ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

29/09/2014

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ, ενώ τόνισε ότι η χώρα δεν θα χρειαστεί νέο μνημόνιο.

Ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση σημείωσε πως «φανατίζουν κάποιους, αλλά τρομάζουν πολύ περισσότερους» και τόνισε πως τρομάζουν οι υποσχέσεις για παροχές με δανεικά και «τα μισόλογα που κρύβουν πίσω τους σχέδια για αληθινή φορολογική επιδρομή». 
«Καταδημαγώγησαν τους πάντες και παρόλα αυτά χάνουν ψηφοφόρους σε σχέση με το 2012», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως τώρα που φτιάχνουν τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει περισσότερους ψηφοφόρους, καθώς «η επιστροφή στο "λεφτά υπάρχουν" τρομάζει περισσότερο».
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός σχολίασε και τις επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στο Βατικανό και στο Άγιο Όρος. Όπως είπε, αν και τους ενοχλούν τα θρησκευτικά σύμβολα «τρέχουν για προσκύνημα πότε στο Άγιο Όρος πότε στο Βατικανό. Εξακολουθούν όμως να θεωρούν το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας ως βαρίδι».
Την ίδια ώρα, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι η χώρα δεν θα χρειαστεί νέο μνημόνιο, προσθέτοντας πως «έχουμε τη δυνατότητα να σταθούμε την επόμενη χρονιά και χωρίς τα χρήματα του τωρινού μνημονίου».
Όπως επισήμανε, η χώρα βγαίνει από την ύφεση στο τρίτο τρίμηνο του έτους, τερματίζοντας μια πορεία έξι χρόνων ύφεσης και γίνεται πραγματικότητα η υπόσχεση της κυβέρνησης για τερματισμό της οικονομικής κρίσης. Είπε επίσης πως το θέμα που θα κυριαρχήσει εντός του 2015 είναι η αλλαγή του Συντάγματος.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τους χειρισμούς του ΠΑΣΟΚ προ κρίσης. «Κάναμε και εμείς πράγματι λάθη, στην πορεία μπορεί να μην αντισταθήκαμε έγκαιρα σε όσα οδήγησαν στην κρίση, αλλά "λεφτά υπάρχουν" εμείς δεν είπαμε ποτέ» και τόνισε ότι το κόμμα του είναι σε θέση να συνεργαστεί με αυτούς που άλλοτε συγκρούστηκε και υπογράμμισε πως «Δημοκρατική παράταξη είναι μόνο η ΝΔ».
Για τη Ν.Δ. ο κ. Σαμαράς είπε ότι «παρά τις δοκιμασίες που περνάει μένει όρθια και είναι ο κύριος πυλώνας σταθερότητας για τη χώρα», η κύρια δύναμη που «φέρνει το αύριο της ανάπτυξης» και «η παράταξη που σταμάτησε την κατρακύλα». 
«Είμαστε υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία. Έχουμε γερές ρίζες, πατάμε γερά στο παρόν και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα προς το μέλλον», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Εμείς οι Νεοδημοκράτες είμαστε υπερήφανοι για αυτό που κάναμε πριν 40 χρόνια και εξακολουθούμε να είμαστε περήφανοι».

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου