ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Nissan: Πλήρης, πενταετής εργοστασιακή εγγύηση για τα επαγγελματικά οχήματα

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

02/09/2015
Με μια ακόμα καινοτομία, η Nissan ξεχωρίζει, προσφέροντας στην αγορά των επαγγελματικών οχημάτων της,  πλήρη εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών  ή 160,000χλμ, για όλη την γκάμα  των φορτηγών και βαν που διαθέτει,  με ημερομηνία πρώτης αγοράς την 1η Σεπτεμβρίου 2015.    

Με απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα των βραβευμένων επαγγελματικών οχημάτων της, η Nissan  προσφέρει τη συγκεκριμένη πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, καλύπτοντας τον πελάτη της,  αναφορικά με μία πλειάδα πολύ σημαντικών στοιχείων, όπως το πλαίσιο, τον κινητήρα, την μπαταρία αλλά και το χρώμα του οχήματος. Επιπλέον, η  συγκεκριμένη πρωτοποριακή εγγύηση καλύπτει ακόμα και τα γνήσια αξεσουάρ που τοποθετούνται στο  όχημα*.
Η Nissan διαθέτει  μία από τις μεγαλύτερες σειρές  επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη,  που περιλαμβάνει το τρέχων  Navara (αλλά και το επερχόμενο νέο NP300 από τις αρχές του 2016), τα  NV200, NV400, όπως  και τα NT400 Cabstar και NT500 Atleon. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εγγύησης εντάσσεται και η επιβατική 7θέσια έκδοση του NV200, του  γνωστού EVALIA.
Σχεδιασμένα  για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες, σκληρές απαιτήσεις των επαγγελματιών, τα επαγγελματικά οχήματα της  Nissan  παρέχουν έξυπνα διαμορφωμένους χώρους φορτίου, αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με δυνατότητες και επιλογές  που περιλαμβάνουν από  κάμερα οπισθοπορίας για την στάθμευση, μέχρι και το σύστημα πλοήγησης NissanConnect. Τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan, δύναται να ανταπεξέλθουν επάξια  σε ένα  ευρύ φάσμα εφαρμογών, με εντυπωσιακή ευελιξία,  υψηλά επίπεδα άνεσης  για τον οδηγό,  προσιτό κόστος κτήσης και χρήσης , αλλά και  με ευελιξία προσαρμογής στη διαμόρφωση του σασί και της καμπίνας. 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan  και την κορυφαία πλήρη εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών που τα συνοδεύει, στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων και επισκευαστών της Nissan ανά την Ελλάδα, αλλά και στο  www.nissan.gr

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου