ν΄αναμένεται κάτι άλλο από μένα, τον τόσο κακοπροαίρετο και αδύναμο, παρά ο ξεπεσμός και το κατακρήμνισμα.” Και εδώ να εξευτελιστείς στα μάτια σου για αρκετή ώρα και να λυπηθείς με πόνο καρδιάς για τη θλίψη που προξένησες στον Θεό. Και χωρίς να συγχυστείς, αγανάκτησε εναντίον των ελεεινών σου παθών και κυρίως εναντίον εκείνου του πάθους που στάθηκε αιτία του ξεπεσμού σου. Κι έπειτα πάλι πες: “Ούτε ως εδώ δε θα μπορούσα να σταθώ Κύριέ μου και να μην αμαρτήσω χειρότερα, αν εσύ δεν ήθελες να με συγκρατήσεις με την υπέρμετρη αγαθότητά σου.”

Ιδιότητες της γύρης

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: July 23, 2014 at 5:30 pm, Last Updated: 
ιδιότητες-της-γύρης
Ιδιότητες της γύρης
Ευρωπαϊκές μελέτες έχουν αποδείξει ότι μπορεί κανείς να ζήσει μόνο με νερό και γύρη. Περιέχει από μόνη της όλες τις ουσίες που απαιτούνται για τη διατήρηση της ζωής

Ποια είναι η όγδοη αιτία θανάτου παγκοσμίως!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: July 23, 2014 at 5:00 pm, Last Updated: 
ποια-είναι-η-όγδοοη-αιτία-θανάτου-παγκοσμίως
Οι Ιογενείς Ηπατίτιδες ευθύνονται για 1,5 εκατομμύρια θανάτους σε όλο τον κόσμο ετησίως. Αριθμός μεγαλύτερος από αυτόν των αντίστοιχων θανάτων που προκαλούνται από τον ιό του HIV/AIDS, την ελονοσία και τη φυματίωση. Υπολογίζεται ότι οι θάνατοι από τις Ιογενείς Ηπατίτιδες θα αυξηθούν κατά 123,5% μέχρι το 2030 (ιδιαίτερα για την ηπατίτιδα C) αν δεν υπάρξουν σημαντικές δράσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηπατοκυτταρικός Καρκίνος είναι η 3η συχνότερη αιτία θανάτου παγκοσμίως, με 750.000 νέες περιπτώσεις και 650.000 θανάτους ανά έτος.

Τι αλλάζει στις Σχολές Υπαξιωματικών και από πότε

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: July 23, 2014 at 2:30 pm, Last Updated: 
τι-αλλάζει-στις-σχολες-υπαξιωματικών-και-από-πότε
 Τριετής θα είναι η φοίτηση στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών. Σύμφωνα με όσα είπε κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας των νέων Υπαξιωματικών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ,στόχος είναι “η ποιοτική αναβάθμιση των ΑΣΣΥ με την αύξηση της φοίτησης από 2 σε 3 έτη”. 

Οι ακτινογραφίες δύο παιδιών άφησαν άφωνους τους γιατρούς – Οι γονείς έτρεχαν να προλάβουν τα χειρότερα…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: 
aktinografia
Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Κρήτης και οι ακτινογραφίες έδειξαν όλα όσα είχαν προηγηθεί…
Όταν πρόκειται για μικρά παιδιά πρέπει τα μάτια να είναι δεκατέσσερα μια και από τη μια στιγμή στην άλλη πολλά μπορούν να συμβούν. Μέσα σε λίγες ημέρες δυο παιδάκια μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ επειδή κατάπιαν αντικείμενο.

Τρόποι καθαρισμού και αποτοξίνωσης του ήπατος!!!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: July 22, 2014 at 5:00 pm, Last Updated: 
τρόποι-καθαρισμού-και-αποτοξίνωσης-του-ήπατος
Τρόποι για να αποτοξινώσετε το ήπαρ και να καθαρίσετε το αίμα σας
Με τον όρο αποτοξίνωση ήπατος εννοούμε τον καθαρισμό από τα λίπη, τη χοληστερίνη, τις πέτρες στη χολή, τις τοξίνες και τα υπολείμματα φαρμάκων που έχουν συσσωρευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πιθανότερο είναι ότι τίποτα άλλο (συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της αποτοξίνωσης του παχέος εντέρου) δεν θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη διαφορά στο σύνολο της υγείας σας. Το ήπαρ αποτελεί τόσο σημαντικό όργανο, ώστε πολλοί θεραπευτές ισχυρίζονται ότι οι περισσότερες ασθένειες δεν μπορούν να εμφανιστούν (δηλαδή δεν μπορεί να συμβεί καμία μορφή εκφύλισης κυττάρων) αν το ήπαρ λειτουργεί αποτελεσματικά. Αντιθέτως, η κακή κατάσταση του ήπατος είναι πολύ πιθανό να αποτελεί τη ρίζα των σοβαρότερων προβλημάτων υγείας.

Ποτέ δεν είναι αργά … για να υιοθετήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma  "

Posted: July 22, 2014 at 12:31 pm, Last Updated: 
pote-den-einai-arga-gia-na-iothetisete-sostes-diatrofikes-synhtheies
Αυτό δείχνει νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό Circulation της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας, σύμφωνα με την οποία φαίνεται πως η καρδιά συγχωρεί τους ενήλικες που αποφασίζουν σε μεγαλύτερη ηλικία να προσέξουν την υγεία τους.

Οι μεγάλες προτεραιότητες των νέων ΕΣΠΑ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ

26/07/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
Περισσότερα από το ένα τρίτο των κονδυλίων της πολιτικής συνοχής θα διαθέσουν τα κράτη μέλη της ΕΕ τη νέα προγραμματική περίοδο (2014-2020) για την απασχόληση, την ενέργεια και τις ΜΜΕ, με μεγάλη αύξηση των πόρων για την ενέργεια.

ΑΠΟ 29/7 Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ TAXISNET

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

26/07/2014
Την Τρίτη 29 Ιουλίου ανοίγει η ηλεκτρονική εφαρμογή στο taxisnet, στην οποία οι φορολογούμενοι θα μπορούν να δηλώσουν τον έναν και μοναδικό ακατάσχετο τραπεζικό τους λογαριασμό.

Οι μικρομεσαίοι δεν πάνε διακοπές

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ

26/07/2014
Όνειρο απατηλό είναι οι διακοπές για 2 στους 3 μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τις οικογένειές τους, σύμφωνα με ευρήματα της τελευταίας έρευνας του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ που διεξήχθη σε συνεργασία με την εταιρεία MARC AE.
Aπατώντας σε σχετικό ερώτημα το 64,1% δήλωσε ότι δεν πρόκειται να πάει καθόλου διακοπές, το 19,5% δήλωσε ότι θα κάνει τις ίδιες διακοπές περίπου με πέρυσι, το 13,4% θα κάνει διακοπές αλλά με λιγότερες μέρες και πιο οικονομικές σε σχέση με πέρυσι και μόνο το 2,4% θα κάνει περισσότερες ημέρες και πιο άνετες διακοπές.

ΒΟΥΛΗ: ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΕΑΣ

Β’ ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

26/07/2014
Υπερψηφίστηκε στη Βουλή με τις ψήφους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με το οποίο ρυθμίζεται πλήθος θεμάτων όπως η εθελουσία έξοδος των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Ένστολοι: Τι θα κάνει η κυβέρνηση με την απόφαση του Σ.τ.Ε...



Στην κάλυψη από φέτος ενός μέρους μόνον του κόστους για την «επανόρθωση» των μισθών και των συντάξεων των ενστόλων,ετοιμάζεται να προχωρήσει η κυβέρνηση. 
«Πυξίδα» για τις αποφάσεις που θα λάβει, η κυβέρνηση έχει τη λύση που δόθηκε για τους δικαστικούς, ώστε να λάβουν αναδρομικά τα οφειλόμενα μετά από ένα χρόνο. 
Η αποκατάσταση πάντως των μισθών που απώλεσαν οι ένστολοι ενδέχεται να πάρει αρκετό χρόνο ακόμη.